Silikono Formų Liejimo Amatų Torto Įrankius, Virtuvės Orkaitės Kepimo Silikono Formos Derva Muilo Puošyba Priedai

Silikono Formų Liejimo Amatų Torto Įrankius, Virtuvės Orkaitės Kepimo Silikono Formos Derva Muilo Puošyba Priedai

Nauja prekė

€4.64

€5.46

-15%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produktų Ekranas

Multi-mėsos imituojamas liguid kvarcas forma,naudojant aukštos kokybės Maisto klasės silikono,netoksiškas ir beskonis, sveikatos ir saugos.Jis gali būti naudojamas, kad desertas pyragas papuošalai, putėsiai, želė, paruošto maisto, šokolado, desertas, vaisiai pyragas ir pan.Silikono formos gavo CIQ sertifikavimo Kinijoje ir FDA sertifikatas Jungtinės amerikos valstijos.Lengva demould.

Dalykai, Kuriems Reikia Dėmesio

1. Po naudojimo, prašome jį valyti, naudojant karšto vandens praskiesta valgomieji valymo agentas, arba įdėti į indaplovės.Nenaudokite agresyvių valiklių ar valymo putos jėga.Užtikrinti, kad silikoninės formos yra sausa, prieš laikymą. 2. Kai kepimo, silikono formos turi būti atskirtas nuo plokščio ant kepimo skardos. 3. Po kepimo, prašome pašalinti pelėsių, išimti iš orkaitės ir padėkite į kepimo stovo, kol pelėsis visiškai atvės. 4.Silikono klojiniai gali būti naudojami tik orkaitėje, mikrobangų krosnelės, ir negalima naudoti dujų ir ugnies. 5.Nenaudokite peiliais ar kitais aštriais rinkliavos silikono formų ir išvengti streso, traukti. 6. Nenaudokite šalto vandens valyti iš karto, kai tai tik ištraukti iš orkaitės.Tiesiog pratęsti tarnavimo laiką. 7.Silikono formų, gali būti šiek tiek silikono kvapas, tai yra normalu.Prašome išvalyti jį karštu vandeniu ir pamirkykite pelėsių karšto vandens, keletą minučių,kvapas išnyks.Prašome nesijaudinkite, kad kvapas bus eiti į maistą.

Aptarnavimas Po Pardavimo

Po to, kai jūs perkate produktus,jei jūsų produktas yra sugadintas ar sklypas yra beviltiškas, kuriuos logistikos problemą,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo nedelsiant,mes grąžinsime arba išsiųsti jį iš karto po patikrinimo.

Apie Mokėjimą

*Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą,arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema. *Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.Rusai turi suteikti mums visą vardą, nes iš Rusijos po politikos.

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimo.Dėkojame už jūsų paramą ir suprasti.

Žymos: xr popeye.

Charakteristikos

Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Plastiko Tipas PP
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris cale įrankiai
Forma, Stilius Round
tikslas desertas apdaila
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas Pyragas Įrankiai
Medžiaga Silikono
Sertifikavimo CIQ, MPT
Spalva balta

Parašyti atsiliepimą

Silikono Formų Liejimo Amatų Torto Įrankius, Virtuvės Orkaitės Kepimo Silikono Formos Derva Muilo Puošyba Priedai

Silikono Formų Liejimo Amatų Torto Įrankius, Virtuvės Orkaitės Kepimo Silikono Formos Derva Muilo Puošyba Priedai

Produktų Ekranas Multi-mėsos imituojamas liguid kvarcas forma,naudojant aukštos kokybės Maisto klasės silikono,netoksiškas ir beskonis, sveikatos ir saugos.Jis gali būti naudojamas, kad desertas pyragas papuošalai, putėsiai, želė, paruošto maisto, šokolado,

Panašūs produktai: