2021 NAUJAS SANLEPUS Belaidžio Įkrovimo Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Smartwatch vyriški Laikrodžiai Sporto Apyrankės, Skirta "Android " Apple"

2021 NAUJAS SANLEPUS Belaidžio Įkrovimo Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Smartwatch vyriški Laikrodžiai Sporto Apyrankės, Skirta "Android " Apple"

Nauja prekė

€42.74

€142.46

-69%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Geros Naujienos: Pirkti dabar ir automatiškai išsaugoti $10. Nedidelį Kiekį Tik.

SANLEPUS - siela, klasikinio mechaninė dizainas

1.39 HD, didelis ekranas | Pasukimo mygtuką |Skambinti

Belaidžio krovimo | Ilgas baterijos veikimo laikas

8 Priežasčių Pirkti

1.39 colių full screen*

Sukamasis mygtukas*

Dvigubas ekranas (Žymiklį + Skaitmeninis)*

Belaidžio mokestis*

Skambinti*

Naudoti QR kodas*

Derinys užraktas*

Smart nuorodos*

Nerūdijančio plieno medžiaga, Kieta kokybė ir elegantiškas stilius.

Grūdinto stiklo perdirbimo plokštuma, su restorano pjovimo skulptūra technologija.Protingas žiūrėti interpretacija, kokybiškos estetika, medžiagos, konstrukcijos ir technologijos.

1.39 colių full screen, 454*454 rezoliucija

1.39 colių aukštos raiškos full ekranas, HD raiška plius profesinės sharp ekrano technologija, mėgautis aiškiau parodyti.Siaura dvipusiam dizainas, atsisveikinti su sunkiųjų švilpukai.

Sukamasis mygtukas

Savo ruožtu varginantis skrydžius į paprastumą, ir padaryti sąveika paprastas ir natūralus.Kiekvieną sukimosi gali tilpti giliai vibracija.

Suderinama skambinkite

Aukštos kokybės vandeniui garsiakalbiai, Suderinamą laisvų rankų

skambina, išlaikant aukštos raiškos originalų garsą.Bet skambinti

bus stumti žiūrėti, vienas pelės mygtuku spustelėkite atsakyti

nemokamai savo rankas, kad komunikacijos patogiau.

Įkraukite bet kuriuo metu

Naudotis galia teisė į orą.Atsisveikinti su pančių laidinio įkrovimo ir mėgautis patogumui belaidis krovimas.

7 Diena

Įprasto naudojimo režime

30 Valandos

Budėjimo laikas

10 Valandą

Sporto režimas

* Aukščiau duomenys yra matuojama laboratorijoje, faktinis naudojimas gali skirtis, priklausomai nuo konkrečių aplinkybių.

Dukart spustelėkite, jei norite pagyvinti ekranas

Išplėstinė ne miega IC touch.Sąsaja šviečia, po dukart spustelėdami, jūs galite pamatyti metu, kai ekranas yra užrakinta, viskas, ką mes padarėme, yra visiškai sumanumo ir išradingumo.

Elegancija kiekvieną žingsnį

Šviesos ir šešėlių surinkti, ir bezel susikerta, ir atspindi.Sukurti rami ir švelni atmosfera, žmonės nustoja vertiname, kerintis.

RTK8762D geri

Professional advanced RTK8762D nešiojami chip,

galima veiksmingai bendradarbiauti sporto,

Pažangias algoritmai, judesio stebėjimo ir kt

Dvigubas ekranas (Žymiklį+ Skaitmeninis)

Funkcija modulių nustatyti tinkamai.Chronometrą, Baterija, Sporto, Dienos, Sveikatos ir kitas funkcijas pasiekti, kaip norėjo.Hotest astronautas žiūrėti veido dabar availale ne WearPro APP.

Geras partneris yra, kai jums reikia.

Žiūrėti veido rinkoje yra speciali funkcija, specialiai pritaikyti būtent jums.Tuo pačiu metu yra įvairių laikrodžių veidus, sveikatos, sporto, meno, funkcijos, ir nuotraukos.Taip pat galite tinkinti žiūrėti veidus.

Muzikos grotuvas

Prijunkite muzikos per telefoną, nuotolinis valdymas, integruotas garsiakalbis, jūsų muzika gali būti kitaip.

Naudoti QR kodą, taip patogiau

Po programa yra susijusi su Alipay WeChat, galite pridėti draugų ir rinkti pinigus su QR kodas žiūrėti be naudojate savo telefoną, bet daugiau.

Keli sporto režimas

Multi-sporto režimas, gali stebėti labiausiai svarbūs duomenys, tokie kaip sporto centre norma, atstumą, greitį, sudegintas kalorijas.

3 mažų tikslų

Pritaikyta 3 mažų tikslų, kiekvieną dieną, kaip vadovas, už savo sveikatą.Intymus priminimą apie savo kasdieninę veiklą, statusą, padės jums lengvai pasiekti savo tikslus ir jus aktyvus visą laiką.

Geriau priežiūra, siekiant išvengti problemų, kol jie atsitikti

Importuotų optinis širdies ritmas, kartu su pažangių širdies ritmo algoritmas.Jūs galite pamatyti kasdien širdies susitraukimų kreivei apsaugoti savo fizinės ir psichinės sveikatos.

*Visos funkcijos sukurtos, nei medicininių, nei diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Visi duomenys ir matavimai turėtų būti naudojamas asmens nuoroda tik.

Miego stebėjimo

Jūsų fizinę sveikatą, miegą ir sveikatos reikalavimų, gali būti greitai stebėti bet kuriuo metu ir bet kur padėti jums suprasti savo dabartinę fizinę būklę.Išlaikyti energiją visą visais laikais.

*Visos funkcijos sukurtos, nei medicininių, nei diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Visi duomenys ir matavimai turėtų būti naudojamas asmens nuoroda tik.

EKG stebėjimas

PPG+EKG technologija padeda stebėti, jei bet krūtinės skausmas, krūtinės spaudimas, palpitation, uždusimas, galvos svaigimas.

*Visos funkcijos sukurtos, nei medicininių, nei diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Visi duomenys ir matavimai turėtų būti naudojamas asmens nuoroda tik.

IP68 vandeniui

IP68 lygio vandeniui ir dulkėms, kad jūsų watch naudoti skalbimo ir lyja.

Pastaba* nedėvėkite žiūrėti maudytis ar plaukti.Ačiū!

Daugiau dirželiai + daugiau meniu + masyvi žiūrėti veidai

Trys kūrybingi dinaminis meniu + odinis dirželis+pasirinkti laikrodžių veidus, jums patinka žiūrėti veido rinkoje.

Gyvenimas taptų patogesnis, Kad darbas būtų efektyvesnis

Kvėpavimo pratimai, pranešimas priminimas, skambučio atmetimas, SMS priminimą, laiko signalas, mobilusis telefonas, muzikos valdymo, nuotolinio valdymo mobiliojo telefono kamera, chronometras, atgalinės atskaitos, rasti mobiliųjų telefonų, orų prognozė.

Žymos: smartwatch, vyras žiūrėti, base fitness bracelet, appl žiūrėti, smart žiūrėti, "apple" žiūrėti 6case, 2020 sanlepus, vyrai žiūrėti, vyrai saulės žiūrėti, smarwatch.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
GPS No
Mechanizmas No
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
sistema Android OS, ios
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Bylos Medžiaga Lydinys
Sertifikavimo CE
Tipas Dėl Riešo
ROM 128MB
Kelis Ratukus Taip
Baterija Nuimamas No
Rezoliucija 454*454
SIM Kortelės Prieinamos No
Suderinamumas Viskas Suderinama
Ekrano Formos Round
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Kalbos lietuvių
Tinklo Režimas Nėra
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Tiesioginis Pranešimas, 24 valandų instrukcija, Chronografas, Žadintuvas, Pasaulio Laikas, Savaitę, Mėnesį, Širdies Ritmo Tracker, Interaktyvus Muzikos, Kalendorius, Apšvietimas
RAM 128MB
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Baterijos Talpa 220-300mAh
Prekės Pavadinimas SANLEPUS
Grupė Nuimamas Taip
Ekrano Dydis 1.39 cm
Juostos Medžiaga Silikagelis
Stilius Mados

Parašyti atsiliepimą

2021 NAUJAS SANLEPUS Belaidžio Įkrovimo Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Smartwatch vyriški Laikrodžiai Sporto Apyrankės, Skirta

2021 NAUJAS SANLEPUS Belaidžio Įkrovimo Smart Žiūrėti IP68 Vandeniui Smartwatch vyriški Laikrodžiai Sporto Apyrankės, Skirta "Android " Apple"

Geros Naujienos: Pirkti dabar ir automatiškai išsaugoti $10. Nedidelį Kiekį Tik. SANLEPUS - siela, klasikinio mechaninė dizainas 1.39 HD, didelis ekranas | Pasukimo mygtuką |Skambinti Belaidžio krovimo | Ilgas baterijos veikimo laikas 8

Panašūs produktai: