Maljorka Meno Alavo Ženklai derliaus displate retro metalo plokštelės Geležies Tapybos Plakatas

Maljorka Meno Alavo Ženklai derliaus displate retro metalo plokštelės Geležies Tapybos Plakatas

Nauja prekė

€9.15

Apie prekę

1. Alavo valdovas dydis: 30 X20 CM (12 cm x 8 cm),30x40cm(12 cm x 16 cm) medžiaga: skarda/metalas, skarda, padengtą

2. Lengva pakabinti nuotraukos: lengvas metalo alavo ženklai yra iš anksto pragręžtas, lengvai papuošti, lengva valyti ir nuvalykite.Jūsų saugumui: krašto kiekviena alavo ženklas yra kruopščiai sukurta, kad būtų sklandžiai, be žalos savo rankas.

3. Klasikinis retro apdaila: alavo požymių, šių retro kolekcijos gali pateikti įdomų ir patrauklų dekoracijas jūsų namuose, biuras, baras, restoranas, bendrabutyje, urvas ar garaže!Produktas yra atsparus vandeniui ir patvarus.Aprūdijęs retro pėdsakų, stilingas Ir įdomu.Mes taip pat pateikti produkto pritaikymas paslaugos.

4. Tikslas: Labai tinka dekoravimo 3garages, įrankių angarai, žmogaus urvas, barai, poilsio kambariai.Paviršius yra dengtas skaidraus plastiko plėvele, siekiant apsaugoti freskos.Paprasta įdiegti, tinka vidaus arba lauko naudojimui su iš anksto išgręžtas skyles.

5. Pristatymas: Laivybos laikas yra paprastai greičiau nei "Amazon", tai tikėtis pristatymo laiką.Mūsų paslaugos credo yra asmeniškai tikrinti kiekvienas produktas, prieš siunta, siekiant užtikrinti, kad produktas off) cz deimantų ir klientų pasitenkinimą.

Šis metalas alavo logotipas yra atsparus vandeniui, anti-glare, lengva valyti ir įdiegti.Dekoratyvinis logotipas yra sąmoningai retro, pastaba per aprūdijęs, ir dizainas yra stilingas ir romanas.Ji turi hemming ir tapo saugiau.Tinka visų rūšių namų pramogų lauko Vietų sukurti paprastas ir madingas fondas.Mūsų parduotuvėje yra daugiau stilių ir dydžių iš kurių galima rinktis, kviečiame pasirinkti.

Jei turite nuotrauką ar nuotraukų jums patinka ir norite, kad jis taptų dekoratyvinis dažymas jūsų namuose, taip pat galite susisiekti su mumis.

Žymos: lauke butas, anime metalo plakatas, toga, policininkas derliaus, japonijos plaukti, aš myliu tave, pakabukas, drugelis žirnių, plakatas sienos, dažai, puodą plieno.

Charakteristikos

Originalus Taip
Rėmas No
Paramos Bazės Kita
Stilius Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
Dalykai Kita
Rėmelio režimu Kita
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Forma Butas
Prekės Pavadinimas ROSE SKRYDŽIO
Formos Horizontalus Stačiakampis
Medžiaga Kita
Tipas Drobė Spaudiniai

Parašyti atsiliepimą

Maljorka Meno Alavo Ženklai derliaus displate retro metalo plokštelės Geležies Tapybos Plakatas

Maljorka Meno Alavo Ženklai derliaus displate retro metalo plokštelės Geležies Tapybos Plakatas

1. Alavo valdovas dydis: 30 X20 CM (12 cm x 8 cm),30x40cm(12 cm x 16 cm) medžiaga: skarda/metalas, skarda, padengtą 2. Lengva pakabinti nuotraukos: lengvas metalo alavo ženklai yra iš anksto pragręžtas, lengvai papuošti, lengva valyti ir nuvalykite.Jūsų saugumui:

Panašūs produktai: