Driftwood Mini Akvariumas Medis ant akmens Natūralūs, Rankų darbo, Žuvų Bako Apdaila Medžio Kelmas Miško Lentynos

Driftwood Mini Akvariumas Medis ant akmens Natūralūs, Rankų darbo, Žuvų Bako Apdaila Medžio Kelmas Miško Lentynos

Nauja prekė

€20.20

€26.58

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

NATŪRALIOS MEDIENOS MEDŽIAGOS-Tai gražus akvariumas yra gaunami iš natūralių driftwood ir be chemikalų.Jis yra saugus, visi augintiniai, kad sukuria Nuostabiu Tema - Saugus žuvų,krevečių ir vėžliai,sujungti mūsų medienos akmenų, samanų,vandens ir oro jėgainių sukurti gražus akvariumas,terariumai,mini peizažai ir pasakų sodai!

PRABANGUS, UNIKALAUS DIZAINO -Tai unikalus elementai yra ant uolų ir padėti balanso ir būklės vandens bakas.Jie įtraukti toks energingas tonas į mūsų bako, kad jie pora gerai su akmenys, žolės, oro augalų ir kitų visų gamtos elementų, kurie auga sodrus ir žalia!

PRISITAIKYTI PRIE KELIS WNBIRONMENTS - Skirtos palaikyti keletą aplinkoje,taip pat šlapias,sausas arba sausas ekosistema.Driftwood indėlių Sveikas Tanino sacid, kurios padeda suminkštinti ir būklės vandens sveiką,natūralią pusiausvyrą, puikiai tinka žuvys.

LENGVA PRIEŽIŪRA - Prieš pateikdamas šią žuvų bakas medį į mūsų akvariumas,kietas ją į verdantį vandenį 20-30 minučių.Skirtingai nuo gyvų augalų,mažai priežiūros netikrą dekoro reikalauja ne deguonis ar trąšų.

ATSITIKTINAI PASIRINKTI: apie 9.8 colių aukščio - kiekvienas medis yra rankų darbo ir unikali priklauso nuo formos ir dydžio, turimų materialinių gamtos driftwood.

Sukurti apsvaiginimo, visi gamtos pažvelgti į vidų mūsų žuvų bakas ar akvariumą su driftwood medis, kuris fiksuoja apdaila pobūdžio.

driftwood bus greitai tapti centru mūsų akvariumo dekoras.Naktinė žuvis,dvasios, krevečių ir mažesnių žuvų, kaip driftwood prieglobstį slepiasi.

Lengvas IR TVIRTAS --- Roplių driftwood yra lengvas ir tvirtas filialai yra puikus dekoravimo ir laipiojimo ropliai.Ji taip pat gali būti naudojamas ant samanotas medžių žuvų tankai;taip pat Gali būti naudojama namų, sodo kraštovaizdžio dizainas!

NATŪRALUS ŽUVŲ BAKAS DEKORAS - Akvariumas driftwood yra pagaminti iš natūralaus medžio ir be chemikalų.Ji yra saugi visiems gyvūnėliams.Krevečių, žuvies mailius, atsiskyrėlis krabai, žuvis, ir net reptilijoms meilės driftwood.

NE PLŪDURIUOJANTIS VANDENS-Jie sėdi stabiliai ant bako dugno, nr. plūduriuojantis virš.Atrodo daugiau ryškesnis ir spalvingą povandeninį.

Spalva:Natūrali medžio spalva

Medžiaga:Mediena

Dydis:Aukštis: apie 25 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Akvariumas Driftwood Medis

(Random modelis, nr. fiksuotojo modelis)

Lengva įdiegti ir Prižiūrėti:Dėl apačioje yra pagrindas, ant akmens, ir jo svoris yra sunkus pakankamai, kad jis stovi stabiliai vienoje vietoje savo žuvų bakas.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasirinkti vietą į tariant, jokių papildomų padarinių reikia.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Žymos: tokijas, drift lipdukas, akvariumas medžio kamieno, lempos medienos, akvariumas driftwood, pyragas dėklas su dangčiu, driftwood akvariumas medienos, akvariumo dekoras rock, akvariumo foną, akvariumas kavos staliukas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Driftwood Mini Akvariumas Medis ant akmens Natūralūs, Rankų darbo, Žuvų Bako Apdaila Medžio Kelmas Miško Lentynos

Driftwood Mini Akvariumas Medis ant akmens Natūralūs, Rankų darbo, Žuvų Bako Apdaila Medžio Kelmas Miško Lentynos

NATŪRALIOS MEDIENOS MEDŽIAGOS-Tai gražus akvariumas yra gaunami iš natūralių driftwood ir be chemikalų.Jis yra saugus, visi augintiniai, kad sukuria Nuostabiu Tema - Saugus žuvų,krevečių ir vėžliai,sujungti mūsų medienos akmenų, samanų,vandens ir oro jėgainių

Panašūs produktai: