3y/daug Plotis 7 1/4 colių (18.50 cm) Spausdinti Ruožas Nėrinių Apdaila Drabužių Siuvimo Amato "PASIDARYK pats" Drabužiai Audinys, Nėriniai Drabužis, Aksesuaras

3y/daug Plotis 7 1/4 colių (18.50 cm) Spausdinti Ruožas Nėrinių Apdaila Drabužių Siuvimo Amato "PASIDARYK pats" Drabužiai Audinys, Nėriniai Drabužis, Aksesuaras

Nauja prekė

€4.62

Apie prekę

Plotis 7 1/4 colių (18.50 cm) Juodas Su Gėlių Spausdinti Sumaišykite Ruožas Elastinga Nėrinių Apdaila Lingerie "PASIDARYK pats" Amatų Siuvimo Reikmenys Apdailos Reikmenys Drabužiai

Medžiaga: Nailonas ir Spandex

Spalva: Juoda Su Spausdinta Mišrių Gėlių

Plotis: 7 1/4 colių (18.50 cm)

Pakuotė: 3 kelyno daug (273cm iš viso)

Natūra dėmesio: Dėl monitoriaus skirtumas, šiek tiek spalvų skirtumas gali būti vyksta, ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

Pristatymas:

Be spausdinti

Su spauda

Apmokėjimas:

Sąlyginio deponavimo yra mūsų preferrable mokėjimo būdą, mes taip pat priima ir kitus mokėjimus, pvz., T/T, Western union, kredito kortelę ir kt.

Pristatymas:

Pagal numatytuosius nustatymus, kad yra vežamos per China Post, kurie gali mano 10-21 pristatymo dienos.Mes negalime būti atsakingi netikėto vėlavimo, pavyzdžiui, muitinės procesas, oro sąlygos ir pan.

Jei pirkėjas prašymą greičiau express, tokių kaip DHL, UPS, FEDEX, TNT ir t.t (3-5 darbo dienos), pls susisiekti su mumis dėl papildomos išlaidos, susitarė dėl sutarties su pirkėju, mes pakeisti užsakymo suma papildomos vertės jūsų mokėjimo.

Mes parodysime sekimo numerį www.remigijausbaldai.lt po gimdymo, jūs galite aplankyti atitinkamą kurjerių tinklalapyje internete stebėjimo informaciją.

Bet importo muitas yra pirkėjo atsakomybė.

Grąžinimo Politika:

Klientas orientuotą prekybos patirtį visada buvo mūsų tikslas ir mes tikimės, kad jums yra visiškai patenkinti kiekvieną elementą, kad jums įsigyti internetu iš jav.Jei nesate patenkintas su elementą, kad jums įsigyti pas mus, jūs galite grąžinti prekę per 30 dienų nuo užsakymo dienos, grąžinti visą pirkimo kaina, atėmus laivybos ir tvarkymo mokesčiai ( Bet "Nemokamas Pristatymas" prekės grąžinamos turės tarptautinio krovinių vežimo mokestis išskaičiuojamas iš viso grąžinti.

Atsiliepimai:

Jūsų patenkinamas yra mūsų persuirt, mes visada vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus leiskite mums žinoti, kad esate gavę jūsų užsakymą ir esate patenkinti elementus.Mes mielai grįžti teigiamų atsiliepimų, kad jūs taip pat.

Jei negavote įsigytų prekių per 14 dienų arba, jei jūs dissatisfy daiktų gavote, pls susisiekti su mumis tuo metu, mes džiaugiamės, kad išspręsti bet kokią problemą už jus.

Mes tikimės, kad ilgalaikius bendradarbiavimo su jumis.

Ačiū už jūsų pirkinių!

Žymos: ruožas nėrinių žmonės, embroid nėrinių apdaila, karbiuratorių, toyota, Nėriniai, platus ruožas nėrinių apdaila, sausas nėrinių audinio šveicarijos vienspalviai voile, elastinga nėrinių apdaila, rato pločio nėrinių apdaila, siūti apdaila, medvilninio audinio su nėriniais.

Charakteristikos

Modelio Numeris 21060402.2.0
Plotis 7 1/4 inch (18.50cm)
Apdaila Nėriniai
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Megzti
Produkto Tipas Nėriniai
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Prekės Pavadinimas Vieruodis
Rinkinys Tipas Taip
Funkcija Eco-Friendly, Elastinga
Audinio Tipas Poliesteris
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

3y/daug Plotis 7 1/4 colių (18.50 cm) Spausdinti Ruožas Nėrinių Apdaila Drabužių Siuvimo Amato

3y/daug Plotis 7 1/4 colių (18.50 cm) Spausdinti Ruožas Nėrinių Apdaila Drabužių Siuvimo Amato "PASIDARYK pats" Drabužiai Audinys, Nėriniai Drabužis, Aksesuaras

Plotis 7 1/4 colių (18.50 cm) Juodas Su Gėlių Spausdinti Sumaišykite Ruožas Elastinga Nėrinių Apdaila Lingerie PASIDARYK pats Amatų Siuvimo Reikmenys Apdailos Reikmenys Drabužiai Medžiaga: Nailonas ir Spandex Spalva: Juoda Su Spausdinta Mišrių Gėlių Plotis:

Panašūs produktai: