Optiniai Akiniai Rėmeliai Moterų, Vyrų Ultralight Akinių Rėmeliai Moteris Vyras Skaidri Juoda Rausva, Mėlyna

Optiniai Akiniai Rėmeliai Moterų, Vyrų Ultralight Akinių Rėmeliai Moteris Vyras Skaidri Juoda Rausva, Mėlyna

Nauja prekė

€2.26

€4.10

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

PATARIMAI: KAIP PASIRINKTI RĖMO 1. Žinoti Savo Rėmo Dydis

Akiniai, kad don ' t fit teisė gali būti tik kaip nejauku ir nepatogu-ieško, kaip netinkamo montavimo drabužius.Pasirinkus tinkamo dydžio rėmai bus užtikrinti, kad jums atrodyti ir jaustis savo geriausia.Jūsų rėmo dydis susideda iš trijų dalių: akių dydis, tiltas dydis šventyklą ir dydį. 2. Rinktis Akinius, kurie Papildo Jūsų Veido Formą teisę akiniai gali pagerinti jūsų išvaizdą, pabrėžiant savo mėgstamą funkcijų, tuo pačiu sumažinant jokių trūkumų.Žinant, kurių rėmeliai yra labiausiai glostantis jūsų veido formą padės jums susiaurinti savo pasirinkimą, perkant akinius internete. 3. Pasirinkti Rėmo, kuris Atitinka Jūsų Asmeninį Stilių

Rėmelio spalva, medžiaga, forma, ir išsamiai, visi atlieka svarbų vaidmenį, kai kalbama apie akiniai stilių.Ryškiaspalviai plastiko rėmų pateikti ne kietas, jaunatviška energija, kadangi nekilnojamojo medžio apdaila arba neutralus tonai perteikti jausmą rafinuotumas.Su mūsų akiniais kolekcija,mes turime kadrų, kad tilptų bet

stilius: klasikinis madinga hipster sportiškas retro ar kažkas tarp.

O ar svetimas paiešką papuoštas rėmai gali būti smagu pabandyti, jei jūsų kasdieniniame stilius yra klasikinis, jums gali turėti problemų, atitinkančių jūsų apranga su savo akiniais.Taigi, kad jūsų drabužių spinta omenyje, kai perkant akinius internete.

FQAs Kas rėmas medžiaga yra man tinka?

Tai sprendimas, kurį tik jūs galite padaryti, bet mes galime padėti!Jei norite, super lengvas rėmas, eiti su viena tai 15 g arba mažesnis.Titano rėmai paprastai yra labai lengvas.Jei norite, patvarus rėmas, eiti su nerūdijančio plieno ar atminties titano.Jei esate alergiškas metalui, likti nuošalyje nuo metalo lydinio ir atminties titano rėmus, abu naudoti nikelio, alergenu.Stick su rėmai, pagaminti iš hipoalerginės medžiagos, pvz., nerūdijančio plieno arba titano.

Jei norite plastikiniai rėmeliai, pasirinkti acetato rėmelis, nes acetatas yra celiuliozės pagrindu, ir todėl hipoalergicznych.Ką rėmelio stilius yra geriausias mano veido forma?

Ką rėmelio stilius yra geriausias mano veido forma?

Iš esmės, eiti su rėmo stilių, kuris kontrastuoja su jūsų veido formą, ir kad yra masto, kad tilptų savo veidą.Jei turi kvadratinę veido, eiti su ovalo ar apvalios rėmo.Jei jūs turite ovalo arba apvalios veido, eiti su stačiakampio formos rėmas.Jei turite širdies formos veido, eiti su siaura, apvalus, apačia-sunkus rėmas.

Visą ratlankio puse ratlankio arba taškus?

Jūsų Rx gali būti per stiprus pusę-rim ar taškus akiniai, todėl visą ratlankio turėtų būti jūsų pasirinkimas.Visą ratlankio akinius, ypač vėpla-chic išvaizdą, yra labai populiarus.Dažniausiai jie yra patvaresni nei pusė ratlankio arba taškus kadrų.Pusė ratlankio rėmai yra daug žmonių, su slim veidus.Jie rodyti daugiau savo veidą, nei visą ratlankio kadrų, ir yra patvaresni negu taškus akiniai.Taškus akiniai yra daug žmonių, kurie laikys savo akinius subtiliai, ir kurie nori, kad jų akiniai turi būti beveik nematoma ant savo veido.

APMOKĖJIMAS IR PRISTATYMAS

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

PRISTATYMAS

* Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po mokėjimo gavimo

* JAV/JK užsakymai,prekės bus išsiųstos per registruotu oro paštu iš Kinijos,dažniausiai trunka 7-15 dienomis atvyksta į šios trys šalys,bet pristatymo laikas priklausys nuo vietoves ir kitų tiksliųjų veiksnius mes galime 't kontrolės.

*Tarptautinių užsakymų,paprastai ji trunka 20-35 dienų nuo atvykimo,tačiau pristatymo laikas priklausys nuo vietoves ir kitų tiksliųjų veiksnius mes galime 't kontrolės.

* Siunčiame prekes pagal jūsų adresą jei taip, prašome įsitikinkite, kad jūsų gavimo adresu, prieš perkant.

* Jei pirkėjas negauna prekių po laiko, kaip mes pažadėjo, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus ar iškelti bet kokį ginčą.

Jei pirkėjai needEXPRESS PRISTATYMAS, patinka susisiekite su mumis, ir tai reikia papildomo mokėjimo už pašto išlaidas.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikių atsiliepimų.Jei esate patenkintas savo produktą ar paslaugą, labai jums ačiū!!

Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų, Ryšių tiltas žmogaus proto ir pasaulio visada yra gražus pagal sklandžiai ryšių.

Jei mūsų prekės arba paslaugos jūsų netenkina, galite,prašome suteikti mums galimybę pagerinti prieš atidarydami ginčą.Mes visada darome viską, kad padėti

Mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės.Jei prekę gavote yra sugedęs ARBA Kartais viskas tiesiog nėra tinkami kaip jums patinka, prašome atsiųsti mums laišką per 30 dienų.Mes grąžinti visą sumą, kad jūs greitai po to, nustatyti defektus.

Mes esame įsipareigoję savo pasitenkinimą po jūsų pirkimo.Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išbandyti ir padaryti jį teisę, prieš išvykstant atsiliepimus

Žymos: tr90 rėmelis vyras, lastic tr90 rėmelis, tr90 moterų rėmelį, rivo akinius vyrams, nerd akiniai svg, etapo taurės vyrų, coste recepto akinius vyrams, receptinių akinių rėmeliai vyrų, lieti recepto akinius vyrams, vyrai tr90 rėmelis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas agstum
Akiniai Priedai KADRŲ
Frame Material Plastikiniai
Sertifikavimo Nėra
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 15959
Lytis Unisex
Modelio Tipas Kietas

Parašyti atsiliepimą

Optiniai Akiniai Rėmeliai Moterų, Vyrų Ultralight Akinių Rėmeliai Moteris Vyras Skaidri Juoda Rausva, Mėlyna

Optiniai Akiniai Rėmeliai Moterų, Vyrų Ultralight Akinių Rėmeliai Moteris Vyras Skaidri Juoda Rausva, Mėlyna

PATARIMAI: KAIP PASIRINKTI RĖMO 1. Žinoti Savo Rėmo Dydis Akiniai, kad don ' t fit teisė gali būti tik kaip nejauku ir nepatogu-ieško, kaip netinkamo montavimo drabužius.Pasirinkus tinkamo dydžio rėmai bus užtikrinti, kad jums atrodyti ir jaustis savo geriausia.Jūsų

Panašūs produktai: