M81738 M81738FP SVP

M81738 M81738FP SVP

Nauja prekė

€69.68

Apie prekę

Patarimai:neseniai atsirado daug žmonių, naudojant programinę įrangą, kopiją parduotuvė, kūdikis,mes bus skundų, galų gale,aš Skyrius parduotuvės pavadinimas"Shenzhen Heng šaltinis "e-Commerce", Wang skaičius"Hyung šaltinis Elektroninių" iš Taobao tik šį vieną,nėra parduotuvių,siekiant išvengti nuostolių,prašome atidžiai nustatyti,kad nebūtų apgauti!

Sveiki atvykę į proteguoti

Per 888 juanių nemokamas pristatymas su Express Yuantong,kiti kurjerių 900 juanių Nemokamas Pristatymas ,

(SF netaikoma)jei turite klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba,Ačiū!!!

Nes mes dirbame elektroninių komponentų veislė labai daug,ne po vieną įkelti, jei esate mūsų parduotuvėje nerandate norimo modelio,kreipkitės ,mes bus labai greitai jums kabučių.

Profesinės remti IC :namų apyvokos prietaisai IC ,automobilių IC ,ryšių IC , IC bei kitų elektroninių komponentų

Pakuotė:SMD( SOP ),linijinė( DIP ),keturis (QFP) ,triode,diodas,modulio, PLCC

Ši parduotuvė remti su vienu Visus :maitinimo IC,rezistorius, kondensatorius induktyvumo ritės,jungikliai, USB, kištukiniai lizdai ,dvi triodes,optinės movos serija, IC elektroninės dalys ir kt.

1. Dėl pirkėjų įsigyti elementas laiko,nes prekių gavimą laiko dėl skirtingų reikalavimų,plius provincijos ir ne provincijoje prekių gavimo masės ir laiko yra skirtingi,skirtingų Express " Kompanija, pristatymo greitis taip pat skiriasi,todėl konkrečius pristatymo kainą, prašome pirkėjai, prieš darant pirmąjį ryšį ,mes, yra numatytasis plaukai per Skubių siuntų tarnybą ( Z T O ) , toliau sunkiųjų produktų pageidaujamą Deppon Išreikšti ir perduoti Kurjeris ,skubios siuntos, už SF Express ,pristatymas mokami mokesčiai,senaties palyginimas yra garantuojama, kaip aprašyta aukščiau Express mažiau nei ar kitų aplinkybių turi pasikeisti, kad kitų pasiuntinių prašome susisiekti su mumis.

2 . Dėl tos pačios rūšies elektroninių komponentų modeliai yra gamintojo kartais gamintojų skaičius,kartais pagaminimo data taip pat yra daugiau,todėl nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ,paprastai tik gamintojai nuotrauką į pirkėjų nuoroda,kartais maži modelio dalis, kai pristatymas gali, ne pagal nuotraukas gamintojų siuntas,žinoma, laiką leidžiantis mes taip pat greitai su klientais, aiškiai apibrėžti,kad pirkėjas, jeigu elementai griežtesnius reikalavimus,prašome pirkti elementas turės plėtinį arba gamintojai ir kitus specialius reikalavimus ,prašome kreiptis į klientų aptarnavimo aprašymas ar komentarų apie rašytinius pareiškimus, siekiant patenkinti vartotojų poreikius.

3. Apie pirkėjo pasirašyti pakuotėje :mes kiekvienas paketas yra patikimai ir saugiai supakuota gerai,bet kartais kurjerių bendrovės grubus pristatymo sukels komponentų nėra arba jis sugadintas. Netekimo gali paprašyti Išreikšti Bendrovę dėl žalos atlyginimo. Ženklas, jei jums rasti paketas sugadintas, o plika viduje elektroniniams komponentams,prašome būti tikri, kad jūs kruopščiai patikrinti prekes. Pirkėjų patikrinimą, prašome kontrolės pirkimo modelis ir, ar, kad numeris yra neteisingas ir pakuotė yra pažeista,prašome vietoje atsisakyti,tada pagal skubus užsakymų pristatymas pusėje telefonu susisiekite su mumis,mūsų procesas.

4. Apie mokėjimą :su PayPal draugai prašome tiesioginės išmokos. Guangdong provincijoje gali būti pinigais pristatymo metu,t.y., per kurjerį pinigais pristatymo metu. Nėra Alipay draugais, galite susisiekti su mumis per kitų platformų prekybos arba tiesioginiu pavedimu į mūsų Banko sąskaitą,mūsų apmokėjimą gauna iš karto, pristatymą,kalbėtis įrašas gali būti sertifikuojami,jūs galite būti tikri! Prašome padaryti savo perlaidų bus savo pristatymo adresą. Pavadinimas. Telefono ir piniginių perlaidų suma, ir jūs norite kūdikių modeliai išsiųsti mums,kad mes laiku ir tinkamai laivą jums.

5. Garantinis aptarnavimas:kai gaunate prekes, jei turite kokių nors problemų ,prašome kreiptis į parduotuvę, mes operatyviai suteikti jums sprendimą,o ne į parduotuvę pirkti komponentus ir buvo ant mašinos, suvirinimo,šlyties PIN arba pagal pirkėjo veiksmų klaidas, ir kitų cheminių sukelia elementas perdega,ir grįžti į kelią, nes pakuotės nėra stiprus ir sugadintas,ši parduotuvė nebus teikiama keistis,ne kokybės problemų pakeitimo pristatymas pirkėjui yra atsakingas.

Pro,gavo prekes,nepamirškite mėgstamiausia parduotuvė Oi,ir suteikti pagirti+parduotuvė iš vertinimo Oi,klientai aukščiau, pakabinti Šaltinių, Elektronika, jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas.

═☆Kviečiame įsigyti mūsų produktų,linkiu jums pirkinių laimingas.

Žymos: vairuotojo micro sd.

Charakteristikos

Naudojimas Bendrosios Paskirties
Teorija Solid State Relay
Apsaugoti Funkcija Uždaromos
Įtampa 0
Modelio Numeris 0
Kontaktų Apkrova Mažos Galios)
Maitinimo Šaltinis AC

Parašyti atsiliepimą

M81738 M81738FP SVP

M81738 M81738FP SVP

Patarimai:neseniai atsirado daug žmonių, naudojant programinę įrangą, kopiją parduotuvė, kūdikis,mes bus skundų, galų gale,aš Skyrius parduotuvės pavadinimas Shenzhen Heng šaltinis e-Commerce , Wang skaičius Hyung šaltinis Elektroninių iš Taobao tik šį vieną,nėra

Panašūs produktai: