REDJCK 2 m Plastikinių Perlų Karoliukus, Grandines, 6 Spalvų Rožių Gėlių Sriegis Zawalcowany Linija, Vestuvės, Kalėdos, Namų Dekoravimo Reikmenys "PASIDARYK pats"

REDJCK 2 m Plastikinių Perlų Karoliukus, Grandines, 6 Spalvų Rožių Gėlių Sriegis Zawalcowany Linija, Vestuvės, Kalėdos, Namų Dekoravimo Reikmenys "PASIDARYK pats"

Nauja prekė

€1.71

€3.41

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sąlygos: 100% Naujas Dizainas Medžiaga: Plastiko Pearlwidth : 4 mm Ilgis : 30 m. Spalva:Labai nežymūs, kaip nuotraukoje matyti,spalvų Variacija gali atsirasti dėl skirtingų ekrano parametrai .

Pristatymas:

1.Nagrinėjimo data: turime didelių akcijų už jūsų užsakymus, taip tvarkymui data yra 3-5 darbo dienų!Įprasta oro paštas: visos mūsų prekės yra nemokama laivybos, mes po savo daiktus, Oro paštu, tai bus take15-45 darbo dienų atvykti!

Express: 1)reikia 3-8 darbo dienų, kurias "FEDEX"

2)reikia 4-10 darbo dienų DHL

3)reikia 7-15 darbo dienų EMS

2.Paprastai, mes išsiųsti jūsų užsakymą per 4 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą,bet vėlavimo pristatymo atsitiktų, kaip mūsų laikymo pakeisti kiekvieną akimirką,

jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš patikrinti sandėlio.

3.Patvirtinti Adresas ir Telefono Numeris, kurį galite palikti mums.Telefono Numeris yra labai svarbu pašte galėtų susisiekti su jumis laiku,todėl prašome ją atidžiai patikrinti, siekiant išvengti bet kokių nereikalingų nervina ir nuostolis gali atnešti jums.

Mūsų Paslaugų Politiką:

1. Prašome patikrinti, ar mūsų produkto informacija atidžiai prieš priimant užsakymą, jei esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą, bet pirkėjas yra atsakingas už visas papildomas siuntimo mokestis.

2.Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

3.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą ar kitas būdais.Grąžinimo Politika:

1.Jei prekės nėra naudingas ar sugadintas, pls imtis kai kurių vaizdas sulaužytų daiktų, mums, tada jūs galite grįžti į savo sklypą 30 dienų, ir siųsti el. pašto grąžinimo adresą ir išsami informacija apie visą grąžinamąją išmoką, tačiau jums reikia mokėti grįžti pašto išlaidas. 2.Ne kokybės problema grįžkite,klientai pareiga už siųsti ir grįžti krovinių.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos, kuri sunku mums parduoti dar kartą.Atsiliepimai:

1.Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Mes branginame kiekvieną klientą .Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2.Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, Prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

3. Jei prekės buvo kokios nors problemos.Mes dirbame su jumis, kad ją išspręsti.Jums priimtiną atsakymą.4.Prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, nes neigiamų atsiliepimų negali išspręsti bet ko, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą. 5.Kitą, kad pasiūlysime jums geriausią kainos, nuolaidos ir pateikė gana dovanos.

Prekybos Procesą

Žymos: yy2r8.

Charakteristikos

Plotis About 4 mm
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas REDJCK
Proga Baigimo Vestuves
dydis About 4 mm * 30 m
Medžiaga Plastikiniai Šilko
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SW-59
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Produkto Tipas Rožių Gėlių Sriegis Zawalcowany Linija
Naudinga "PASIDARYK pats" Pakavimo Medžiagos
Sezonas Pavasarį, vasarą, Rudenį, žiemą
Spalva kaip nuotraukoje
Ilgis About 2 m

Parašyti atsiliepimą

REDJCK 2 m Plastikinių Perlų Karoliukus, Grandines, 6 Spalvų Rožių Gėlių Sriegis Zawalcowany Linija, Vestuvės, Kalėdos, Namų Dekoravimo Reikmenys

REDJCK 2 m Plastikinių Perlų Karoliukus, Grandines, 6 Spalvų Rožių Gėlių Sriegis Zawalcowany Linija, Vestuvės, Kalėdos, Namų Dekoravimo Reikmenys "PASIDARYK pats"

Sąlygos: 100% Naujas Dizainas Medžiaga: Plastiko Pearlwidth : 4 mm Ilgis : 30 m. Spalva:Labai nežymūs, kaip nuotraukoje matyti,spalvų Variacija gali atsirasti dėl skirtingų ekrano parametrai . Pristatymas: 1.Nagrinėjimo data: turime didelių akcijų už

Panašūs produktai: