Aukštos 3in1 X9 Automobilio " QI "Belaidžio Kroviklio, "iPhone" 11 " Pro MAX Samsung 10W Greitas Belaidis Automobilinis Įkroviklis Išorinį USB, C Tipo Taurė

Aukštos 3in1 X9 Automobilio " QI "Belaidžio Kroviklio, "iPhone" 11 " Pro MAX Samsung 10W Greitas Belaidis Automobilinis Įkroviklis Išorinį USB, C Tipo Taurė

Nauja prekė

€21.60

€28.04

-22%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

X9 transporto belaidžio įkrovimo taurės priima DPK standartą QI bevielio įkrovimo greito įkrovimo technologijos, palaiko 10W/7.5 M/5W belaidžio įkrovimo, įrengtas, su mažai triukšmo ir didelio galingumo vėsinimo ventiliatorius, greito šilumos išsklaidymo, greito įkrovimo per visą procesą, stabilus ir efektyvus.Išvaizda yra kartu su rezervuota taurės skylę dizaino automobilio, ir jis dedamas į rezervuota vandens puodelį skylę automobilio.Saugi, patikima ir paprasta naudoti, kad užtikrinti, kad jūsų vairavimo saugumą.Vienu metu išplėsti USB išėjimas ir Tipo C išėjimo sąsaja įkrauti kitus prietaisus.

Mobilieji telefonai su įmontuota belaidžio įkrovimo priėmimo funkcija (kūno plotis ne didesnis kaip 81mm): "Apple" XR/XS/XSMAX/X/8/8plus, " Samsung S9/S8/+, S7/EDGE, S6, S6edge, NOTE9/8, Xiaomi MIX3 /2S ir kt. (korpuso plotis ne didesnis kaip 81 mm) tiesioginiam naudojimui.

-10W Qi greitai belaidžio įkrovimo technologija gali įkrauti jūsų telefoną stabiliai ir greitai.

-Naujoviškas dizainas ir elegantiška išvaizda-Graži forma, atrodo kaip gražus taurė

-Per USB išvesties prievadas, galite imti kitą įrenginį tuo pačiu metu.

-Indikatoriaus funkcija-yra du indikatoriai ant puodelio.Kai maitinimas yra įjungtas, maitinimo indikatorius švies, ir kai pradedama įkrauti, įkrovimo indikatoriaus lemputė švies.

-Apačioje non-slip pad

specifikacija:

Produkto pavadinimas: automobilių belaidis kroviklis taurė

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Įėjimas: DC 12V / 5A

USB išėjimas: 5V / 2A (MAKS.)

C tipo išėjimas: 5V / 2A

Bevielio ryšio standartas: "QI" standartą

Belaidžio galia: 10W / 7.5 M / 5W

Gaminio dydis: 110 * 88 * 82MM

atšilimas:

-Kad būtų išvengta trumpojo jungimo, neardykite ji arba mesti jį į vandenį arba užsidegti.

-Ne, tai vieta, kur aukšta temperatūra, drėgnose ar koroziją skatinančioje aplinkoje, priešingu atveju jis gali sugesti įranga.

pakavimo sąrašas:

Automobilių belaidžio įkrovimo puodelio*1, bazė (priedai)*1, USB įkrovimo kabelis*1, rankinis*1

Pastaba:

-Belaidžio kroviklio puodelis tinka tik mobiliųjų telefonų, kurių plotis ne mažesnis kaip 78mm.Jei ji viršija šį intervalą, mobilusis telefonas negali būti įdėti į puodelį.

-Mobilieji telefonai, be įmontuotą imtuvą, jums reikia paruošti imtuvas už jį, jei ne, tai negali būti įkrauti per belaidį kroviklį taurės.

-Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

-Dėl fizinio matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti nuokrypis 1-3cm.Ačiū!

Žymos: "samsung" testeris, charg, coreless nuolatinės srovės variklis, "qi" belaidžio ryšio kroviklių 15, mi žoliapjovės, lauke tv, nešiojamų auto belaidis kroviklis, x9 mini "bluetooth", automobilių belaidžio kroviklio, blackview standarto, belaidis kroviklis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas efluky
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Aukštos 3in1 X9 Automobilio

Aukštos 3in1 X9 Automobilio " QI "Belaidžio Kroviklio, "iPhone" 11 " Pro MAX Samsung 10W Greitas Belaidis Automobilinis Įkroviklis Išorinį USB, C Tipo Taurė

Aprašymas: X9 transporto belaidžio įkrovimo taurės priima DPK standartą QI bevielio įkrovimo greito įkrovimo technologijos, palaiko 10W/7.5 M/5W belaidžio įkrovimo, įrengtas, su mažai triukšmo ir didelio galingumo vėsinimo ventiliatorius, greito šilumos

Panašūs produktai: