Bevielis "Bluetooth" PS4 Kreiptuku Playstation4 Valdytojas Gamepad Žaisti station4 Dėl Play Station 3, PC "IOS", "ANDROID"

Bevielis "Bluetooth" PS4 Kreiptuku Playstation4 Valdytojas Gamepad Žaisti station4 Dėl Play Station 3, PC "IOS", "ANDROID"

Nauja prekė

€11.95

€23.90

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Bevielis "Bluetooth" PS4 Kreiptuku Playstation4 Valdytojas Gamepad Žaisti station4 Dėl Play Station 3 Konsolę PC "IOS", "ANDROID"

Dvigubos vibracijos variklio, linijiniai indukcijos kontrolės, PS4/PRO/PS3/PC makro programavimas.Pastaba: * atkreipti dėmesį į moistureproof ir per didelė įkrova naudojant baterija produktus. * nerekomenduojama vaikams iki 8 metų amžiaus. * išorės konversijos antraštes ar laidinio saitai reikalingi, kai naudojant susiję PS3/PC priimančiosios kaip priimančiosios. * produktas yra parduodami tiesiogiai iš gamyklos.Be to, siekiant užtikrinti, kad naudingumo funkcija ir kiekvienos partijos atitinka produkto įvedimo, yra skirtumų informaciją, pvz., (mygtuką spausdinti, grafika).Pirkėjai specialius reikalavimus, gali konsultuotis su klientų aptarnavimo tarnyba prieš perkant, kad būtų išvengta nesusipratimų.

7 rūšių pasirinktos asmenybės spalvas, pasirinkti spalvingas žaidimas pasaulyje.

Patobulintas funkcijas, kad dėmesys upgrad

Linijiniai indukcijos kontrolės: Rankinių valdytojas gali tiesiogiai kontroliuoti žaidimo kryptis, su 360 laipsnių itin jautrus rokeris pasiekti daugiau nesuprantamų vietoje patirtis.

Vikrumo, greitumo, ištvermės.Naujas labai jautrus klijų ir gerai toleruojamas omni-directional rokeris

Jaučiasi,forma,ir sensitvity iš DK 4 's analog stick ir suaktyvinti mygtukus, buvo sustiprintas, kad suteikti žaidėjai, absoliučios kontrolės ovor visi žaidimai ant ŽAISTI STOTIES 4 sistemos RAFINUOTAS ANALOGINĖS LAZDELĖS 360 Preciblon joyitick,itin didelio jautrumo

Žaidimas parama bendrojo lavinimo mobiliųjų įrenginių

* PS4/IOS/ANDROID galima prijungti per Bluetooth. * PS3/PC turi eiti per USB sąsaja ir USB laidas (atkreipkite Dėmesį, kad USB kabelis yra standartinis.Imtuvas yra ne standartas ir reikia įsigyti pirkėjas)

Dvigubas vibruojantis variklis reikalauja stiprios kinetinės energijos, nepertraukiamo elektros energijos tiekimo.

* 1000mA didelės talpos ličio jonų baterija Krovimo laikas: 2,5 val.Nepertraukiamo žaidimo laikas(belaidis pilnos būklės): apie 7,5-9 valandas.Baterijos veikimo laikas (tuščiąja eiga): apie 1152 valandas (vieną savaitę). *Pastaba (tai nėra rekomenduojama naudoti su laidu, tai yra lengva nešioti iš baterijos)

Žymos: kontrolės ps5, lqs žaidimų pelės, pelė razer, garbė, ps4 antspaudas, hp bandymas, automobilio valdymo kompiuterį, "ipad " pro", kontrolės pc, atveju nintendo jungiklis.

Charakteristikos

Ištvermės Laikas 1.1 Savaitę
Patirtis funkcija 2 Jutiklinis Ekranas
Taikomos priimančiosios 4 IOS\ "ANDROID"
Modelio Numeris PVS4
Patirtis funkcija 1 Dvigubas vibruojantis variklis
Patirtis funkcija 3 Šviesos jutikliai, contral
Baterijos Tipas Ličio Jonų Baterija
Pakuotė Taip
SONY Modelis PLAYSTATION4, playstation3
Sąsajos Tipas "bluetooth"
Visa apkrova ir naudojimo laikas 7.5-9 Val.
Įkrovimo laikas 2.5 valandos
Nuoroda režimas 1 "Bluetooth" Belaidžio Ryšio
Baterijos Talpa 1000mA
Taikomos priimančiosios 2 playstation 3
Kilmės KN(Kilmės)
Rokeris Tipas Omni-directional sukasi 360 laipsnių
Nuoroda režimas 2 Laidinio USB
Nuoroda režimas 4 "Bluetooth" Belaidžio Ryšio
Prekės Pavadinimas POWKIDDY
Nuoroda režimas 3 Laidinio USB
Taikomos priimančiosios 1 PlayStation 4
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Sertifikavimo CE
Tipas Gamepads
Taikomos priimančiosios 3 PC

Parašyti atsiliepimą

Bevielis

Bevielis "Bluetooth" PS4 Kreiptuku Playstation4 Valdytojas Gamepad Žaisti station4 Dėl Play Station 3, PC "IOS", "ANDROID"

Bevielis Bluetooth PS4 Kreiptuku Playstation4 Valdytojas Gamepad Žaisti station4 Dėl Play Station 3 Konsolę PC IOS , ANDROID Dvigubos vibracijos variklio, linijiniai indukcijos kontrolės, PS4/PRO/PS3/PC makro programavimas.Pastaba: * atkreipti dėmesį į moistureproof

Panašūs produktai: