Nemokamas pristatymas rankų darbo Vilnos Veltinio, vėlimo 50g Pilka Tobula veltinius 44#

Nemokamas pristatymas rankų darbo Vilnos Veltinio, vėlimo 50g Pilka Tobula veltinius 44#

Nauja prekė

€5.56

Apie prekę

Aukštos kokybės natūralų blizgesį, Galima naudoti su vėlimo adata / šlapio vėlimo/verpimo/audimo gobeleno Veltinius, gamybos gyvūnų plaukų, fizinis tufting poveikį.Šlapio veltinio, todėl, šaliai, kaklaskarės, šalikai ir pan.greičiau vėlimo greitį.Svoris:50g yra maždaug iki 1.76 uncijų Prašome pasirinkti Svorio jums reikia ir skirtingų kainų bus rodomas kiekvieną sumą.Įvairių kiekis ar svoris, pasakykite man, aš galiu padaryti specialų sąrašą už jus.

Spalva Kortelė

LAIVYBOS SĄLYGOS: 1.Apdorojimo laikas:mes paprastai laivas per 2-5 darbo dienas, gavus pilną apmokėjimą. 2.Laivybos paslaugos:paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas kinija po oro paštu.PRISTATYMO TERMINAS: 1.Paprastai ji trunka apie 15-30 dienų gauti prekes galite užsisakyti(dažniausiai 10-20 darbo dienų). 2.Tarptautinės laivybos turi įtakos daug nepatvarūs veiksnių,e.g.muitinės,skrydžiai,oro,karo ir prekybos politika,todėl kroviniai gali gauti atidėtas kartais.Susisiekite su mumis jei jums dar nėra gavę savo daiktus po numatomą atvykimo laiką,tada mes, be abejo, rasti ir išspręsti problemą jums norėtųsi.SUSISIEKITE SU MUMIS: 1.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą,prašome pakartotinai išsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba siųsti mums žinutę,ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad spalvos atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrąjį spalvos.Prašome perskaityti šias taisykles, kruopščiai, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

Žymos: merino siūlai, merino vilna, vilnos veltinis, susiėmę apykaklės vyrams, plona adata vėlimo, korėjos vyrų stilius, kūdikių flanelė marškinius, vėlimo rinkinys completo, danielius, vėlimo adatos.

Charakteristikos

Medžiaga 100% Vilna
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Merino
Produkto Tipas Kitas Pluoštas
Naudoti Vata, Veltinys
Skaidulų Tipas į viršų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas rankų darbo Vilnos Veltinio, vėlimo 50g Pilka Tobula veltinius 44#

Nemokamas pristatymas rankų darbo Vilnos Veltinio, vėlimo 50g Pilka Tobula veltinius 44#

Aukštos kokybės natūralų blizgesį, Galima naudoti su vėlimo adata / šlapio vėlimo/verpimo/audimo gobeleno Veltinius, gamybos gyvūnų plaukų, fizinis tufting poveikį.Šlapio veltinio, todėl, šaliai, kaklaskarės, šalikai ir pan.greičiau vėlimo greitį.Svoris:50g

Panašūs produktai: