Šuns Pakinktai Pet Vest Diržai, Dideli Šunys Prancūzų Buldogas Apvadai Ir Diržų Atšvaitais, Šunų Reikmenys

Šuns Pakinktai Pet Vest Diržai, Dideli Šunys Prancūzų Buldogas Apvadai Ir Diržų Atšvaitais, Šunų Reikmenys

Nauja prekė

€8.23

€11.76

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

NUSTATYTI

[Vardas, pavardė]: Liemenė tipas sprogimų didelis šuo diržas [Spalva]: Oranžinė, SkyBlue, DarkBlue [Dydis]: S,M,L,XL [Svoris]: 3 kg iki 75 kg [Target]: Vidutinis šuo,Didelis šuo [Medžiaga]: Oxford medžiaga ir SBR neoprener [Pareigos 1]: Nerūdijančio plieno žiedu žiedas [Funkciją 2]: Reguliuojamas [Pareigos 3]: Naktį šviesą atspindinčios juostelės [Funkciją, 4]: Sagtis, snap lock [Funkciją, 5]: Greitas susidėvėjimas [Funkciją, 6]: Aukštos kokybės [Funkciją 7]: Stiprus, atsparus [Funkciją, 8]: Optimalus stiprios traukos diržo [Funkciją 9]: neblunka, gerai jaučiasi [Funkciją, 10]: Keturių taškų jėga austinio diržo dizainas [Funkciją 11]: Kvėpuojantis akių audinio [Funkciją, 12]: Gražus ir vandeniui [Dropshipping]: Parama

PRIEMONĖ METODAS:

【Kaklo】:apskritimo augintinio kaklą (tai yra rekomenduojama atsipalaiduoti matavimas 1-2cm). 【Krūtinės】:Aplink nugaros gyvūnėlio priekinės kojos (prašome įvertinti plačiausia dalis.Mažų šunų, ji yra rekomenduojama atsipalaiduoti apie 1cm, vidutinių ir didelių šunų, ji yra rekomenduojama atsipalaiduoti, apie 2-3cm, už ilgas plaukas šunys, taip pat reikia atsipalaiduoti, apie 2cm, todėl, kad gyvūnas bus patogiau nešioti). 【Atgal】:ilgis nuo sprando iki sėdmenų naminių gyvūnėlių.Nėra nurodoma, kiek uodegos !

PASTABA:

Nes matavimo kiekvienas žmogus yra skirtingas ,ten gal 1-2cm klaidų, prašome supratimo.Produktai, nepaisant šunų veislių ir lyčių.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Dėl laiko skirtumo ,gal mes negalime atsakyti jums ne vieną kartą.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, kai esame internetu.Nuoširdžiausi linkėjimai.

Neeilinis lengvas ir plonas patirtis.Atsikratyti tradicinių nuobodu nelaisvėje ir suteiks nepalyginamai šviesos dėvėti patirtį savo augintinio.

Šuns kūno temperatūra sklinda į išorę per liemenė, kuri natūraliai reguliuoja kūno temperatūrą ir yra kietas ir patogus nešioti.

Diamond Oksfordo audinys yra gražus, vandeniui ir jaučiasi gerai.

Kraštus palei šviesą atspindinčios juostelės ir šviesą atspindinčios juostos, kelionės naktį, šviesos poveikis yra labai krintantis į akis, gali apsaugoti šunis kelionės saugumą.

Reflektuoti ir stiprios traukos diržo yra teikiama pirmenybė, neblunka, gerai jaučiasi ir yra tvirti ir ilgaamžiai.

Yra keturių taškų jėgos juostinio dizaino priekiniai ir atgal, kuris tolygiai išsklaido šuns impulsą, kai veikia, sumažinti žalą šuns kaulus, ir lengviau savininkas vaikščioti šuo.

Du kartus sagtis simetriškas dizainas, lengva dėvėti, o ne lengvai skaidrę.

GRĄŽINIMO POLITIKA

1> Kai gaunate siuntinį,Jei maišas yra sveika, tačiau produktas yra suskirstytas atidarius pakuotę,galite pateikti įrodymų,mes galime grąžinti visus pinigus, arba siųsti naują paketą už jus nemokamai. 2> Jei norite gauti drabužių nepatenkinti(ne fit/nenori),galite siųsti atgal į mus,mes galime grąžinti jums pinigų ar laivo į jums tinkamą dydį, dar kartą,bet siuntimo išlaidas reikia apmokėti. 3> Jei pakuotės po 60 dienų dar nėra pristatymo,grąžinsime jums pinigus. 4> Siųsti atgal daiktų, turi per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs jį gavo. 5> Jei turite kokių nors nepatenkinama klausimų, galite susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti į jūsų informaciją kaip įmanoma greičiau darbe, dėl laiko skirtumo, aš tikiuosi, jūs galite suprasti, gal kai jūs siunčiate mums žinutę, mes tiksliai Pailsėti naktį.

Žymos: xr iphone atveju goblin slayer.

Charakteristikos

Funkcija 11 Kvėpuojantis akių audinio
Funkcijos 7 stiprus, Atsparus
Funkcija 5 Greitas susidėvėjimas
Pavadinimas Liemenės tipo sprogimų didelis šuo diržas
Funkcija 8 Optimalus stiprios traukos diržo
Tikslinė Vidutinis Šuo, Didelis Šuo
Funkcija Asmeniniams poreikiams, Greito Atjungimo, Reflective
Medžiaga Nailonas, Oksfordo audinio ir SBR neoprener
Modelis Kietas
Prekės Pavadinimas dresspet
Funkcija 12 Gražus ir vandeniui
Svoris 3kg to 75 kg
Funkcija 1 Nerūdijančio plieno žiedu žiedas
Funkcijos 2 Reguliuojamos Šviesą Atspindinčios Vandeniui
dydis S, M, L, XL
Funkcija 10 Keturių taškų jėga austinio diržo dizainas
Spalva Oranžinė, SkyBlue, DARKBLUE
Sezonas Visi sezonai
Funkcija 4 Sagtis, snap lock
Tipas Diržai, Šunys
Funkcija 6 Aukštos Kokybės
Funkcija 9 Neišblunka, jaučiasi gerai
Šuns Pakinktai Tipas Liemenė Diržai
Dropshipping Parama
Funkcija 3 Naktį šviesą atspindinčios juostelės

Parašyti atsiliepimą

Šuns Pakinktai Pet Vest Diržai, Dideli Šunys Prancūzų Buldogas Apvadai Ir Diržų Atšvaitais, Šunų Reikmenys

Šuns Pakinktai Pet Vest Diržai, Dideli Šunys Prancūzų Buldogas Apvadai Ir Diržų Atšvaitais, Šunų Reikmenys

NUSTATYTI [Vardas, pavardė]: Liemenė tipas sprogimų didelis šuo diržas [Spalva]: Oranžinė, SkyBlue, DarkBlue [Dydis]: S,M,L,XL [Svoris]: 3 kg iki 75 kg [Target]: Vidutinis šuo,Didelis šuo [Medžiaga]: Oxford medžiaga ir SBR neoprener [Pareigos 1]: Nerūdijančio

Panašūs produktai: