Lauko Vandens Žaislai, Skaidrios TPU TapeInflatable Produkto Palapinė Pleistras Vandeniui Remonto Klijai Irklavimo Pažeidžiamumo Pataisa Įrankis

Lauko Vandens Žaislai, Skaidrios TPU TapeInflatable Produkto Palapinė Pleistras Vandeniui Remonto Klijai Irklavimo Pažeidžiamumo Pataisa Įrankis

Nauja prekė

€6.27

€8.25

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Pakankamas Kiekis: pakuotėje yra roll kietas lanksčios juostelės, apie 2.95 x 150 colių, kurie gali būti supjaustytas į reikiamos formos, tinka remontas stovyklavimo palapinės, plaukimo žiedai, tentai, pripučiamos valtys, oro pagalvės ir vinilo, ir t.t.Jei jums sumažinti jį į 1 x 1 colio vienetų, gali būti 450 vienetų arba daugiau, kurios yra pakankamai patenkinti jūsų kasdienių poreikių.

2、Platus Panaudojimas: palapinės remonto juosta gali būti naudojamas daugelyje produktų, pavyzdžiui, oro lovos, pripučiamos valtys, batutai, pripučiami sofos, maudymosi žiedai, paplūdimio kamuoliai, baseinai, tentai, lietpalčiai, palapinės, striukės, vinilo baldai ir t. t., ir ji taip pat gali būti naudojamas remontuoti arba klijuoti įvairių medžiagų, tokių kaip PVC, nailonas, drobė, dirbtine oda, guma, įvairių plastikų, metalų, stiklo ir kt.

3、Lengva Valdyti: vandeniui palapinė juosta lengvai klijuoti.Prieš naudojimą, jums reikia švaraus paviršiaus netoli skirtumas ar skylę ir laikykite jį sausai, tada nuplėšti išleisti knygą, tiesiogiai klijuokite pleistrą ant skylę, padengti jį visiškai, ir paspauskite jį tvirtai, kad jis įmonė Klijais, palaukti 20 iki 30 minučių, jūs galite naudoti ją, ir po 24 val. jis bus visiškai išgydyta.

4、Vandeniui ir Patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės TPU medžiagos, su gera klampumas ir elastingumas, skaidrus palapinė pleistras yra patvarus, ir jo geras vandeniui rezultatus sunku nulupkite skalbiant ar audras, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

5、Praktinių Remonto Juosta: Su TPU atsparus vandeniui remonto juosta su geras sukibimas labai tinka remontas perforacijos, skylių ir plyšių pripučiami gaminiai; praktiniai remonto juosta yra labai ilgas, todėl jūs galite naudoti ją ne bus, geri įrankiai gali padėti jums remontas elementus, sutaupyti laiko.

Savybės:

1. Lengva Naudoti: 1. Palapinė juosta lengvai klijuoti.Prašome švaraus paviršiaus netoli skirtumas ar skylę ir neleiskite jam sudrėkti prieš naudojimą. 2. Nuplėšti išleisti knygą ir įklijuokite pleistras tiesiogiai skylę visiškai padengti ji. 3. Paspauskite sunku, kad ji laikosi tvirtai, palaukite 20-30 minučių, ir tada visiškai išgydyti po 24 valandų.

2. Įvairios programos: telšių remonto diržas yra labai ilgas, ir jūs galite sumažinti jį į norimos formos ir dydžio.Pavyzdžiui, jums gali suremontuoti apie 450 1-colių skyles, 80 2 colių įtrūkimų, arba 50 3 colių įtrūkimų.Jis tinka vinilo remontas, pvz., oro lovos, pripučiamos valtys, batutai, pripučiami sofos, maudymosi žiedai, baseinai, paplūdimio kamuoliai, ir striukės, ir palapinės.Taip pat labai tinka remonto ar klijavimas įvairių medžiagų, tokių kaip PVC, nailonas, drobė, dirbtine oda, guma, įvairių plastikų, metalų, stiklo.

Specifikacija:

Medžiaga: TPU

Spalva: skaidrus

Dydis: apie 2.95 x 150 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 Ritinėlis Palapinė Remonto Juosta

Pastaba:

1. Kadangi dydis aukščiau yra išmatuotas rankiniu būdu, dydžio faktinis prekės gausite, gali šiek tiek skirtis nuo dydžio aukščiau.

2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

3. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: markizės remontas, kaitinimo tpu, langai su stiklo polių palapinė, nailono pleistras, uodai palapinė, remontas, palapinės, nailono remonto juosta, burnur neperšlampamas maišelis, žaidimas vandenyje, land rover sport.

Charakteristikos

Medžiaga TPU
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
dydis about 2.95 x 150 inch
Priedų Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Skaidrus

Parašyti atsiliepimą

Lauko Vandens Žaislai, Skaidrios TPU TapeInflatable Produkto Palapinė Pleistras Vandeniui Remonto Klijai Irklavimo Pažeidžiamumo Pataisa Įrankis

Lauko Vandens Žaislai, Skaidrios TPU TapeInflatable Produkto Palapinė Pleistras Vandeniui Remonto Klijai Irklavimo Pažeidžiamumo Pataisa Įrankis

Kulka Taškų: 1、Pakankamas Kiekis: pakuotėje yra roll kietas lanksčios juostelės, apie 2.95 x 150 colių, kurie gali būti supjaustytas į reikiamos formos, tinka remontas stovyklavimo palapinės, plaukimo žiedai, tentai, pripučiamos valtys, oro pagalvės ir vinilo,

Panašūs produktai: