Šunelis Smart Interaktyvios Kamuolius USB Įkrovimo Pet Kamuolius Patvarus Žaislas Saugos Pet Automatinė Nuotolinio Valdymo Kamuolius Žaislas priedai

Šunelis Smart Interaktyvios Kamuolius USB Įkrovimo Pet Kamuolius Patvarus Žaislas Saugos Pet Automatinė Nuotolinio Valdymo Kamuolius Žaislas priedai

Nauja prekė

€16.11

€32.21

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka taškų:

Nauja versija RGB LED blykstė: Palyginti su kitais senosios versijos tik su viena LED blykste, ši nauja versija smart šviesos rutuliai yra įrengta 5 reguliuojamas LED žibintai, įskaitant (raudona, mėlyna, žalia, įvairių spalvų, įvairių spalvų) ) Ir įrengta spalvoti žibintai, RGB šviesos gali pritraukti daugiau dėmesio ir atnešti daugiau džiaugsmo jūsų augintiniui.Krovimas apie 1,5 val., tada ji gali būti naudojama apie 5-6 valandas.

Patogus nuotolinio valdymo pultas: smart sukti kamuoliukus taip pat yra įrengta nedidelė belaidžio nuotolinio valdymo, naudojimo diapazonas nuotolinio valdymo pultas yra 4 16,4 kojų.Ji gali suteikti jums daug komforto kai traukinys, ir žaisti su savo augintiniu.

3 smart kamuolius reakcijos režimai: automatinis kamuoliai yra 3 interaktyvios reakcijos režimai: ①roller; ②bounce; ③automatic miego, gali aktyviai kartu augintiniai žaisti, ir bendravimas būtų sklandus, normalus aktyvus, automatinis žaisti, ir gali automatiškai miegoti ir pabusti, naudokite Po 30 minučių, ji automatiškai bus išjungti miegoti 10 minučių, jūs galite pabusti į darbą, ar į pasyvų režimą, augintiniai gali pet jums.

Ilgaamžė ir saugi medžiaga-pet kamuolius žaislai yra pagaminti iš didelio poveikio ABS plastiko, dilimui, lašas atspari, ekologiška ir netoksiška, leidžiantis jūsų augintinį žaisti ir kramtyti saugiai.Per unikalaus dizaino, kieto vidinio apvalkalo ir minkštas TPE išorinis apvalkalas, jums nereikės nerimauti apie augintiniai pradurtas kamuoliukus.Tinkamas dydis (skersmuo: 35mm) visų rūšių kačių ir šunų.

Geriausi žaislai šunims ir katėms: pagrindinis elektroninių naminių gyvūnų žaislai yra skatinti medžioklės instinktas ir smagiai.Naudokite šią automatinė šoktelėti kamuoliukus, kad jūsų katė ir šuo laimingas, kiekvieną dieną.Tegul jūsų augintinio domina vejasi ir naudojasi.Šis sukti kamuoliukus padeda išlaikyti jūsų augintinio sveiką ir protiškai aktyvūs.Pratimą, o smagiai.Laikyti furry kūdikis laimingas ir sveikas.

Instrukcijos:

1 žingsnis: Atidarykite lukštais.

2 žingsnis: Paspauskite priimančiosios ryšio jungiklis (rekomenduojama paspaudus šį jungiklį išjungti žaislas nenaudojamas), indikatoriaus lemputė žalia.

3 žingsnis: Uždarykite gyvenamųjų po suderinimo.

4 žingsnis: Paspauskite ""③ mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto.Kai lemputė pagrindinis vienetas šviečia žalia spalva, tai reiškia, kad nuotolinio valdymo ir žaislas buvo sujungti.

5 žingsnis: Paspauskite ① mygtuką, norėdami pasirinkti norimą šviesos šaltinis (spalvų šviesos šaltinis).

6 žingsnis: Paspauskite "M" mygtuką ② bounce, paspauskite dar kartą, kad žaislas roll; paspauskite dar kartą, norėdami sustabdyti žaislas.

7 žingsnis: Norėdami išvengti nuotolinio valdymo gražu palietė, spauskite mygtuką③, lemputė priimančiosios bus raudonas ir žaislas bus eiti; paspauskite mygtuką ③ dar kartą, kad lemputė priimančiosios bus žalias, ir žaislas bus aktyvuota.

Aprašymai:

Pavadinimas: Interactive Smart Kamuolius RGB LED Mirksi Pet Kamuoliai

Gyvūnai: katės, šunys, maži gyvūnai

Medžiaga: ABS

Dydis: 3.5 colių

Spalva: rožinė, oranžinė ir mėlyna

Svoris: apie 8.82 uncijų

Maitinimas: įmontuota baterija, USB įkrovimas

Pakuotė:

1*Interaktyvios smart kamuoliai

1*USB įkrovimo kabelis

1*Vartotojo instrukcija (ispanų negarantuojama)

1*Nuotolinio valdymo

Žymos: kamuolys žaislas, šuo, megzti naminių gyvūnų žaislai, mažylis stuff, aitvarai šunys, perro, kačių žaislas, ryšiai augintiniai, nuotraukos pitbull, pet žaislas.

Charakteristikos

Svoris about 8.82 ounces
dydis 3.5 inches
Maitinimo Šaltinis Įmontuota baterija usb įkrovimas
Medžiaga Kita, ABS
Populiariausi paieškos žodį 1 šunų žaislai
Žaislai Tipas Kamuoliai
Populiariausi paieškos žodžio 3 šuo
rūšis katės, Šunys, maži gyvūnai
Spalva Rožinė, oranžinė ir mėlyna
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas Nemobub
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Interaktyvios Smart Kamuolius RGB LED Mirksi Pet Kamuoliai

Parašyti atsiliepimą

Šunelis Smart Interaktyvios Kamuolius USB Įkrovimo Pet Kamuolius Patvarus Žaislas Saugos Pet Automatinė Nuotolinio Valdymo Kamuolius Žaislas priedai

Šunelis Smart Interaktyvios Kamuolius USB Įkrovimo Pet Kamuolius Patvarus Žaislas Saugos Pet Automatinė Nuotolinio Valdymo Kamuolius Žaislas priedai

Kulka taškų: Nauja versija RGB LED blykstė: Palyginti su kitais senosios versijos tik su viena LED blykste, ši nauja versija smart šviesos rutuliai yra įrengta 5 reguliuojamas LED žibintai, įskaitant (raudona, mėlyna, žalia, įvairių spalvų, įvairių spalvų)

Panašūs produktai: