ATP Nešiojamą ATP Higienos Stebėjimo Metrų bakterijų analizatorius testeris isopos para atp

ATP Nešiojamą ATP Higienos Stebėjimo Metrų bakterijų analizatorius testeris isopos para atp

Nauja prekė

€497.56

€512.95

-3%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

HD ATP 420 METRŲ anglų verison

Anglų kalba, darbo gaires anglų vadovą mašina, su sąlyga, Tamponų rinkinys, naudojimo instrukcijomis tamponu mėgintuvėlį yra unikalus didelio jautrumo skysčio stabili integruota reagento, kartu su ATP detektorių aptikti bakterijų ar kitų mikroorganizmų paviršiuje objektas ir bendras ATP veiklos esančią maisto likučių, suteikiantys greitą ir visapusišką švarus bandymo rezultatas .Naudojimo instrukcijos ◆Atidarykite aptikimo vamzdžių ir imti tamponu pavyzdys, mėginių ėmimo plotas yra apie 10cmx10cm, kiek įmanoma tepinėlis paviršiaus tamponą, kiek įmanoma; ◆Nelieskite tamponu arba bandymo klijuoti; ◆Po mėginio tamponu reaguoja su tirpalas, jis turi būti dedamas į fluorometer ir skaityti per 1 minutę. ◆Tamponu sprendimas buvo atskiestos ir gali būti saugiai naudojamas maisto paviršių.Pastaba: laikyti atokiau nuo šviesos prieš naudojimą.Žingsniai 1. Laikyti kamuolį vamzdis, imti suvilgytą tamponą iš mėgintuvėlį, ir tepinėlis aptikimo zonos.Įdėkite bandinys į mėgintuvėlį. 2. Paspaudę siurbimo vožtuvas, apverskite prietaisą aukštyn kojomis ir suimkite lemputė su nykščiu ir didžiuoju pirštu į kita vertus, sumušė jį iš įsiurbimo vožtuvų.Spaudimo lemputė du kartus, išspausti skystį iš galvutės, švelniai suplakti du ar tris kartus, kad ji į akis, su medvilnės tamponu mėginyje aptikti vamzdis. 3. Įdėti visą aptikimo vamzdį į fluorometer, uždarykite dangteliu sandariai, ir imasi skaityti. 4. Veikimo laikas 2.3 žingsnis turėtų būti baigtas per 1 minutę, o po įgudęs operacijos, kiekvieną kartą veikla turėtų būti taip nuosekliai, kaip įmanoma.Saugojimas 1. Aptikimo vamzdis turėtų būti laikomi šaldytuve 2-8℃. 2. Saugoti nuo šviesos ir laikyti aliuminio plėvelės maišelį. 3. Nenaudokite reagentai, kad viršyti saugojimo laikotarpį.

Mūsų Bendrovė

Pristatymas 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. laivybos greitai kurjerių gali būti 5-7 dienas po stebėjimo informaciją išeina.Jei pristatymas paštu tarnyba gali imtis 30-45 dienų 6. Jei negavote kad po įprasto laivybos laikas prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Garantija Apie garantija 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.Prašome atkreipti DĖMESĮ, kad pirkėjai yra atsakinga už muitų, mokesčių, importo muitai, kurie gali būti taikomi.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.Klientas gali kreiptis į mus dėl assitance muitinės klirensas.Siekiant ge, kad orignial standartas garantuoja produktų, prašome užsisakyti iš mūsų offcial parduotuvėje.atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Žymos: ph testas, tamponu, bakterijos testeris, little pet shop žaislas, žemė, kuprinė už motiną, naminių gyvūnėlių šuniuką parduotuvė, cocker, bambuko tamponu, kvarco lempos.

Charakteristikos

Oscilloscope Dalys Ir Priedai Tipas Oscilloscope Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

ATP Nešiojamą ATP Higienos Stebėjimo Metrų bakterijų analizatorius testeris isopos para atp

ATP Nešiojamą ATP Higienos Stebėjimo Metrų bakterijų analizatorius testeris isopos para atp

HD ATP 420 METRŲ anglų verison Anglų kalba, darbo gaires anglų vadovą mašina, su sąlyga, Tamponų rinkinys, naudojimo instrukcijomis tamponu mėgintuvėlį yra unikalus didelio jautrumo skysčio stabili integruota reagento, kartu su ATP detektorių aptikti bakterijų

Panašūs produktai: