Muzikos Gėlių "Flash" Garbanotas Ilgalaikį Blakstienų Tušas Curl Storio Vandeniui Sodrus Ilgai Akių Makiažas, Kosmetika

Muzikos Gėlių "Flash" Garbanotas Ilgalaikį Blakstienų Tušas Curl Storio Vandeniui Sodrus Ilgai Akių Makiažas, Kosmetika

Nauja prekė

€2.97

€3.41

-12%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Muzikos Gėlių "Flash" Garbanotas Ilgalaikį blakstienų Tušas Curl Storio Vandeniui Sodrus Ilgai Akių Makiažas Kosmetikos, Kad blakstienų tušas su išplėtimo susidėvėjimo laiką ir blakstienų ilgį.Tai garsumą galite trunka visą dieną.Featuring specialiu šepečiu, kuris suteikia papildomą blakstienų-plaukų efektą, leidžia jums tiksliai kailis kiekvienos kūnas sukurti ilgą, atskirti ventiliatorius blakstienas.Tai išsitepti-praba ir atsparus vandeniui, giveing jums tikrai portretų akis įspūdingas curl ir dieviškas ilgio.Kodėl Verta Rinktis Šį Tušas ? 1.Atsparus vandeniui ir sweatproof, kurie trunka visą dieną, Pasakyti " Ne "Išsitepti" 2.Naujas silikoninis šepetėlis galvos Projektavimas, kūrimas ir pailginti net littlest bady blakstienas ne vidinis kampas savo akis. 3. Super pigmentacija, todėl jūsų blakstienos atrodo sodrus ir talpus 4. Storas Pavarų Teptuku Dizainas, carefor kiekvieną blakstienų, šepetys iš storas ir ilgas Gamintojas: Muzikos Gėlių Spalva: Juoda Tinka: Visų Tipų Odai pakuotę Įeina: 1 vnt Juodos spalvos blakstienų Tušas Parama: didmeninė prekyba, dropshipping, KAIP JĮ NAUDOTI: imti tušas teptuku.Teptuku jūsų blakstienos į Išorę, tiek horizontaliai.Teptuku išorinėje pusėje blakstienos pirma tada iš vidinės pusės garbanotais blakstienos.Taikyti antrą sluoksnį, jei reikia.Pakartoti po ankstesnis sluoksnis džiūsta.Pastabos: 1. Dėl apšvietimo poveikį ir kompiuterinės spalvos, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos . 2. Laikyti normalios temperatūros. 3. Laikykite toli nuo vaikų.

Žymos: muzikos gėlių twin tušas, 4d mascara, druga rpn, blakstienų tušas, antakių blakstienų tušas gėlių, honda civic solenoido, tušas atsparus vandeniui, išmetamųjų slankiklį, spalvos tušas, perfect radian music flower mascara.

Charakteristikos

dydis Full Size
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT 14g
Modelio Numeris M6052
Prekės Pavadinimas Muzikos Gėlių
Komponentas "Flash" garbanotas ilgalaikį blakstienų tušas Curl storio vandeniui ilgalaikis sodrus lo
Pažymėjimo Numeris 2019198441
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Sertifikavimo GZBJZ
Kiekis 1
Naudos GARBANOTI, storas, Prailginta, Drėkintuvai, Greitai/Quick Dry
Tipas blakstienų tušas

Parašyti atsiliepimą

Muzikos Gėlių

Muzikos Gėlių "Flash" Garbanotas Ilgalaikį Blakstienų Tušas Curl Storio Vandeniui Sodrus Ilgai Akių Makiažas, Kosmetika

Muzikos Gėlių Flash Garbanotas Ilgalaikį blakstienų Tušas Curl Storio Vandeniui Sodrus Ilgai Akių Makiažas Kosmetikos, Kad blakstienų tušas su išplėtimo susidėvėjimo laiką ir blakstienų ilgį.Tai garsumą galite trunka visą dieną.Featuring specialiu šepečiu,

Panašūs produktai: