Nerūdijančio Plieno Metalo Gaidys Žiedas Kamuolys Neštuvų Pakabukas Nedelsiant Nelaisvėje Skaistybės Užraktas Sėklidžių Svoris BDSM Mens Cockrings Žaislai

Nerūdijančio Plieno Metalo Gaidys Žiedas Kamuolys Neštuvų Pakabukas Nedelsiant Nelaisvėje Skaistybės Užraktas Sėklidžių Svoris BDSM Mens Cockrings Žaislai

Nauja prekė

€25.29

€31.61

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto informacija: Medžiaga: Nerūdijantis plienas Dydis: 44*33*25mm Svoris: 500g Pastaba: prekės dydis gali turėti šiek tiek klaidų, dėl skirtingų matavimo metodus, matavimo įrankiai ir kt.Paprastai, paklaida ±2 mm yra normalu ir tai nėra kokybės problema, ar nederėtų įvadas.

Mokėjimo terminai:

Mes norėtume, sąlyginio Deponavimo.

Tarptautinės Laivybos:

1. Kai mes siūlome nemokamas pristatymas keli vežėjai, mes pasirinkti vieną iš mūsų pačių.

2. Prekės bus išsiųstos per 3-7 darbo dienas, iš karto po apmokėjimo patikrinimą.Kartais, dėl trūkumo, data, bus atidėtas.Tačiau, mes jus informuosime jūs el. paštu.

3. Pristatymo laikas: Dėl skirtingų muitinio įforminimo metu atskirose šalyse, mes negali garantuoti prekių pristatymo metu visų tarptautinių prekių, kurios gali turėti įtakos greičio kontrolės produktas.Jei norite, kad laivas greičiau, prašome pasirinkti EMS / DHL / Fedex / UPS-transporto priemonė.

1) Jei jums nereikia gauti elementą metu, ar turite klausimų, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba AlieExpress ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Mes padarysime viską, kad susisiekti su jumis per geriausias sprendimas.

2).Mes tik išsiųsti www.remigijausbaldai.lt adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.remigijausbaldai.lt, yra teisinga.

4. Nuotolinio Zonoje už papildomą Mokestį: Jei jūsų adresas priklauso nuotolinio zonoje.Net jei jūs atlikote užsakymą mokėjimo, mes taip pat turime teisę prašyti, kad jums mokėti papildomą nuotolinio valdymo srityje už papildomą mokestį dar kartą.

Grįžti / grąžinimo (atkreipkite dėmesį į šiuos):

1. Grąžinimo ar keitimo prašymas gali būti gautas tik per 7 dienas nuo gavimo prekės ir tokios pat būklės, yra gauta.Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas gali tik būti taisomas.

2. Prašome susisiekti su mumis grįžti leidimo.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastis turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Prašome pakeisti.Grąžinama prekė bus patikrinta ir išsiųsta pirkėjui iš karto, kai defektas yra rasti.Jei nėra tinkamas pakaitalas, bus grąžinami.Transporto, aptarnavimo ir draudimo išlaidos nėra grąžinamos.

4. Jei prekė yra su trūkumais, prekė grąžinama pirkėjo pirkėjas.Daiktai, kurie yra ne grąžinti RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo siuntimo ir pristatymo mokesčiai.Pirkėjas atsako už prekių grąžinimo ir / ar prekių pristatymo negali būti papildomų krovinių.Mes neprisiimame jokios grįžti iš lauko, arba ne, licencijos numerį, etiketėje.

5. Jei prekė yra sugadinta ar prarasta, jei grįžti, pirkėjas bus atsakingas

Atsiliepimai:

1) Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ar paslaugomis, prašome palikti gerų atsiliepimų, labai dėkingi!

2) Mes visada pasiūlysime jums geriausią kainą už kokybiškas prekes ir paslaugas.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių).Mes desime visas pastangas, kad problema būtų išspręsta, todėl, kad jums mėgautis malonią čia.

Priminimas:

1. Mes parduodame visų prekės ženklo naujų elementų, tiesiogiai iš gamyklos Kinijoje.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas.Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

2. Mes rūpinamės mūsų klientų.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių.

3. Prašome susisiekti su mumis jokių pastabų, klausimų ar pasiūlymų, kurie jums gali turėti, mums bus malonu jums padėti.

4. Už kokybės kontrolę mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, prieš išvežant.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

5. Tikimės plėtoti stiprų, ilgalaikį, abipusiai naudingus santykius su jumis.

6. Jeigu jums yra įdomūs mūsų produktus, prašome užsisakyti & mokėti jį dabar!

Žymos: apyvarpės, ilgai skaistybės narve metalo, narvas skaistybės plieno, cockring plieno, bdsm žaislas, gaidys metalo žiedas, peni žiedas, faak įsiurbimo, varpos narve žiedai, nustatyti cockring.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas FAAK
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Varpos Žiedai
stype4 varpos žiedas
stype5 Konfidencialus pristatymas
dydis 44*33*25mm
stype2 Suaugusiųjų Sekso Žaislai
stype1 Gaidys Žiedas
Modelio Numeris 202104291649
stype3 Kapšelį Nelaisvėje
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva sidabrinė
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Nepadori Nuotrauka No

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Metalo Gaidys Žiedas Kamuolys Neštuvų Pakabukas Nedelsiant Nelaisvėje Skaistybės Užraktas Sėklidžių Svoris BDSM Mens Cockrings Žaislai

Nerūdijančio Plieno Metalo Gaidys Žiedas Kamuolys Neštuvų Pakabukas Nedelsiant Nelaisvėje Skaistybės Užraktas Sėklidžių Svoris BDSM Mens Cockrings Žaislai

Produkto informacija: Medžiaga: Nerūdijantis plienas Dydis: 44*33*25mm Svoris: 500g Pastaba: prekės dydis gali turėti šiek tiek klaidų, dėl skirtingų matavimo metodus, matavimo įrankiai ir kt.Paprastai, paklaida ±2 mm yra normalu ir tai nėra kokybės problema, ar nederėtų

Panašūs produktai: