3 1. Sveikatos Ear Cleaner taikymo Sritis Endoskopą 5.5 mm USB Earpick Kamera Otoscope Vaizdo Otoscopio Skaitmeninio Android c Tipo Telefono PC

3 1. Sveikatos Ear Cleaner taikymo Sritis Endoskopą 5.5 mm USB Earpick Kamera Otoscope Vaizdo Otoscopio Skaitmeninio Android c Tipo Telefono PC

Nauja prekė

€7.35

€7.82

-6%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Apie Dropshipping

>>Masinio cSV užsakymus ir shopify subsąskaitą.>>ltems ne informacija,ne logotipą, į paketą.

>>Didmeninė mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimą.>>Mes paramos didmeninė ir dropshipping yra ir sveikintinas.

>>Mes atsiųsime savo klientus tiesiogiai, be faktūros,skatinimo, informacijos ir, be jokios informacijos apie mūsų įmonę.

👂3 1. AUSIES ENDOSKOPĄ HD KAMERA, VALYTI AUSIS

HD Vandeniui Ear taikymo Sritis Kamera Vaško Šalinimo Įrankį, Jį veikia be vargo Android/Windows/Mac, bet ne parama, skirta " IOS " įrenginio.

👂GAUTI SAUGIĄ AUSŲ VALYMO KAMERĄ

Ausies usb endoskopą kamera, skirta "android" pateikti nuotraukos ir vaizdo įrašą, kai esate valymo jūsų ausų vaško, mes patobulinome minkšto silikono ausų vaško šalinimo priemonė apsaugoti savo ausis įskaudinti.Įsitikinkite, kad jis yra saugus ir negalės jūsų ausies ausies būgnelis.Saugus ausies, skinti ir lengvai gauti sveiką ausis.Į IP67 atsparus vandeniui klasės fotoaparatas leidžia valymas otoscope lengvai su vandeniu arba alkoholiu po naudojimo.

👂480P HP OTOSCOPE SPECULlA FOTOAPARATAS

Su HD Kamera Ausų Valymo Technologija ir 6 led reguliuojamas šviesos, jis gali sumažina vaizdo perlaikymas ir rodo, neiškreiptą vaizdus tamsoje arba prasto apšvietimo sąlygomis.Galite naudoti homecare ir daugiau Pramonės srityse.Jis yra patogus kasdien patikrinimo, ausų, nosies, burnos, gerklės ir kitų sveikatos sąlygų.

👂REKOMENDUOJAMA MEDICINOS SPECIALISTŲ

Galite išsaugoti nuotraukas ir vaizdo įrašus į savo telefoną arba kompiuterį, tada siųsti į gydytoją, gauti profesionalią diagnostiką be eiti į ligoninę.Tai vienuolynas jums sutaupyti daug laiko gauti proffional padėti.

👂6 LED REGULIUOJAMAS LED ŽIBINTAI OTOSCOPIC EXAMNATION

Su 6 LED reguliuojamas led žibintai, kurie gali rodyti, neiškreiptą vaizdus tamsoje arba prasto apšvietimo sąlygomis.Galite naudoti in-home priežiūra ir daugiau Pramonės srityse.Jis yra patogus kasdien apžiūrėti ausų, nosies, burnos, gerklės, ir kitų sveikatos sąlygų, taip pat.

👂IP67 ATSPARUS VANDENIUI AUSIES BŪGNELIS OTOSCOPE

Į IP67 atsparus vandeniui klasės fotoaparatas leidžia valymas otoscope lengvai su vandeniu arba alkoholiu po naudojimo.

👂PLATAUS SUDERINAMUMO NOSIES OTOSCOPE

Mūsų ausies otoscope gali gerai dirbti su "android" ir "windows" įrenginiuose.Tereikia parsisiųsti "USB Kameros" App", prijunkite USB kabelį prie savo prietaiso naudojimo. 3 1. Ausies Kameros įrengtos, 3 usb Android 4.5 prietaisai (OTG support & C funkcija), " Windows 7/8/10 & MAC OS10.6 VNT.(Ne remti "iPhone" ir "iPad").Bet kokių klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus dėl pagalbos tiesiogiai.

👂OTOSCOPE AUSŲ VAŠKO ŠALINIMO ŠILTAS PATARIMAI

Tai otoscope nepalaiko "iPhone" ar "iPad".

Android prietaisai (Android 4.4+): Prašome patvirtinti, kad jūsų "Android" Įrenginys turi funkciją OTG ir uv-C.

Kai diegiate programą, ji gali paraginti jus ji turi prieigą prie jūsų telefono kamera.Nesijaudinkite, tai normalu.

Tai yra geriausias židinio lenth 1.4 - 2.0 cm, todėl prašome nustatyti atstumą tarp fotoaparato lęšių ir ausies, gauti dėmesio, jei jūs negalite matyti vaizdo aiškiai.

Prašome išvalyti objektyvas atsargiai su alkoholiu pagalvėlės, prieš ir po naudojimo, ilgalaikio panardinimo į vandenį yra draudžiama.

Android: Jūs galite parsisiųsti nemokamą PROGRAMĖLĘ [USB Camera] iš "Google Play" Parduotuvėje.

Windows: kompiuteryje Ieškoti"Camera" ir atidarykite jį, tada pereiti į otoscope fotoaparatą iš dešinės/kairės pusės kampe.

Už "MacBook air": Tiesiog reikia perjungti vaizdo Kameros app naudoti jūsų otoscope Kamera.

SPCIFICATIONS

Kabelio Ilgis:2M

3-In-1 Jungtis:USB/C TIPO/Micro USB

Zondas Raiška:1,3 mln.

Compability: "android" / Mac/ windows

Šviesos Šaltinis: 6 LED

Atsparumas vandeniui: IP67

Paketas Apima

3 in1 Ausies Fotoaparatas*1

Metalo Ausies pasirinkti*1

Ausies Šaukštas*2

Tvirtinimo Apvalkalas *1

Naudotojo Vadovas*1 Apie Laivybos

- www.remigijausbaldai.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, kai mokėjimas baigtas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai šis procesas laikas yra per.

- Jei užsakymas buvo uždarytas saugumo sumetimais, tada galite kreiptis į paslaugų išspręsti problemą, kad pagal šią nuorodą: (www.remigijausbaldai.lt paslaugos).

- Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

- Daugiau informacijos apie tai, pristatymas, prašome rasti šio pareigūno padėti nuoroda:

- Mūsų įsipareigojimas atvykimo laikas yra 60 dienas(Brazilija: 90 dienų).Jei jūs negalite gauti paketą, per 60 dienų, arba norite sužinoti, kur, pakuotę, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes seks tai už jus.

Apie Mokėjimą

-Kokie apmokėjimo būdai galiu naudoti www.remigijausbaldai.lt?

PROGRAMA: visa, MasterCard, Maestro, Atrasti kortelę ir Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.remigijausbaldai.lt Kišenėje.

Žymos: infraraudonųjų spindulių kamera android usb c, endoskopą vaizdo kamera, ausies endoscop, akių chirurgija, ear cleaner otoscop, camera endoscop, "apple" vaizdo endoskopą, medikas otoscop, kamera zondas, pirminį patikrinimą fotoaparatas.

Charakteristikos

Pastaba Telefonas turi OTG funkcija
Priedai ausies šaukštas įrankis
Laido Tipas Minkšta Viela
Perdavimo Sąsaja otg
Operacinės Sistemos "Android" / "Windows XP"/7/8/10
USB Earpick Fotoaparato Funkcija Ausies Endoskopą Android
Vandeniui lygis IP67
Šviesos Šaltinis 6pcs Led žibintai
Sertifikavimo Nėra
Vaizdo Fiksavimo Rezoliucija 640*480
Ryšio Režimas, Micro USB/Tipas-c/USB
Žiūrėjimo Kampas 70°
Objektyvo (mm) 5,5 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

3 1. Sveikatos Ear Cleaner taikymo Sritis Endoskopą 5.5 mm USB Earpick Kamera Otoscope Vaizdo Otoscopio Skaitmeninio Android c Tipo Telefono PC

3 1. Sveikatos Ear Cleaner taikymo Sritis Endoskopą 5.5 mm USB Earpick Kamera Otoscope Vaizdo Otoscopio Skaitmeninio Android c Tipo Telefono PC

Apie Dropshipping >>Masinio cSV užsakymus ir shopify subsąskaitą.>>ltems ne informacija,ne logotipą, į paketą. >>Didmeninė mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimą.>>Mes paramos didmeninė ir dropshipping yra ir sveikintinas. >>Mes

Panašūs produktai: