Didelis Dydis 5XL Taktinis Šortai Vyrams Klasikiniai Vandeniui Quick Dry Darbo Camo Trumpas Ziajać Vyrai Lauko Medžioklės, Žvejybos Karinės Šortai

Didelis Dydis 5XL Taktinis Šortai Vyrams Klasikiniai Vandeniui Quick Dry Darbo Camo Trumpas Ziajać Vyrai Lauko Medžioklės, Žvejybos Karinės Šortai

Nauja prekė

€6.01

€17.69

-66%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Ypatybė:

1、Ilgaamžiškumas

2、Lankstus ir Patogus

3、Taktinis Veiklos

4、Pakankamai Vietos

5、Civilių ir Reguliuojamas

Pakavimo Sąrašas:

Taktinis Šortai Vandeniui *1

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

1. Apie Atsiliepimą:

1.1 Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

1.2 Atsiliepimai MUMS labai svarbi, Todėl prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas klientams.

1.3 neįmanoma išspręsti, jei mes ne(nereikia) apie juos žinoti!

2. Kokie metodai mokėjimo?

2.1 priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimo PER šią nuorodą: https://service.www.remigijausbaldai.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

2.4. Jeigu jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Aabout Pristatymas:

3.1 VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO),Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.2 Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.3 vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3.4 PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

3.5 Jei negavote jūsų siuntą per laiką,?susisiekite su mumis (iš karto).Mes bėgių kelio su laivybos kompanija kuo greičiau ir atsakymas jums.

3.6 Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

3.8 BR pirkėjas, prašome pateikti CPF ar CNPJ, ji bus jums geriau, kad jį gauti artimiausiu metu.ačiū

4. Grįžti ir Grąžinti:

4.1 turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jį gavo.Jei ūkyje, ji labiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

4.2 IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

4.4 Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai, priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.remigijausbaldai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.5 Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: mi europos sąjungos oficialusis, bermudų salos, karinių krovinių trumpas, medžiaga vyrai, vyras trumpas, banxeer, vyrai neūžauga šortai, šortai masculino mados, trumpas vyrai, flyfishing derliaus.

Charakteristikos

Medžiagų Technologijos No
2 funkcija Quick Dry
Lytis VYRAI
Funkcija 1 atsparus vandeniui
Modelio Tipas Kietas
Tinka Tipas Reguliariai
Taikoma Scena Kelionė
Drop laivyba/Didmeninės Parama
Taikoma Sezonas Vasaros
Juosmens Tipas Aukštas
Ilgis Shorts
Ziajać Stilius Reguliariai
Stilius Karinės
Medžiaga Poliesteris, MEDVILNĖS
Apdaila Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas iSHINE
Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Elemento Tipas Šortai

Parašyti atsiliepimą

Didelis Dydis 5XL Taktinis Šortai Vyrams Klasikiniai Vandeniui Quick Dry Darbo Camo Trumpas Ziajać Vyrai Lauko Medžioklės, Žvejybos Karinės Šortai

Didelis Dydis 5XL Taktinis Šortai Vyrams Klasikiniai Vandeniui Quick Dry Darbo Camo Trumpas Ziajać Vyrai Lauko Medžioklės, Žvejybos Karinės Šortai

Ypatybė: 1、Ilgaamžiškumas 2、Lankstus ir Patogus 3、Taktinis Veiklos 4、Pakankamai Vietos 5、Civilių ir Reguliuojamas Pakavimo Sąrašas: Taktinis Šortai Vandeniui *1 Pastabos: 1. Dėl vadovo matavimo,

Panašūs produktai: