Kalėdų Pripučiami Santa šiaurės Elnių Pasivažinėjimas Lauko Apdailos LED Žibintai-Mielas Ir Įdomus Kalėdų Kieme Veja Apdaila

Kalėdų Pripučiami Santa šiaurės Elnių Pasivažinėjimas Lauko Apdailos LED Žibintai-Mielas Ir Įdomus Kalėdų Kieme Veja Apdaila

Nauja prekė

€22.10

€34.00

-35%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės: :

1. Įdomus 5.9 ft Kalėdų pripučiamų Kalėdų Senelis sėdi pagal žiburiai dovana pereiti iš dviejų elnių vežimėliai ir uždega dekoracijos iš lauko, patalpų, namų, sodo šeimos rekvizitai.Kad visi kaimynai ir svečiai laimingas.Kalėdų senelio elnių pasivažinėjimas yra puikus pasirinkimas jūsų atostogoms apdaila.

2. Ventiliatorius yra pagamintas iš aukštos koncentracijos ABS plastiko, aukštos greičiu, mažas triukšmo ventiliatorius, transformatorius transformatorius priima integruota panirimas procesas, kuris yra patogus ir greitai prijungti ir naudoti.

3. Built-in Super Ryškus LED Šviesos: Kalėdų pripučiamas lauko apdailos naudoja akį traukiantis ir ryškus baltas LED žibintai, kad ji atrodo puikiai į kiekvieną atostogų naktį!

4. Saugiai tvirtinama prie pagrindo.Nesijaudinkite apie sprogdinimas dekoracijas kieme per Kalėdas.Kalėdų pripučiami pasivažinėjimas bus nulėkti su vėjo.Labai paprasta naudoti.Ateina su 10 pėdų ilgintuvas, žemę kuolų, ir fiksuotos virvės.Prijunkite srovės šaltinį, o pripučiamą modelį bus automatiškai išplėsti per vieną minutę!

5. Lengva, patogu ir saugu.Kalėdų pučia iki papuošalai kieme.10-koja maitinimo laidą " jums suteikia daugiau laisvės ir vieta, apdovanojimai.Ji praėjo UL lauko sertifikavimo ir naudoja tik 12V padaryti jį saugesnį.Kalėdų pripučiami gaminiai tinka lauko ir vidaus naudojimui.Galite įdėti jį į sodą, kiemą ar šalies, labai tinka Kalėdų lauko kiemo dekoracijos.Ant denio, jūs ir tai puikus namas!Tai puiki šviesos Kalėdų puošmena, kad yra tikrai pritraukti vaikams ir suaugusiems lankytojams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aukštos kokybės poliesterio audinio

Išėjimo/ausgang: 12Vdc, maxImum1500mA, 18W

Ventiliatorius: 1.5 A,

Adapteris: 1.7

Pakavimo Sąrašas:

1*Oro Modelio

1*Transformatorius

1*Ventiliatoriaus

1*LED Šviesos

4*Fiksuotas Žemės Plug

1*Fiksuotas Raišteliu

1*Sandbag

DUK:

1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad?

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų.

2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją.

3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?

Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

Laivybos ir pakuotė:

Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: milžinišką kalėdų, inflat, milžinišką kalėdų senelis, kalėdų rogės, organza pynimas, kalėdų senelio rogės, gimtadienio dovana mamai, lauko santa, medinės rogės, gėrimas žiurkėno.

Charakteristikos

Proga šalis, Kalėdų, Valentino Dieną, Vestuvės, Helovinas, Velykų, Naujieji Metai, Baigimo, Jubiliejus
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Kalėdų dovana Pripučiami Santa
Modelio Numeris Pripučiamų Kalėdų Elnių Pasivažinėjimas
Prekės Pavadinimas TOPATY
Medžiaga Kita
Funkcija Pripučiamos lėlės rinkinys
Funkcijos 1 kalėdinė dekoracija namuose
Savybės Kalėdų Pripučiamos lėlės
Modelis Animacinių filmų gyvūnų, Animacinių Filmų Pav.

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Pripučiami Santa šiaurės Elnių Pasivažinėjimas Lauko Apdailos LED Žibintai-Mielas Ir Įdomus Kalėdų Kieme Veja Apdaila

Kalėdų Pripučiami Santa šiaurės Elnių Pasivažinėjimas Lauko Apdailos LED Žibintai-Mielas Ir Įdomus Kalėdų Kieme Veja Apdaila

Savybės: : 1. Įdomus 5.9 ft Kalėdų pripučiamų Kalėdų Senelis sėdi pagal žiburiai dovana pereiti iš dviejų elnių vežimėliai ir uždega dekoracijos iš lauko, patalpų, namų, sodo šeimos rekvizitai.Kad visi kaimynai ir svečiai laimingas.Kalėdų senelio

Panašūs produktai: