Naujas Wuzhi Audio2.1 Kanalo "Bluetooth" Skaitmeninis Stiprintuvas Valdybos Modulis Aukštas Žemas Tonas Žemų Dažnių Garsiakalbis Didelės Galios

Naujas Wuzhi Audio2.1 Kanalo "Bluetooth" Skaitmeninis Stiprintuvas Valdybos Modulis Aukštas Žemas Tonas Žemų Dažnių Garsiakalbis Didelės Galios

Nauja prekė

€22.21

€39.67

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

1. Kaip pasirinkti elektros energijos tiekimo?

Elektros energijos tiekimo valdybos atitikimas yra labai svarbus.Ripple pasirinkto maitinimo šaltinis turi būti nedidelis.Elektros energijos tiekimo su didelės bangos sukels triukšmo apačioje galios stiprintuvo valdybos padidinti ir ten bus dabartinę garso.Kuo didesnė įtampa, tuo didesnė srovė, ir pakankamas išėjimo galia.Jei turite tik 12V 1a, galite pareikšti 3-4 colio garsiakalbis.Jei esate virš 19v 5a, su 8-10 colių jokių problemų, galios turi būti pridėta labai svarbi.Jei įtampa yra per maža, garso stiprinimas yra lengva sukelti garso iškraipymo.Jei srovė yra per maža, kad galėtų auklėti, ragas bus išgriauti įtampa, darbo neįprastai ar garso kokybė tampa prasta.

Rekomenduojama naudoti 18v19v2v maitinimo srovė virš 5A.Jei turite tik 9v12v arba 1A 2A maitinimo šaltinis, taip pat galite jį naudoti, bet galia yra maža.Jei šis kiekis yra artimas maksimaliai jis gali sukelti iškraipymų ir įtakos garso kokybei.

2. Kaip pasirinkti horn?

Tipas ragų: dažniausiai naudojami ragų paprastai 4-8 ohm, gali būti naudojamas.Kairiojo ir dešiniojo kanalo garsiakalbių turi būti sujungtas su visu dažnio garsiakalbius ar vidutinio ir aukšto dažnio garsiakalbiai ir galia yra nuo 20W ir 100W.Žemų dažnių garsiakalbiai gali būti prijungtas prie įprasto garsiakalbiai, turi būti sujungta su žemų dažnių garsiakalbiai, galia 20-100. Dėl žemų dažnių garsiakalbis ragų turėtų pasinerti bent 50 Hz.

Jei jūsų garsiakalbio galia yra maža, pvz., tarp 20w-50w, ji taip pat gali būti naudojami.Maitinimo įtampa turi būti mažesnė išvengti degimo garsiakalbio po garsiai.Pavyzdžiui, pasirinkti elektros energijos tiekimo žemiau 15V.Jei esate 50W - 100W garsiakalbis, jūs neturite jaudintis dėl degimo problema garsiakalbis.Jūs galite pasirinkti 12 - 24 V maitinimo įtampa.Kuo didesnė įtampa, galite pasirinkti, kad daugiau garso ar elektros galite produkcija.Galia garsiakalbis nėra lengva viršyti 100W, kitaip garso kokybė turės įtakos.

3. Įvadas garso įvesties režimas

Tai garso stiprintuvas modulis turi du garso įvesties režimus: vienas iš jų yra "Bluetooth" įvesties, kitas yra aux įvestis, "Bluetooth" režimu, turi pirmenybę."Bluetooth" gali būti prijungtas tiesiogiai režimu.Kaip ilgai, kaip "Bluetooth" ryšys yra sėkmingas, "Bluetooth" režimu, ir "Bluetooth" režimu automatiškai palaiko ryšį atgal.Kai "Bluetooth" nėra prijungtas, aux įdėta aux režimu.Ji turėtų būti pažymėti, kad naudojant aux režimu, būtina patvirtinti, kad "Bluetooth" ryšys, šis modulis buvo atjungtas.

4. Kaip reguliuoti pagrindinis tomas?

Pagrindinis garso reguliavimo mygtukas yra naudojamas reguliuoti pagrindinis tomas.Teisę pagrindinis tūris padidėja ir paliko pagrindinis apimtis mažėja.Pagrindinis tūris turi įtakos tiek kairiojo ir dešiniojo kanalų ir tūrio žemų dažnių garsiakalbis.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: 2.1 kanalo "Bluetooth" ir garso stiprintuvas modulis

Produkto modelis: zk-tb21

"Bluetooth" versija: 5.0 (nr. sąkandis, 10m)

Įvesties jautrumas: 500mv

Įvesties režimas: aux + Bluetooth

Kanalų skaičius: 2.1

Galios stiprintuvo mikroschema: tpa3116d2 (su am radijo trukdžių slopinimo funkcija)

Prisitaikanti maitinimo šaltinis: DC12 ~ 24 V / 5 A ar aukščiau (kuo didesnė įtampa, tuo didesnė išėjimo galia)

Prisitaikanti ragų: 20 ~ 100W, 4 ~ 8 Ω

Galingumas: maksimalus 50W kairiojo ir dešiniojo kanalų

Žemų dažnių garsiakalbis iki 100W

Apsaugos priemonė: viršįtampių, undervoltage, perkaitimo, SROVĖS nustatymo, trumpo jungimo apsauga

Gaminio dydis: 120mm * 100mm * 20MM

Produkto svoris: apie 256g (įskaitant paketas)

Patarimas: kai garso įvestis yra pakankamai, ir maitinimo įtampa / srovė yra pakankamai, bus pakankamai išėjimo galia!!!Kuo didesnis maitinimo įtampa yra, tuo didesnė galia, mažesnės ragų varža yra, ir kuo didesnė galia!Prašome įsitikinti, kad galia prisitaikanti elektros energijos tiekimo yra didesnis nei faktinis darbo galios stiprintuvas!!!

Pakuotė:

1* galios stiprintuvo modulis

Žymos: lm1036, audio amplifer module, amplifi valdyba, 2.1 preamp, 48v akumuliatoriaus atveju, maranz tonas valdyba, "bluetooth" klaviatūra, smartphone, audio board, zk tb21, skaitmeninis stiprintuvas yda138.

Charakteristikos

Maksimali Galia Vienam Kanalui 50w
"Bluetooth" Versija 5.0 (be okliuzijos, 10m)
Įvesties jautrumas 500mv
Prisitaikanti ragų 20 ~ 100W, 4 ~ 8 Ω
2 DC nustatymo, Trumpo jungimo apsauga
Prekės Pavadinimas centechia
Apsaugos mechanizmas 1 Viršįtampių, undervoltage, perkaitimo apsauga
Pakuotė Taip
Product Model zk-tb21
Galios stiprintuvo mikroschema Tpa3116d2 (su am radijo trukdžių slopinimo funkcija)
Prisitaikanti maitinimo šaltinis DC12 ~ 24 V / 5 A arba virš
Modelio Numeris 2.1 kanalo "Bluetooth" ir garso stiprintuvas modulis
Įvesties režimas Aux + Bluetooth
Compatible Audio & Video Equipment Style Garsiakalbiai
Produkto Pavadinimas 2.1 kanalo "Bluetooth" ir garso stiprintuvas modulis
Svoris 0.0792KG
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

Naujas Wuzhi Audio2.1 Kanalo

Naujas Wuzhi Audio2.1 Kanalo "Bluetooth" Skaitmeninis Stiprintuvas Valdybos Modulis Aukštas Žemas Tonas Žemų Dažnių Garsiakalbis Didelės Galios

Aprašymas: 1. Kaip pasirinkti elektros energijos tiekimo? Elektros energijos tiekimo valdybos atitikimas yra labai svarbus.Ripple pasirinkto maitinimo šaltinis turi būti nedidelis.Elektros energijos tiekimo su didelės bangos sukels triukšmo apačioje galios

Panašūs produktai: