Natūralus Saulėgrąžų Lecitinas

Natūralus Saulėgrąžų Lecitinas

Nauja prekė

€11.78

€14.36

-17%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS Žolelių Pasaulyje, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų aukštos kokybės papildai, stiprinti jų sveikatą.Vientisumą ir kokybę, valdyti viską, ką mes darome, ir mūsų įsipareigojimas, mūsų klientai yra gaminti aukščiausios kokybės maisto papildų be priemoka kaina tag.

Produkto Aprašymas

Saulėgrąžų lecitinas yra tipo fosfolipidų gausu saulėgrąžų sėklų.Šios riebiosios medžiagos yra gaunamas dehidratuojant a saulėgrąžų sėklų ir atskirti į tris dalis: aliejaus, sakų, ir kitos kietos medžiagos.Lecitinas ateina iš dantenų pašalinis produktas šis mechaninis procesas.Maistiniu požiūriu, tai yra emulsiklis, kad skirti maisto su kreminės, drėgna, sklandžiai tekstūros.Tai dažnai naudojamas šokoladas, dirbtiniais sviestas ir kepiniams, pvz., bandelės.Nors sojos kažkada buvo dominuojanti šaltinis lecitinas maisto, tipo, kad ateina iš saulėgrąžos tapo palanki tiems, kurie ieško alternatyvų, nes jų susirūpinimą dėl sojos.Daugelis žmonių yra sojos alergijos, ir dauguma sojos yra genetiškai modifikuoti.Kai kurie kritikai taip pat skundžiasi, kad cheminiai tirpikliai naudojami tvarkant sojos lecitinas ir kad pėdsakai šių tirpiklių lieka maisto.Šaltinis phytoestrogen, sojos gali tariamai, kad kai kurie žmonės jautrūs vėžio ir skydliaukės sutrikimai, kritikai teigia.Priešingai, saulėgrąžų lecitinas yra dažnai ekologiškų ir natūralių be genų inžinerijos, atsižvelgiant į žemės ūkio studijų.Nėra žinoma, alerginės reakcijos, kurią sukelia šis produktas ir keletą šalutinis poveikis, dėl bet kokios rūšies.Vietoj to, kad būtų tvarkomi su cheminiu tirpikliu, ji paprastai yra tvarkomi, šalto presavimo.

Specifikacijos

Produkto Pavadinimas: Saulėgrąžų Lecitinas

Lotyniškas Pavadinimas :Helianthus annuus

Veikliosios medžiagos: Saulėgrąžų Lecitinas

Shlf-gyvenimo:2years

Pagrindinės Funkcijos

1. Sojos lecitinas yra naudojamas siekiant užkirsti kelią ir gydyti aterosklerozės. 2. Tai padės išvengti ar atitolinti paplitimą demencijos. 3. Tai gali sugriauti toksinų organizme, priklauso veiksmingas, baltos spalvos odos. 4. Sojos lecitinas turi funkcija sumažinti serumo cholesterolio kiekį kraujyje, išvengti kepenų cirozė, ir padės atkurti kepenų funkcija. 5. Tai padės pašalinti nuovargį, sustiprina smegenų ląsteles, pagerinti rezultatą, nervinė įtampa sukelia nekantrumas, dirglumas ir nemiga.

Žymos: dietos pigułka, e skystis, bronzer makiažas, kalcio, cosmet, mašina viską, vitaminas d3, kraujo buteliuką, žuvų taukai, šlakelis makiažas.

Charakteristikos

Tipas Liekninamasis Kremas
Elemento Tipas Svorio Kremai

Parašyti atsiliepimą

Natūralus Saulėgrąžų Lecitinas

Natūralus Saulėgrąžų Lecitinas

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS IŠSKIRTINĖS KOKYBĖS Žolelių Pasaulyje, mes sukurti aukštos kokybės produktus naudojant puikus balansas latesttechnologies, ir gryniausia maistines medžiagas gamta turi pasiūlyti.Mūsų misija yra pagerinti gyvenimą tų, kurie pasitiki mūsų

Panašūs produktai: