40Pcs/rinkinys "Pasidaryk pats" Mandala Dotting Įrankių Rinkinys Dažymui Dažymas Pen Uolų Kosmetikos Dot Dot Rinkinys Meno Polka Akmens Šabloną Įrankis D4H9

40Pcs/rinkinys "Pasidaryk pats" Mandala Dotting Įrankių Rinkinys Dažymui Dažymas Pen Uolų Kosmetikos Dot Dot Rinkinys Meno Polka Akmens Šabloną Įrankis D4H9

Nauja prekė

€1.78

€2.58

-31%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Amatų savo vieną ir tik meno kūrinys!!

Mūsų "PASIDARYK pats" Mandala Dotting Įrankių Rinkinys yra visą kolekciją sukurti apsvaiginimo punktyras Mandala dailės roko dažymas, nagų dailės ar apdaila, dažymas taškų modelius ir kitų amatininkų darbus.

Ateina su visomis embellishment, įskaitant tapybos teptuku, dukart pabaigoje kamuolys plunksna ir dotting tool, tai kit dažymo įrankiai yra tikslumo pjovimo, lengvas ir tvirtas, todėl jį lengva naudoti ant įvairių paviršių, įskaitant akmenys, paveikslai, drabužiai, knygos ir daugiau.

Tiesiog atlikite šiuos metmenis trafaretai, tada išreikšti savo kūrybinę vaizduotę bando įvairių Mandala modelius.Naudojant skirtingų dydžių dažymo įrankiai, kiekvienas gali sukurti gražus, spalvingas-energingas punktyras meno projektai.

SAVYBĖS:

"PASIDARYK pats" su Įdomus:

Visą kolekciją pradedantiesiems, kuriame yra visas embellishment baigti bet Mandala meno projektai.

Unikalus Meno Kūriniai:

Iš viso 15 dotting įrankiai ir šepetėliai tikslumo pjovimo, šis rinkinys puikiai tinka dot tapyba ar sukurti mandala meno ant uolų, popieriaus, ištemptos drobės ar daugelis kitų paviršių sukurti gražus meno.

Platus Taikymo:

Puikiai tinka roko dažymas, nagų dailės ar apdailos darbus, padaryti taškai modelius ir kitų amatininkų darbus.

Dukart Pabaigos Dotting Įrankiai:

Specialiai sukurta patarimai, kaip sukurti vaikščioti taškus poveikio ir puikiai veikia vilkdami taškų poveikį.Kuo didesnis dot dydis, paprastesnis į dotting procesą.

Lengva Naudoti:

Tiesiog atlikite šiuos metmenis trafaretai, tada išreikšti savo kūrybinę vaizduotę bando įvairių Mandala modelius su įvairių dydžių dažymo įrankiai.

Tvirtas Ir Lengvas:

Pagamintas iš aukščiausios kokybės akrilo ir nerūdijančio plieno, siekiant užtikrinti, ilgas tarnavimo laikas, šios medžiagos taip pat yra super lengvas, kad leidžia jums dažais taškų valandas.Jūs nepavargsta lengvai, nes nėra jokio nuovargio nuo sunkiųjų įrankiai.

Saugus Visiems:

Be aštrių briaunų, siekiant sumažinti sau, net pradedantiesiems arba vaikai.

Lengva Valyti:

Gali būti lengvai valomi drėgnu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu ilgalaikio pakartotinis naudojimas, paprasta ir patogu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas (Dotting Tool Rankena), Medienos (Valyti), Nerūdijančio Plieno (Kamuolys Stylus)

dydis:

Akrilo stick: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 12mm, 15mm

Taškas gręžimo pen: 0.1 mm, 0.18 mm, 0,2 mm, 0,25 mm, 0,35 mm; bendras ilgis: 13cm

Aliejinių dažų teptuku: 15.5 cm ilgio

Paletės: Ilgis 16,5 cm

Silikoninis šepetėlis: 14.5 cm ilgio

Įdubimas tabletes stick: ilgis 13cm

Produkto pakuotė:

16pcs paketas apima

3*Forma

8*Akrilo stick

5*taškas gręžimo pen

40pcs paketas apima

16*Forma

8*Akrilo stick

4*Įdubimas tabletes stick

5*silikoninis šepetėlis

6*Dažų teptuku

1*Paletė

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Žymos: mandala dažai, dot dažymo įrankiai rock, dot mandala rinkinys, piggy dažai keramikai, dot mandala, mandala dotting akmenys, Mandala, dot dažymo įrankiai grožio, rinkinys mandala, mandala įrankis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris QZA7481
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

40Pcs/rinkinys

40Pcs/rinkinys "Pasidaryk pats" Mandala Dotting Įrankių Rinkinys Dažymui Dažymas Pen Uolų Kosmetikos Dot Dot Rinkinys Meno Polka Akmens Šabloną Įrankis D4H9

Amatų savo vieną ir tik meno kūrinys!! Mūsų PASIDARYK pats Mandala Dotting Įrankių Rinkinys yra visą kolekciją sukurti apsvaiginimo punktyras Mandala dailės roko dažymas, nagų dailės ar apdaila, dažymas taškų modelius ir kitų amatininkų darbus. Ateina

Panašūs produktai: