M&J Neckband "Bluetooth" Ausinių Magnetas Wireless ausines Xiaomi " iPhone ausinių stereo auriculares fone de ouvido

M&J Neckband "Bluetooth" Ausinių Magnetas Wireless ausines Xiaomi " iPhone ausinių stereo auriculares fone de ouvido

Nauja prekė

€4.27

€5.33

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

M&J Neckband "Bluetooth" Ausinių Magnetas Wireless ausines Xiaomi " iPhone ausinių stereo auriculares fone de ouvido

Savybės: -Išskirtinis dizainas, patentai, ausinių, ergonomiškas dizainas, patogūs dėvėti lengva patekti. -Ausų, ausų dizaino, sumažinti geriausių pasaulio bosui. -Unikali magnetinio kontrolės, Nėra lengva patekti. -Built-in didelio jautrumo mikrofonas, aiškiau kokybės balso. -Integruota ličio baterija, parama, 2 valandos greitas įkrovimas, pateikti iki penkių valandų muzikos / kalbėti ištvermės. -Su play " mygtuką, galėsite valdyti muzikos grotuvą ir skambinti ir priimti skambučius ir kitas funkcijas.Techniniai duomenys: -Spalva: Juoda/Mėlyna/Raudona/Mėlyna - "Bluetooth" versija: V4.2 Darbo sritis: 10 m (išjungta) -Budėjimo laikas: apie 80 valandų Muzikos laikas: apie 5-6 valandas,- Įkrovimo laikas: apie 1 val.- Paramos sutartis: A2DP, AVRCP, HSP, HFP -Dažnių diapazonas: 20 hz - 20 KHZ Pakuotė sąrašas: 1 x M&J F17 "Bluetooth" Ausinės 1 x USB Įkrovimo Kabelis 1 x Vartotojo Vadovas наушники беспроводные наушники наушники беспроводные "bluetooth" ausinės ausinės блютуз наушники auriculares bluetooth inalambrico ausinės bluetooth наушники fone de ouvido belaidės ausinės безпроводные наушники наушники "bluetooth" kulaklık fone de ouvido bluetooth "bluetooth" laisvų rankų įranga xiaomi laisvų rankų įranga qcy laisvų rankų įranga audifono "bluetooth" inalambrico наушники xiaomi ecouteur sans fil "bluetooth" bluedio auriculares ausinės, "bluetooth" earpods " блютуз гарнитура xiaomi наушники гарнитура ausines, ausines Siunta & Mokėjimo:

1. Mes vežamos sklypą 1-5 dienų po to, kai jūs padarė mokėjimo.

Ir šiuos mokėjimo formas yra priimtini, www.remigijausbaldai.lt: Kredito kortelę, TT, "Western Union" ir Qiwi piniginės.

2. Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

3. Pristatymo terminas:

1) Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų.

2) Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites.

4. Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

5. Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo\ \ 's muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Apie Muitinės:

1. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą arba be apatinės importo muitas, mes pripažins, kad tai yra "Dovana", su mažesnės vertės, kurios neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

2. Arba galite palikti pranešimą pasakykite mums, kiek mes turėtume pateikti muitinės deklaraciją.Mes esame laimingi, kad jūsų nurodymus.

3. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjas\ \ 's atsakomybė.

4. Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje.

5. Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Garantinis Aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1. Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2. Žmogus padarė sugadintas, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3. Produktų kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas don\ \ 't planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Atsiliepimai:

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3. Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas:Dekanas Wu, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Mes dirbame 6 Dienas per savaitę, nuo 9:00 - 18:30 nuo pirmadienio - šeštadienio Pekino Laiku.

Žymos: didelis, stiprus magnetas baras, bem "bluetooth" ausinių, auricular iphone 6 originalas, mens "bluetooth" ausines, face id "iphone" xs, mi "bluetooth" ausinių, magnetize bevielės ausinės, ausinių magnetas, apvalus baro magnetai, belaidžių ausinių magnetas protingas.

Charakteristikos

Klausymas laikas apie 5-6 val.
Funkcija Mobilaus Telefono, Interneto Baras, HiFi Ausinės, Sportas, Bendra Ausinių
Stilius Neckband
function7 už xiaomi redmi "apple ""iphone", "huawei"
Function5 Bevielės ausinės
Savybės Su Mikrofonu
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Vairuotojas Skersmuo 8mm
Komunikacijos Belaidžio
Jungtys USB
Sertifikavimo Nėra
Parama Atminties Kortelės No
Linijos Ilgis 0,7 mm
Laba 10cm vario žiedas ragų
Jautrumas 110±2dbdB
atsparus vandeniui No
Function1 "Bluetooth" ausinės
Function10 ecouteur sans fil "bluetooth"
Kištuko Tipas Nėra
Function8 "Bluetooth" laisvų rankų įranga
Skaičius Vairuotojai 2
Atsparumas 16ΩΩ
Yra bevielis Taip
Paketų Sąrašas Naudotojo Vadovas, Įkrovimo Kabelis, Keičiamų Kilimėlių Rinkinys
Vocalism Principas Dinamiškas
Function4 fone de ouvido
Su Mikrofonu Taip
Kodekai Apt-X
Prekės Pavadinimas M&J MELODY & KELIONĖ
Magnetas Tipas Ferito
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Įkrovos Įtampa DC 5V/1A
Budėjimo Laikas apie 80 val.
Įkrovimo laikas Apie 1 val.
Paramos PROGRAMĄ No
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga audinys
Function2 ausinės
function6 fone de ouvido bluetooth
Garso Valdymas Taip
Function9 laisvų rankų įranga
Modelio Numeris M&J F07
Maksimali Galia 3mW
Pokalbio laikas Apie 8 valandų
Bendras Harmoninis Iškraipymas 1%
Baterijos Talpa 90 mAh
Earcups Tipas Pusiau atviras
Valdymo Mygtukas Taip
"Bluetooth" Versija 4.1
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 22000Hz
Kilmės KN(Kilmės)
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Function3 auriculares bluetooth inalambrico

Parašyti atsiliepimą

M&J Neckband

M&J Neckband "Bluetooth" Ausinių Magnetas Wireless ausines Xiaomi " iPhone ausinių stereo auriculares fone de ouvido

M&J Neckband Bluetooth Ausinių Magnetas Wireless ausines Xiaomi iPhone ausinių stereo auriculares fone de ouvido Savybės: -Išskirtinis dizainas, patentai, ausinių, ergonomiškas dizainas, patogūs dėvėti lengva patekti. -Ausų, ausų dizaino, sumažinti geriausių

Panašūs produktai: