Odos Drožyba Plaktukas Nailono plaktukas galvos su medžio rankena 300gram

Odos Drožyba Plaktukas Nailono plaktukas galvos su medžio rankena 300gram

Nauja prekė

€10.93

€21.84

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

modname=ckeditor

Produkto Pavadinimas: Odos Drožyba Plaktukas

Medžiaga: Nailonas plaktukas galvos, kieto medžio rankena, viršuje, viduryje ir apačioje svoriai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno

Spalva: medžio rankena,

Techniniai duomenys: bendras ilgis: 190mm, plaktukas, ilgis 80mm, plaktukas skersmuo 50mm Svoris: 300g

Savybės: bendras plaktukas kėbulo būtų sklandus ir natūralus, ir ranka jaučiasi patogiai; kieto medžio rankena, medžiaga yra sunku, atsparumas smūgiams ir dažytos išvaizda yra daugiau klasikinis ir paprastas; nerūdijančio plieno plaktukas galvos dangtelis, yra aukščiausios rūdžių, atsparumas.Paskirtis: įveikti deimantiniai pjovimo, apvalių skylių, spausdinimo naudojimo Instrukcijos: 1. Jis vartojamas, kai oda drožyba yra naudojami spausdinti, ir ji taip pat gali būti naudojami deimantiniai pjovimo ir pramušimo; 2. Kai spausdinimo reikia kelis metus iš eilės pučia, naudoti savo nykščio ir rodomojo piršto, kad žiupsnelis plaktukas galvos, o kitas tris pirštus laikyti rankena, kad būtų patogu naudoti jėga, ir jėgos, yra lengviau valdyti, ir modelis gali būti geriau atspausdinta; 3. Kai gręžimo deimantų arba punch, jums reikia streikuoti sunku.Šiuo metu jūs turėtų turėti storesnis dalis dirbti, todėl, kad jėga yra gana stiprus ir odos gali būti lengvai prasiskverbia.

Žymos: caterpillar grybelio, rinkinys spynos ir vyriai, netikrų nagų stendas, balenciaca batų, rinkinys vandeniui, reishi, bonsai filialas, reishi grybas, leatherman įrankis, žaislų rinkinys.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Nailonas
Bendras Ilgis 190mm
Plaktukas Galvos Oda 80mm
Galvos Skersmuo 50mm
Modelio Numeris T3
Rinkinys Tipas No

Parašyti atsiliepimą

Odos Drožyba Plaktukas Nailono plaktukas galvos su medžio rankena 300gram

Odos Drožyba Plaktukas Nailono plaktukas galvos su medžio rankena 300gram

modname=ckeditor Produkto Pavadinimas: Odos Drožyba Plaktukas Medžiaga: Nailonas plaktukas galvos, kieto medžio rankena, viršuje, viduryje ir apačioje svoriai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno Spalva: medžio rankena, Techniniai duomenys:

Panašūs produktai: