VAIZDO IP KAMERA SONY IMX307 HD " Raiškos 1920 x 1080 H. 265/H. 264 Saugumo Tinklo IP Stebėjimo Kameros Modulis 2.0 MP ONVIF

VAIZDO IP KAMERA SONY IMX307 HD " Raiškos 1920 x 1080 H. 265/H. 264 Saugumo Tinklo IP Stebėjimo Kameros Modulis 2.0 MP ONVIF

Nauja prekė

€24.51

€26.93

-8%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

1.Pakavimo sąrašas:

1 * Modulis( 3516EV200+IMX307 ) (kitų Acessories )

Prašome susisiekti su mumis dėl didelio kiekio ir kaina, nuolaidos.

2.Produkto aprašymas:

2.1 Savybės:

1080P HD Juodos šviesos apšvietimo sprendimo,aišku, ir baudos vaizdai;

Paramos 2D/3D triukšmo mažinimas,skaitmeniniai plataus dinaminio;

Išplėstinė H. 265++/H. 265+/H. 265/H. 264 video suspaudimo,Super mažo dydžio,aukštos raiškos kokybės vaizdo;

Profesinės anti-žaibas,atitinka GB/T17626.5 ir IEC61000-4-5.

Paramos ONVIF;naudotis trečiosios šalies;

Remti įvairių mobiliųjų stebėsenos(iPhone,Android);

Teikiame web、CMS、centro platforma valdymo programinės įrangos MYEYE,pateikti SDK plėtros

Paremti debesų technologija,lengva pasiekti tinklo skvarba,fro linijos signalizacijos ir informacijos stumiama

Patarimai:

IPC tinklo

Debesis ---> xmeye(dot)net/index

IPC CMS Klientas

IP kameros programinę įrangą ---> www(dot)xiongmaitech(dot)com/en ---> PARAMA ---> Pilnas programinės įrangos

IPC už XMEye APP Pastaba: vartotojų per "iPhone" / "ipod" / "iTunes" į "App Store", paieškos "xmeye" atsisiųsti ir įdiegti.Pastaba: vartotojų per "Android" Telefonas/Pod/į Google Play store", paieškos "xmeye" atsisiųsti ir įdiegti.

2.2 Gaminio parametrų:

2.3 Gaminio Dydis:

3.Produkto Poveikis:

4.CMS Priežiūros žingsnis:

网页内容翻译完成 显示原网页 关闭

网页内容翻译完成 显示原网页 关闭

网页内容翻译完成 显示原网页 关闭

5.Mobilus(XMEYE) Priežiūros žingsnis:

6.Produkto Vaizdas:

7.Pirkėjui:

Laivas:

(1) Mes išsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Apskritai,per 1-7 dienas.

(2) Mes laivas produktai adreso, kad minėta www.remigijausbaldai.lt.

(3) Laivų paštu, Oro Paštu, paprastai neteikia durų iki durų paslaugas, turi pikapas sklypas prie vietos pašto tarnybos.

(4) Jeigu užsakytos prekės nėra pasiekti jums virš 35 dienas, būkite kantrūs susisiekti su mumis, mes pasistengsime įgyvendinti prioritetinių tarptautinių stebėjimo.

(5) rekomenduojame pasirinkti www.remigijausbaldai.lt Standartinis Pristatymas express".Jo, pristatymo laikas, greitas ir labai saugus.Skubius poreikius produktus, prašome apsvarstyti DHL / EMS express".

(6) Pirkėjui gali tekti mokėti papildomai už prekių importą į savo šalį (jei turi, pvz., muitinės formalumų mokesčiai, importo MOKESČIUS ir pan.).

(7) Negali pateikti sąskaitos, aprašymas ir vertę tiesioginio spausdinimo ant etiketės ne paketas.

Garantija :

(1) Mes teikiame 7 dieną (data gavęs) bandymo laikotarpį už visus mūsų produktus, jei jt-patenkinti produkto, prašome grąžinti ją su originaliu valstybės (produkto / item / package / priedai ir kt.) per 30 dienų, mes visa grąžinamoji išmoka, jūs bendra tvarka, tačiau pirkėjas turi apmokėti grąžinimo laivybos mokesčius.Mes NEGALI PRIIMTI, išlaikyti produktą, bet prašymą visiškai arba iš dalies grąžinimo.

(2) Mes teikiame VIENERIŲ METŲ garantija nuo pardavimo produktų (data gavęs), įskaitant remontas / keitimas / techninės priežiūros ir kt.Prašome reikia pažymėti, kad, jeigu žala produktas yra sukelti jt tinkamas naudojimas, mes turime imti pirkėjas komponentų savikainą (jei turi), remontas mokestis yra nemokamai per 12 mėnesių.Per garantinį laikotarpį, pirkėjas turi mokėti visi transportantion mokesčiai (įskaitant ir grąžinimo / siųsti atgal / importo MOKESČIO ir (arba) eksporto MOKESČIUS ir pan.).

*** JEI nesutinka MŪSŲ GARANTIJA, SUSTOJIMO vieta, kad prašome ***

Produktai Gyventi Ilgai Paslaugos :

(1) labai Ačiū už jūsų užsakyta, mes esame labai dėkingi jums, galėtų suteikti mums 5 žvaigždučių teigiamas feekback, tai bus encorage mums padaryti daugiau, kad serveris jums naudoti produktų, tai ilgiau gyventi!

(2) Mes giliai suprasti savo jausmus, jei turi problemą, naudodami mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš ginčų, mes norėtume suteikti daugiau informacijos ir mūsų geriausias paslaugas jums.

(3) Kai gausite mūsų produktą, ir tu patenkintas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir visų penkių žvaigždžių DSR vertinimo valia skatina mus teikti geresnes paslaugas jums artimiausioje ateityje.Jūsų skatinimas yra labai svarbus mums ir yra labai dėkingi, kad jūsų atsiliepimus!Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes padarysime viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Labai ačiū už apsilankymą.Grįžti dažnai & jūs visada rasite kažką naujo ir novatoriškų čia.

Žymos: gfci paslėpta kamera, imx327, vaizdo kamera, modulio imx307, imx307, mp player, 1080 ip kameros nas, blink fotoaparatas, jansit, sony imx 307 fotoaparatas.

Charakteristikos

Modelio Numeris IVG-85HF20PY-S
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HANVISION

Parašyti atsiliepimą

VAIZDO IP KAMERA SONY IMX307 HD

VAIZDO IP KAMERA SONY IMX307 HD " Raiškos 1920 x 1080 H. 265/H. 264 Saugumo Tinklo IP Stebėjimo Kameros Modulis 2.0 MP ONVIF

1.Pakavimo sąrašas: 1 * Modulis( 3516EV200+IMX307 ) (kitų Acessories ) Prašome susisiekti su mumis dėl didelio kiekio ir kaina, nuolaidos. 2.Produkto aprašymas: 2.1 Savybės: 1080P HD Juodos šviesos apšvietimo sprendimo,aišku,

Panašūs produktai: