FFO Lesbiečių Bučiavosi Girllove Gobelenas Kabinti Meilės LGBT Pride Gobelenai Gotikos Mergina Sienos, Antklodė, Lovos Padengti Didelius Staltiesės

FFO Lesbiečių Bučiavosi Girllove Gobelenas Kabinti Meilės LGBT Pride Gobelenai Gotikos Mergina Sienos, Antklodė, Lovos Padengti Didelius Staltiesės

Nauja prekė

€9.01

€12.88

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Techniniai duomenys:

Prekės pavadinimas: sienos kabo gobelenas

Modelis: LGBT Pride

Medžiaga: 100% Poliesterio Pluoštas

Procesas: Naujos Technologijos, Aplinkos Apsaugos, Vandens pagrindo, Skaitmeninis Spausdinimas

Kartų: Namai, Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Restoranas, Kavinė, ir tt

Naudojimas:sienų apmušalai, Paplūdimio metimų, iškylą, antklodes, veranda, portjeros, staltiesių, lova Pastos, sofa-lova apima, bendrabučio apdaila, lubų dekoras, langų užuolaidų...Puiki Dovana jums!

Dydis 1: 90cmX7 0cm / 35 * 27 cm

Dydis 2: 150cmX10 0cm / 59 * 39 cm

Dydis 3: 150cmX13 0cm / 59 * 51 cm

Dydis 4: 150cmX15 0cm / 59 * 59 cm

Dydis 5: 200cmX15 0cm / 78 * 59 cm

Pakuotė: 1pc (apima 3 nepažymėta nagai, 3 įrašai).

Pastaba:

1.Šis produktas turi viena pusė marginta, balta ant nugaros.

2. Dėl šviesos skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

3. Prašome leisti po 0,5-3 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

01-Audinio Analizė

Aukštos kokybės poliesterio audinio, super minkštas ir patvarus, lengvas,aukštos spalvos atsparumas, jokio kvapo, aplinkos apsauga, ne kamuolys, lengva naudoti.

02-Aišku Spausdinti

Prabangus modeliai, aukštos raiškos skaitmeninės spaudos technologijos, aišku, modelį, nėra lengva išnyks.Aplinkai draugiškas rašalo, dažų, nekenksmingas šeimos sveikata.

03-Bauda Pėsčiomis

siuvimo puikus tekinimo metodą,susiuvimas yra tiksli ir nėra lengva nukristi,prabangus,gražus ir patvarus

4-Montavimo Priedai

Įtraukti 3pcs besiūlių nagai ir 3pcs kabliukai

Diegimo Žingsniai:

1. Įdėti smeigtukus į pasirinktą vietą

2. Nagų plieną smeigtukus prie sienos

3. Pakabinti įrašą apie smeigtukus

4. Pakaba gobeleno kampas su įrašas

Imties pritaikymas, privataus pritaikymas savo reikmėms

1.Konsultuotis klientų aptarnavimas 2. Pateikti nuotraukas 3. Patvirtinti modelis 4. Pasirinkite dydį 5. Patvirtinti gamybos 6. Organizuoti pristatymas

2.Patarimai

Pabandykite naudoti didelės raiškos nuotraukas (2000x2000px) ar daugiau taškų arba vektorinės grafikos pritaikyti modelius.Kuo didesnis pikselių, tuo geresnis efektas.Jei jums neaišku, galite kreiptis į klientų aptarnavimo centrą ir padaryti jį patvirtinus.Po pavyzdžius, yra patvirtinta, kompensacijos ir grąžinimo nepriimami.Individualų produktų bus išsiųsti per 72 valandas.

Pastaba: pavyzdžius, reikia nurodyti, ar horizontali versija arba vertikali versija.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.Klientai visiems mūsų draugams.

Privalumai: nuosava gamyklos, visi departamentai priimti pritaikymas, lankstus, kontaktų, greitas pristatymas per 72 valandas!

Savo dizaineris: padėti klientams projektavimas įvairių modelių

Technologija: Naudojant naujas skaitmeninės spaudos technologijos, modelis yra aiškus, sluoksniai yra skirtingi, ir spalva yra šviesi; tai nėra lengva, išnyks ir lengva valyti, ir ji gali būti mašina plauti ir rankas plauti!

Kokybė: daugiau kaip 10 metų, siuvimo mašina, puikus technologija; kartu su pažangių kompiuterinių lockstitch siuvimo mašina, kompiuteris overlocking mašina, skaitmeninė spauda ir terminio perdavimo spausdinimo įranga, siekiant sukurti aukštos kokybės produktus, sumažinti jūsų rūpesčius, apie po pardavimo!

DUK:

1.Apie pristatymą: Mes visiškai pristatymas per 3-5 dienas nuo gavimo tvarka.Jei dėl tinklo gedimų, oras problemų ir kitų force majeure veiksniai, kai kurie sprendimai negali būti tvarkomi laiku, pristatymo vėlavimus ar tiekimo sutrikimų ir pan., prašome suprasti.

3.Apie spalva:Dėl įtakos, objektyviais veiksniais, pavyzdžiui, ekranas, spalvos temperatūra, fotografavimo aplinką, kamera, ir t.t., chromatines aberacijos yra neišvengiamas, prašome kreiptis į tikrasis produktas;

4.Apie dydį; rankinis matavimas gali būti klaida 1-3 cm,Dėkojame už jūsų supratimą(1inch=2,54 cm.)

pristatymas būdas:

1. Kinija registruotu oro paštu.

2. www.remigijausbaldai.lt nuolat transportu.

3. Elektroninis paketas.

4. DHL / Fedex / UPS / EMS / SF Express

Po pardavimo paslaugos:

1. Jei produktas nėra arba neveikia tranzitu, prašome atsiųsti mums nuotrauką ir mes atsiųsime jums naują produktą ar suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.

2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums sprendimą, kol būsite patenkinti.

Atsiliepimai:

1.Jei jums patinka mūsų produktas,gali jums suteikti us5 starcomment ir pasidalinti su savo draugu.Jūsų vertina mūsų galią tapti puiki kompanija.

2. Jei turite klausimų apie mūsų produkto, prašome susisiekti su mumis,mes padarysime viską, kad suteikti jums patenkinti sprendimas.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš opendispute ar mums mažai star komentarą.Kadangi susisiekti su mumis tiesiogiai yra geriausias būdas, rasti sprendimą, kad esate patenkintas.Mes padarysime viską, ką galime padaryti kiekvienas klientas, laimingas.

Žymos: pasididžiavimas poveikio sunku, craftmatic lovos rėmo, derliaus pasididžiavimas įtakos, beautyrest lovos rėmo, garbė, pasididžiavimas įtakos, samsu aliejus, lesbiečių marškinėliai, gėjų bučinys, lesbiečių meilė, gėjų gelis.

Charakteristikos

Priimti Dropshipping ar Ne Taip
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Iškylą Antklodė, lova padengti, staltiesė.
Medžiaga 100% polyster
Naudoti papuošti jūsų namus, SIENOS, Langas
Vidutinis Akvarelė
Forma Vieną
dydis 90X70CM, 150X100cm, 150X130cm, 150X150cm, 200X150cm
Formos Vertikalus Stačiakampis
Tipas Naftos Paveikslai
Rėmelio režimu Neįrėminti
Rėmas No
Gobelenas Pardavimo Didmeninė Prekyba&Drop Laivyba

Parašyti atsiliepimą

FFO Lesbiečių Bučiavosi Girllove Gobelenas Kabinti Meilės LGBT Pride Gobelenai Gotikos Mergina Sienos, Antklodė, Lovos Padengti Didelius Staltiesės

FFO Lesbiečių Bučiavosi Girllove Gobelenas Kabinti Meilės LGBT Pride Gobelenai Gotikos Mergina Sienos, Antklodė, Lovos Padengti Didelius Staltiesės

Techniniai duomenys: Prekės pavadinimas: sienos kabo gobelenas Modelis: LGBT Pride Medžiaga: 100% Poliesterio Pluoštas Procesas: Naujos Technologijos, Aplinkos Apsaugos, Vandens pagrindo, Skaitmeninis Spausdinimas Kartų: Namai, Gyvenamasis

Panašūs produktai: