13 Stebuklai su Luiteliai, Richard Osterlind ,Magija gudrybės

13 Stebuklai su Luiteliai, Richard Osterlind ,Magija gudrybės

Nauja prekė

€0.91

€1.31

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

modname=ckeditor

58 Parduotuvė Siųsti per 12 valandų ------- Dėmesio!tai Nurodymas ,joks triukas, ne Butaforija .

Anksčiau šiais metais, Richard Osterlind keliavo į Europą veda meistriškumo kursus Belgijoje, Prancūzijoje ir Italijoje.O Paryžiuje, jis kreipėsi jo draugas Burt Wayne, atlikti ir įrašyti, ką tik gali būti vadinamas "Street Mentalism" prieš Notre Dame Katedra.Pakaitomis pirmyn ir atgal, Richard Burt atliekamas žiūrovų iš daugelio differen šalyse.

Medžiaga, mišinys standarto poveikį ir originalus kasdienybe.Spontaniškas pobūdis įrašymo įdomu žiūrėti ir tikrai atspindi realaus pasaulio sąlygomis.Laikas po laiko, pamatysite, pritrenktas pareikšti džiaugsmą keliautojai iš viso pasaulio, ir jums bus išmokti naujų pristatymus, net ir idėjomis, jūs jau žinote!

Svarbu paminėti, kad visą vaizdo įrašą sudaro erzina darbų, reikalaujančių iš esmės nėra butaforija.Richard bagažo, iš tikrųjų, buvo prarasta oro linijų ir jis buvo priverstas skolintis striukė ir dirbti džinsai!Dar, išskyrus tik vieną įprasta, kad naudoja Svamis ir pigus lentos jis pirko, paprastas ruošinius ir tuščias indeksas korteles yra visi, kurie buvo naudojami sukurti pirmos klasės pasirodymai!

Be Burt ' s great įmokos (jis taip pat yra aukščiausios klasės atlikėjas), jis paėmė jį ant savęs samdyti ekspertų redagavimo programa, kuri buvo visiškai profesionalus registravimo.Paaiškinimai yra aiški ir glausta su gabalai scenos segmentus, kad viskas suprantama.

Tai video tikrai pasimokyti!Daugelis poveikis galėjo būti parduodami atskirai, kaina, visos pamokos!

Žymos: amžiaus stebuklas, magija manipuliatorius, dvd magija, richard žiūrėti, triukui profesionalus magas, triukui, magija pieštuku apgauti, magija skustukas rinkinys, aš įrašą slim piniginės, psichikos apgauti.

Charakteristikos

Medžiaga Metalo
Rekomenduojame Amžius 12+y, 18+
Modelio Numeris internete instrukcija
dydis One Size
Savybės Mokytis, Lengva Padaryti, Naujokas, Professional, Magai, Gatvė, Etapas
Įspėjimas internete instrukcija
Lytis Unisex
Kilmės TR(Kilmės)
Veiklos Formos Close-up Magic

Parašyti atsiliepimą

13 Stebuklai su Luiteliai, Richard Osterlind ,Magija gudrybės

13 Stebuklai su Luiteliai, Richard Osterlind ,Magija gudrybės

modname=ckeditor 58 Parduotuvė Siųsti per 12 valandų ------- Dėmesio!tai Nurodymas ,joks triukas, ne Butaforija . Anksčiau šiais metais, Richard Osterlind keliavo į Europą veda meistriškumo kursus Belgijoje, Prancūzijoje ir Italijoje.O Paryžiuje, jis

Panašūs produktai: