6/8mm Naujausias Volframo Karbido Vestuviniai Žiedai, Aukso Celtic Dragon Anglies Pluošto Pareiškimą Mens Pakabukai Infinity Papuošalai

6/8mm Naujausias Volframo Karbido Vestuviniai Žiedai, Aukso Celtic Dragon Anglies Pluošto Pareiškimą Mens Pakabukai Infinity Papuošalai

Nauja prekė

€11.95

€16.83

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Funkcija

* Kietosios volframo karbido.18k aukso modelio apdaila centras.

* Aukštos lenkijos,rėmelio krašto.

* 6mm/ 8mm pločio

* Visi volframo žiedai yra Kobalto Nemokamai ir Hipoalergicznych & atsparus įbrėžimams& Comfort Fit & Aukštas lenkijos Dizainas

* Klasikinis ir Patvarus,Puiki Dovana Valentino Dienos ar Gimtadienio/ Motinos Diena/ Tėvo Diena/ Vestuves/ Įsitraukimo / Jubiliejų / Kalėdų Dovanos, Papuošalai.

* Mes esame Įsipareigoję Gyvenimo Metu Garantija!Volframo yra Labai Sunku,Bus Išlaikyti Savo Blizgesį Amžinai.

* Dovanų aksominis maišelis ir volframo žiedas švaresnis kartu Su Pirkimo.

Nuotrauka

Mūsų volframo vestuvių juostas, vyrai yra puikus šiandienos aktyvus žmogus.Mūsų modernus ir unikalus dizainas, kiekvienas iš mūsų vyrų volframo vestuvių juostas, yra vyriškas stilius, kad truks visą gyvenimą.Mūsų platų vyrų volframo žiedai bus garantija, kad jums bus rasti puikus vestuvių juostoje atstovauti savo stiliaus ir kitų vingrybių.Pasirinkti atitikimo vestuvių juostoje atstovauti įsipareigojimų ir vientisumą jūsų santuoka.

"Celtic" Drakonai turi kelias prasmes ir reiškia daug dalykų, kad daugelis žmonių.Keltai gerbė savo stebuklinga įgaliojimus ir mūsų "Celtic" Dragon Comfort Fit Aukso Apdaila Volframo Mens Vestuvių Žiedas pajusite, kaip magija, kai jūs įtraukėte ją.

Volframo žiedai privalumas:

1.Sunku ir tankus: Apie 9 Mohs kietumo skalė, kad 10 kartų sunkiau, nei 18k aukso, 6 kartus sunkiau nei įrankinio plieno, ir 5 kartus sunkiau, nei titano.Sunkiausia kada nors sugadinti ar subraižyti iki.

2.Visam laikui Kaip Naujas: Volframas yra ekstremalus kietumas, metalų,Todėl ji negali būti lengvai susidėvėjęs, arba palikti scrathces kasdieniame gyvenime.Nešioja dėl kelių dešimčių metų,ir nuolat ji blizga amžinai.

3.Niekada deformuoti: nesvarbu, kokia situacija, ji gali išlaikyti savo pradinę formą.Tačiau, jei nesate atsargūs, ji sumažėjo virš 1,8 M aukštų vietų, tai bus pažeistas.

4.Aukščiausia lydymosi temperatūra: 3400 laipsnių.

Pakuotė

VIVI&JOE AKSOMO MAIŠELĮ arba Neutralus(NO LOGO)AKSOMO MAIŠELIS Žiedo Dydžio Diagramos Priemonė piršto dydį, prieš perkant,volframo karbido žiedas negali būti keičiamas.Popieriaus matavimo skirtas nuoroda tik.Mes norėtume pasiūlyti jums savo piršto dydžio ne juvelyrikos parduotuvė tikslią žiedo dydį.

Mokėjimo

1. Mūsų kainos nėra jokių Muitų ar Mokesčių .

2. Mes galime priimti (T/T ir "western union", geriausias būdas yra tiesioginis apmokėjimas internetu.jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

4. Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po aukciono uždarymo.visi ne mokėti konkurso dalyviams bus pranešta apie www.remigijausbaldai.lt ir gauti nemokamos įspėjimo iš www.remigijausbaldai.lt.

Pristatymo Sąlygos

1. Mes laivas visame pasaulyje.

2. Mes laivas jūsų užsakymų per 1 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

Mainų & Grįžti

1. Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės.jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo elementą, mes pakeisti nauju arba grąžinti pinigus, jei stock out (laivybos, draudimo ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinamas).

2. Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja siuntimas iš naujo.

3. Grįžti punktai yra originali pakuotė ir priedai.

4. Prašome pridėti lapą popieriaus parašiau savo www.remigijausbaldai.lt ID kartu su grąžinama preke taip, kad mes galėtume proceso pakeitimo/grąžinamųjų išmokų atitinkamai.

Atsiliepimai

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus,mums penkios žvaigždutės, jei esate patenkinti, mums įtikti.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai

kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.ji bus tik jums 1minute, bet tai aš minutės yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: klasikinis aukso žiedas, mielas aukso žiedas, dubajaus aukso žiedas, aukso servetėlių žiedas, arabų aukso žiedas, aukso nosies žiedą, aukso žiedas etiopija, antikvariniai aukso žiedas, aukso vertus žiedas, aukso midi žiedas.

Charakteristikos

Metalų Tipas VOLFRAMO
infinity žiedai Volframo Karbido Žiedas
Elemento Tipas Žiedai
"celtic volframo vestuvių juostoje rinkiniai volframo karbidas žiedai vyrams
naujausias žiedai volframo vestuvinį žiedą
Modelio Numeris VIVIRR080100/0601
Prekės Pavadinimas vivi&joe
"celtic volframo žiedas rinkinys volframo karbidas mens vestuvių žiedas
vestuviniai volframo žiedas volframo žiedas 8mm
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Gimtadienis
volframo žiedas volframo žiedas vyrams
Lytis VYRAI
žiedų valdovas volframo "celtic" dragon apdaila
Paviršiaus Plotis 8mm
"celtic volframo vestuvių juostas vestuviniai žiedai moterims, balto aukso
Stilius MADINGA
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
"celtic volframo žiedai vyrams airijos papuošalų juoda titano žiedai
Nustatymo Tipas Įtampos Nustatymas
"celtic volframo žiedai moterims vyrai volframo žiedai
Proga Vestuvės
Medžiaga Metalo

Parašyti atsiliepimą

6/8mm Naujausias Volframo Karbido Vestuviniai Žiedai, Aukso Celtic Dragon Anglies Pluošto Pareiškimą Mens Pakabukai Infinity Papuošalai

6/8mm Naujausias Volframo Karbido Vestuviniai Žiedai, Aukso Celtic Dragon Anglies Pluošto Pareiškimą Mens Pakabukai Infinity Papuošalai

Funkcija * Kietosios volframo karbido.18k aukso modelio apdaila centras. * Aukštos lenkijos,rėmelio krašto. * 6mm/ 8mm pločio * Visi volframo žiedai yra Kobalto Nemokamai ir Hipoalergicznych & atsparus įbrėžimams& Comfort Fit & Aukštas

Panašūs produktai: