Anti-GPS padėties nustatymo Klaida Detektorius Paslėptas Įrašas Detektorius) GSM Klausytis Klaidą Ieškiklis su "Flash" LED Indikatorius Nemokamas Pristatymas

Anti-GPS padėties nustatymo Klaida Detektorius Paslėptas Įrašas Detektorius) GSM Klausytis Klaidą Ieškiklis su "Flash" LED Indikatorius Nemokamas Pristatymas

Nauja prekė

€52.47

€67.27

-22%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

G618D Specializuota Magnetinis Jutiklis

Funkcijos:

G618D Detektorius pateikė naujos kartos technologiją, daugiausia dizainas aptikti GPS tracker, kuris pastatytas magnetinės.

Dabar dienas dauguma GPS tracker yra pastatytas magnetinis, kurios leidžia lengvai pritvirtinti pagal automobilį, sunkvežimis ar kitos vietos su metalų.

Įprasta, GPS tracker yra miego režimą, kuris neturi išėjimo signalus.Taigi, belaidis detektoriumi būtų sunku nustatyti, bet šis magnetinis jutiklis gali sužinoti, kad jis lengvai.

Apžvalga:

(1) Lemputė: yra 10 lygio, LED šviesos, pirmą-dešimtą yra nustatymo instrukcija, jei visos šviesos, blykstės, gamins "beep' 'garsas ,garsas yra svarbiau, signalas yra daugiau stiprus.

(2) Mygtukas: paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, keisti vibravimo signalas, paspauskite ir 3 sekundes ir vėl atgal su garso signalo režimu.

(3) Maitinimo Jungiklis & Jautrus rankenėlė: sukite jį tiesiai į galią ir padidinti jautrus , pasukite į kairę norėdami sumažinti jautrus andpower off.

(4) Magnetas Aptikti Zondas: prisijungti magnetinio zondo jungtis

lizdo ir įsukite jį.

(5) USB: Įkrovimo lizdas

Parametrai:

Magnetinio: 10~ 20mm

Baterija: 3.7 V, 1000MAH,

Darbinė srovė: 60mah

Darbo laikas:8 - 12 val.

Svoris: 120g

Instrukcijos:

Galia: pagal laikrodžio Rodyklę pasukite jungiklį power on, indikatorius bus įjungti, tai bus greitai "beep, beep" signalas balso;

IŠJUNGIMAS: prieš laikrodžio rodyklę pasukite jungiklį power off, LED šviesos išjungti, sistema yra išjungti.

Kaip Nustatyti?

Pasukite valdymo ratuką pagal laikrodžio rodyklę į maksimalią, tada judėti magnetinio zondo nukreipti į objekto vietą, kai jis aptiko magnetinio prietaiso zondas šviesos įjungti ir kalbėtojas bus sukuria "beep" , kai signalas yra daugiau stiprus, garsas bus greitesnis.

Paketų Sąrašo:

1 x Detektorius

1 x Krovimo Kabelis

1 x anglų Vartotojo Vadovas

Žymos: fotoaparato ieškiklis, radijo dažnio detektorius m8000, 800 radaro detektorius, paslėptas, anti spy detector m8000, paslėptas video, 64gb usb, 500 1 kasetė, 2pin kabelio jungtis, m8000, pokalbių detektorius.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas BONLOR
Detect Rage 10m', 2.4 GHZ
Baterija 3.7V 1500mah
Mobile 2g, 3G, 4G 10m'
Modelio Numeris G618D
Detect dynamic range > 73db
Darbo Laikas 10- 15 hours
Spalva juoda
Aptikimo jautrumas 0.03mw
Belaidžio ryšio fotoaparatą 15m'(transmitter
Darbinė srovė 60mah
Dažnio Diapazonas 1MHz - 8000MHz

Parašyti atsiliepimą

Anti-GPS padėties nustatymo Klaida Detektorius Paslėptas Įrašas Detektorius) GSM Klausytis Klaidą Ieškiklis su

Anti-GPS padėties nustatymo Klaida Detektorius Paslėptas Įrašas Detektorius) GSM Klausytis Klaidą Ieškiklis su "Flash" LED Indikatorius Nemokamas Pristatymas

G618D Specializuota Magnetinis Jutiklis Funkcijos: G618D Detektorius pateikė naujos kartos technologiją, daugiausia dizainas aptikti GPS tracker, kuris pastatytas magnetinės. Dabar dienas dauguma GPS tracker yra pastatytas magnetinis, kurios leidžia

Panašūs produktai: