Q18 "Bluetooth Smart Apyrankę Žiūrėti pagalbos Telefono SIM TF Kortelę Sėdimas Priminimas, su Kamera, skirta "iPhone", "Android" Huawei " MEIZU HTC

Q18 "Bluetooth Smart Apyrankę Žiūrėti pagalbos Telefono SIM TF Kortelę Sėdimas Priminimas, su Kamera, skirta "iPhone", "Android" Huawei " MEIZU HTC

Nauja prekė

€8.90

€11.27

-21%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

Q18 "Bluetooth smart watch apima multi funkcijos: "Bluetooth" informacija, priminimas, gauti telefonu, anti-daug, pedometer, sėdimas priminti, miego stebėti, ir daugiau.

Lengva prijungti: SIM ir TF kortelę, žiūrėti, download išskirtinę Programą ir prijunkite savo telefoną ir žiūrėti "Bluetooth" ryšiu.

Mėgaukitės smart gyvenimą: ji gali sinchronizuoti su telefonu, galite gauti realaus laiko žinutė iš savo socialinių tinklų, tokių kaip Facebook, Twittter, ir tt, kad bendravimas būtų lengvesnis.

Sport tracker: įrašyti savo pedometer ir paramos miego stebėti kiekvieną dieną, kad jūs sveikas.

Paramos SIM kortelės: galima tiesiogiai įterpti SIM kortelės, patogus skambinti arba atsiliepti į telefono skambučius ir naršyti internete, beveik kaip mini telefonas.

Parama TF kortelė: įrengtas TF kortelės lizdas, kai užpildyta su TF card (palaiko iki 32G), tai leidžia lengviau fotografuoti su kamera, built-in arba saugoti failus.

Built-in 450mAh įkraunamąją bateriją, visiškai patenkinti savo poreikį naudoti kasdien.Paramos kasdienio gyvenimo vandeniui, puikiai tinka naudoti lauke.

Kreivė dizaino, lengvai pastumkite pirmyn ir atgal.Suderinamas su dauguma "Android" telefonų, tokių kaip "Samsung", "Huawei", HTC ir kt.

Pastabos:

1. SIM ir TF kortelės nėra įtrauktas į paketą.

2. Prašome įsitikinkite, jeigu jūsų SIM kortelę, tinka iki pildymo.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad pranešimas stumti funciton (įeina nuotolinio valdymo vaizdo kamera, pranešimas priminti, SMS priminti) veikia "Android" įrenginių.

4. QR kodas yra nustatytas žiūrėti jau, prašome įjunkite žiūrėti jį rasti.

Techniniai duomenys:

Tipas Q18 Smart Žiūrėti Medžiaga Guma +, Nerūdijančio plieno, Kiekis 1pc Atveju Spalva: Juoda

Grupė: Black Aparatūros Parametrai CPU MTK6261D;360MHZ TF Card 32GB Max(TF kortelė nėra komplekte) Interface, 1*Micro USB Nano SIM Kortelę į SIM kortelės lizdą; Ekranas 1.2" LCD ekranas 240*240 pixel Bluetooth V3.0 Baterija 450mAh įkraunama baterija, Kamera 1,3 MP Baterija Laiko Apie 2h Laukimo Laikas 7 dienų Darbo Laiko 3 dienas Palaikoma OS Android 3.0 ir aukščiau Funkcija Paramos Funkcijas Pedometer, sėdimas priminimas, miego stebėti, nuotolinio valdymo vaizdo kamera, pranešimas priminimas, anti-lost ir pan.Telefono Pokalbių GSM/GPRS 850/900/1800/1900

Laisvų rankų skambutis, telefonų knyga, skambučių įrašus

"Bluetooth" ryšio Pranešimą Priminimas Vietos pranešimą, QQ, Twitter, Facebook, pranešimas stumti ir kitų app naujienos informacija .Skambučių Priminimas Taip(Melodijos ir vibracija), "Bluetooth", Muzikos Taip Nuotolinio valdymo vaizdo Kamera Taip Laikrodis Taip Anti Prarado Taip Pedometer Naudotis žingsnis skaičiavimo, kalorijų skaičiavimo Sėdimas Priminti Sėdimas ilgai sėdynės priminimas Miego Stebėsenos miego kokybę Kompasas Taip Kitos Funkcijos: Kalendorius, skaičiuotuvas ir kt.Kalbos lietuvių Vandeniui Kasdienio gyvenimo vandeniui, ne nardyti, maudytis, po dušu.Juostos Ilgis 16-21.5 cm/6.3-8.5" Juostos Plotis 2cm/0.8" Atveju Dydis 4*6.2*1.4 cm/1.6*2.4*0.6"(L*W*H) Svoris Neto 0.074 kg/2.6" Paketas 1*Q18 smart žiūrėti

1*USB kabelis

1*anglų ir Kinų vartotojo vadovas

1*Pakuotės dėžutė

Žymos: meizu telefono, smartwatch, smartwatch vyrų huawei, "huawei" išmaniųjų žiūrėti, huaiwei žiūrėti gt2 pro, garbė, huawei žiūrėti, smarwatch, sim smart žiūrėti, kortelės sim.

Charakteristikos

Judėjimo Tipas elektroninis
Ekrano Formos Aikštė
Rezoliucija 240*240
Stilius Mados
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Suderinamumas Viskas Suderinama
sistema Nėra
Tipas Dėl Riešo, Q18 "Bluetooth" Apyrankė "Android" Išmanųjį Telefoną Pranešimą Priminti Smart Žiūrėti
Grupė Nuimamas Taip
GPS No
Bylos Medžiaga Lydinys
Prekės Pavadinimas powstro
RAM 128MB
Mechanizmas Taip
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Atsiliepti Į Skambutį, Remote control, Žadintuvas
ROM 128MB
Ekrano Dydis 1.2 colių
Savybės Pedometer, Sėdimas Priminimas, Miego Stebėti, Nuotolinio valdymo vaizdo kamera
Kalbos lietuvių, Labiausiai lanuage
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Juostos Medžiaga Guma
Kelis Ratukus No
Tinklo Režimas 2G
Baterijos Talpa >450mAh
Galinio Vaizdo Kamera 1.3 MP
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Baterija Nuimamas No

Parašyti atsiliepimą

Q18

Q18 "Bluetooth Smart Apyrankę Žiūrėti pagalbos Telefono SIM TF Kortelę Sėdimas Priminimas, su Kamera, skirta "iPhone", "Android" Huawei " MEIZU HTC

Savybės: Q18 Bluetooth smart watch apima multi funkcijos: Bluetooth informacija, priminimas, gauti telefonu, anti-daug, pedometer, sėdimas priminti, miego stebėti, ir daugiau. Lengva prijungti: SIM ir TF kortelę, žiūrėti, download išskirtinę Programą

Panašūs produktai: