16oz Metalo Gali Smulkintuvas sunki Koja Tipas Perdirbimo Priemonė Aliuminio Seltzer Sodos Alaus Skardines ir Butelius

16oz Metalo Gali Smulkintuvas sunki Koja Tipas Perdirbimo Priemonė Aliuminio Seltzer Sodos Alaus Skardines ir Butelius

Nauja prekė

€34.33

€63.56

-45%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Praktinę Funkciją: butelis smulkintuvas gali suspausti plastikinių butelių ar skardinių pagal 16oz iki minimumo, kuris galėtų maksimaliai išnaudoti erdvę į perdirbimo dėžę.

2、Aukštos kokybės Medžiaga-gali smulkintuvas pagamintas iš plieno ir jis yra patvarus.Pedalų konstrukcija leidžia perdirbti lengvai, greitai ir saugiai.Gali būti suspausto tik su jūsų kojų, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

3、Saugus ir Patikimas: galima smulkintuvas gali būti įrengtas ant žemės, ir ji yra paprasta ir patogu naudoti.Ir gali smulkintuvas funkcijų sunkiųjų dizainas sutraiškyti stipriausia visų vidaus skardines, kuri yra lengva ir praktiška naudoti.

4、Perdirbimo Paprasta: galima smulkintuvas gali būti naudojamas perdirbti aliuminio soda, alaus skardinės.Ir ji yra taikoma standartinė 16-uncija aliuminio skardinės.

5、Kelių priežasčių: gali smulkintuvas gali būti naudojamas smulkinimo skardinės ir plastikiniai buteliai, pavyzdžiui, gali smulkintuvas, ir ji gali suspausti savo perdirbimo straipsnių, daugiau kaip 50%.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Koja Tipas Gali Crusher

Dydis: apie 38*15*5cm/14.96*5.91*1.97 į

Medžiaga: metalas

Pakavimo Sąrašas:

1*Gali Crusher

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.remigijausbaldai.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl www.remigijausbaldai.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: smulkinimo mašinos, gali sutraiškyti, gali, gali crusher, pt, mažas wastebasket, alaus galima crusher, abstract resin sculpture, pro cicle, indas plastikinis buteliukas crusher.

Charakteristikos

Tipas Gali Presser
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Pavadinimas Snukio Tipo Gali Crusher
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AIHOME
Metalo Tipas Kita
dydis about 38*15*5cm/14.96*5.91*1.97in
Modelio Numeris gali crusher
Atidarymo Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

16oz Metalo Gali Smulkintuvas sunki Koja Tipas Perdirbimo Priemonė Aliuminio Seltzer Sodos Alaus Skardines ir Butelius

16oz Metalo Gali Smulkintuvas sunki Koja Tipas Perdirbimo Priemonė Aliuminio Seltzer Sodos Alaus Skardines ir Butelius

Kulka Taškų: 1、Praktinę Funkciją: butelis smulkintuvas gali suspausti plastikinių butelių ar skardinių pagal 16oz iki minimumo, kuris galėtų maksimaliai išnaudoti erdvę į perdirbimo dėžę. 2、Aukštos kokybės Medžiaga-gali smulkintuvas pagamintas

Panašūs produktai: