Mini Smart Mobilųjį Telefoną Nuotolinio Valdymo Stabilus IR Prietaiso Infraraudonųjų spindulių Nuotolinio Valdymo Micro " Android mobilusis Telefonas

Mini Smart Mobilųjį Telefoną Nuotolinio Valdymo Stabilus IR Prietaiso Infraraudonųjų spindulių Nuotolinio Valdymo Micro " Android mobilusis Telefonas

Nauja prekė

€2.15

€3.08

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymai:

1. Nuotolinio valdymo Android turi mažą TYP-C sąsaja, kuri yra lengva nešiotis

2. Nuotolinio valdymo sistema yra naudojama kontroliuoti daugelį buitinių prietaisų, pvz., TV, DVD grotuvas, set top box, oro kondicionierius, projektoriaus, elektros lempos, ventiliatorius, šaldytuvas, ir kt.

3. Nereikia imti, naudoti galia mobilųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį tiesiogiai, be išorinio maitinimo reikia

4. nuotolinio valdymo pultas naudoti Programą nuotoliniu būdu valdyti savo IR prietaiso.Nereikia nukreipkite nuotolinio valdymo įranga, turi būti kontroliuojama, įskaitant įrangą, uždaryti spintoje ar už sienos.

5. Stabilus ir patikimas infraraudonųjų spindulių signalo sujungia visas jūsų centrinis-reguliuojamas prietaisų į vieną programą savo išmaniajame telefone.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: juoda, sidabro

Sąsajos tipas: Tipas-C

Nuotolinio valdymo atstumas: apie 8-10m/26-33inch

Taikoma: Tipas-C sąsaja judriojo ryšio telefono

Pakavimo Sąrašas:

Mobiliojo Ryšio Smart Nuotolinio Valdymo Pultas*1

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.remigijausbaldai.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl www.remigijausbaldai.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: nuotolinio valdymo 315, infraraudonųjų spindulių kamera telefonas, infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo, 18 android, ir blaster, paprasta 315mhz imtuvas, bandymo nuotolinio, ir akis, vyrų nuotolinio valdymo, "android" vr nuotolinio valdymo.

Charakteristikos

Dažnis 315 mhz, Kita
Sertifikavimo Nėra
Naudoti Garso / Vaizdo Grotuvai
Kanalas 1
Modelio Numeris TYP-C smart nuotolinio valdymo mobilieji telefonai
Paramos PROGRAMĄ Taip, nr.
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Rondaful
Belaidis Ryšys rf, IR

Parašyti atsiliepimą

Mini Smart Mobilųjį Telefoną Nuotolinio Valdymo Stabilus IR Prietaiso Infraraudonųjų spindulių Nuotolinio Valdymo Micro

Mini Smart Mobilųjį Telefoną Nuotolinio Valdymo Stabilus IR Prietaiso Infraraudonųjų spindulių Nuotolinio Valdymo Micro " Android mobilusis Telefonas

Aprašymai: 1. Nuotolinio valdymo Android turi mažą TYP-C sąsaja, kuri yra lengva nešiotis 2. Nuotolinio valdymo sistema yra naudojama kontroliuoti daugelį buitinių prietaisų, pvz., TV, DVD grotuvas, set top box, oro kondicionierius, projektoriaus, elektros

Panašūs produktai: