T11 138 Multi Kalbų Nešiojamų Balso Vertėjas, AI 14 Neprisijungęs Kalbų Momentinių Poket Vertėjas Prietaiso dvipusis Vertimas

T11 138 Multi Kalbų Nešiojamų Balso Vertėjas, AI 14 Neprisijungęs Kalbų Momentinių Poket Vertėjas Prietaiso dvipusis Vertimas

Nauja prekė

€54.88

€91.47

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Į T11 sistema ir toliau bus atnaujinti ir pakartoti.Jei yra nauja sistema, kuri turi būti atnaujinama, ji palaiko fone stumti, ir vartotojai gali pasirinkti automatiškai atnaujinti internetu.Naudojant pažangiausius technologinius pasiekimus, leiskite klientams patirtį, naujausias ir labiausiai išbaigtas vertimo patirtis

Parama interneto neprisijungęs balso vertimo ir vaizdo kamera, foto vertimą

Paramos WIFI ir hotpot

Garsiai Garsiakalbis ir Dvigubas Mikrofonas pastatytas viduje, sumažinti triukšmo lygį, todėl balso garsiau ir aiškiau

138 kalbų internetinius vertimo: Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, Amerikiečių anglų, didžiosios Britanijos anglų, Australijos anglų, Indijos anglų kalba, Kanados anglų, Naujoji Zelandija anglų, vokiečių, ispanų, italų, Japonų, korėjiečių, olandų, portugalų, rusijos, prancūzijos, Kanados prancūzų, Tajų, arabų, švedų, suomių, danų, lenkų, Hindi, norvegijos, katalonų, Kroatijos, Indonezijos, čekų, turkų, Vietnamo, ukrainiečių Kalba, slovakų, graikų, vengrų, rumunų, hebrajų, Malajiečių ...

14 kalbų neprisijungęs vertimas: Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, Amerikiečių anglų, didžiosios Britanijos anglų, Australijos anglų, vokiečių, ispanų, italų, Japonų, korėjiečių, olandų, portugalų, prancūzų, rusų

11 sistemos palaikomų kalbų: Kinų, Tradicinė Kinų, anglų, italijos, vokietijos, prancūzijos, Indijos, arabų, Tailando, rusijos, Japonijos Specifikacija:

Modelis: T11

Operacinė sistema: Android

Bendradarbiavimo tinklų kūrimas: WIFI / Hotspot

Ekrano dydis: 2.4 colių

Vaizdo kamera: 5 mln. taškų

Duomenų sąsaja: Tipas-C

Vertimo Variklis: už "Google" Vertimo Variklis

Kalbėjimo atpažinimas: "Google" SR

Operacinė atmintis: 2G

Saugyklos talpa: 32GB

Baterijos talpa: 1500 mAh

Nepertraukiamo naudojimo laikas: 4 val.

Budėjimo laikas: 72 val.

Matmenys: 136 (L) x 55 (W) x 13.5 (T) mm Pakavimo Sąrašas:

1 * T11 Vertėjas

1 * Instrukcija

1 * USB Įkrovimo Linija

1 * Dovanų Bo

T10 Vertėjas

Aprašymas:

WIFI+hotspot tinklo režimas: greitai tinklų patogu ir paprasta, jokių apribojimų, bet kuriuo metu ar bet kurioje vietoje.

Palaiko iki 137 kalbų vertimas: jis gali suprasti, multi-nacionalinių akcentas, ir versti tiksliai, kad būtų lengva jums keliauti į daugiau nei 200 šalių ir regionų visame pasaulyje.

iFlytek + Niuansas kalbos atpažinimo variklis: Kartu su "Microsoft" + "Google" nuosavybės neuroninis tinklas matricos vertimo technologijas ir multi-nacionalinių serveriai, vertimo atsakymo greičiau, vertimo semantinis tikslumas yra didesnis.

2.4" high-definition touch ekranas: "multi-touch" visual operacija, realaus laiko atvaizdavimas, garso ir tekstinės sinchronizacija, iš pirmo žvilgsnio.

Paprasta vartotojo SĄSAJA sąsaja dizainas: sąveika yra labiau user-friendly, vartotojo patirtis yra stipresnis.

Specialios DĖŽUTĖS ertmės garsiakalbis: išorės poveikį yra daugiau ištikimybės, aiškesnė ir tikslesnė, ir yra dvigubas mikrofonas triukšmo mažinimas masyvo siekiant užtikrinti tikslesnį balso įvesties ir pripažinimo.Pikapas atstumas yra didesnis kaip 2 metrai.

1500mAh aukštos kokybės ličio baterija didesnės talpos, apsaugos plokštę, saugus ir patikimas, 125 valandos ilgo laukimo, 65 valandų nepertraukiamo naudojimo, eiti žaisti smagiau ir paprasčiau.

Ergonomiškas dizainas: mažų ir nešiojamų, viena ranka operacijos, be spaudimo, gali būti įdėti į kišenę.

Skirta-gylis optimizavimas daug kalba taikymo scenarijus, pvz., transporto, turizmo, prekybos, mokymosi ir bendravimo; Atnaujinti ir įtraukti naujų žodžių laiko, kad padaryti juos labiau tinkamas naudoti.

Palaikymas fota tinklų atnaujinimus, produkto savybes, interaktyvi sąsaja ir toliau kartoti, patogus ir efektyvus.

Nulio riba valdymas: easy senyvo amžiaus žmonėms ir vaikams naudoti.Yra tik trys mygtukai, vartotojo sąsaja, piktogramos yra gaivus ir paprastas, ir visų amžiaus grupių žmonės gali lengvai pradėti.

AI balso asistento funkcija:jūsų asmeninę protingas robotas.Pateikiama daugybė praktinių ir pažangios balso paslaugas, tokias kaip oro, laiko, kelionės enciklopedijos ir kt.

Nuotrauka išversti į 60 kalbų, standartinis 5-megapikselių hd kamera, profesionali OCR vaizdo atpažinimo technologija, meniu, kelio ženklai, momentiniai vertimai, momentiniai supratimą.

Įrengta kabinti lyną: nuimamas, galite užsegimas jį ant piršto arba pakabinti ant kaklo Savybės: Parama įrašymo ir foto vertimas,Realaus laiko ekranas:

Dual mic adapterization ir denoising, greita reakcija tiksli pripažinimo ir realaus laiko momentinis vertimas.

Vertėjas bus realaus laiko ekranas teksto kalba ir vertimas.

Paramos įrašymo vertimo ir foto vertimas(reikia prisijungti prie Wi-Fi ar Hotspot).

Ne nerimauti negali skaityti kitų lanuage žodžiai.jūsų puikus įrankis, kelionės aplink pasaulį.Parama 14 kalbų neprisijungęs versti, 137 kalbos internete išversti.Realaus laiko dvipusis momentinis vertimas:

Neprisijungęs išversti kalbomis: anglų(Anglija), anglų(jav), anglų(Australija), Kinų(supaprastinta), Kinų(Tradicinė), vokiečių, ispanų, prancūzų, italų, Japonų, korėjiečių, olandų, portugalų, prancūzų, rusų

Žymos: mi kalbos vertėjas, nešiojamų kalbos vertėjas, dirbtinis intelektas, t4w, prietaisas vertimą, kalbos vertėjas prietaiso neprisijungęs, lauke tv, mini telefono, tešlos gaminiai, lydmetalis 138, varžtų ištraukimo.

Charakteristikos

Input Language Ispanų, Kinijos, Arabų, Rusų, Prancūzų, Korėjiečių, Portugalų, Japonų, Italijos, lietuvių
Funkcija balso vertėjo Garsiai garsiakalbis
Vartotojas Tėvai/draugystė/vaikams
Prekės Pavadinimas MECOOL
Ekrano Dydis 2,4 colių IPS Ekranas, vertėjas
neprisijungęs vertimą 14 kalbų išversti neprisijungęs
Stilius NEŠIOJAMIEJI
Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris T10 Poket Vertėjas
Tipas Voice Translation, T11 Nešiojamų Vertėjas
Ekranas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Online Vertėjas 138 Multi kalbų
Output Language Ispanų, Kinijos, Arabų, Rusų, Prancūzų, Korėjiečių, Portugalų, Japonų, Italijos, lietuvių

Parašyti atsiliepimą

T11 138 Multi Kalbų Nešiojamų Balso Vertėjas, AI 14 Neprisijungęs Kalbų Momentinių Poket Vertėjas Prietaiso dvipusis Vertimas

T11 138 Multi Kalbų Nešiojamų Balso Vertėjas, AI 14 Neprisijungęs Kalbų Momentinių Poket Vertėjas Prietaiso dvipusis Vertimas

Į T11 sistema ir toliau bus atnaujinti ir pakartoti.Jei yra nauja sistema, kuri turi būti atnaujinama, ji palaiko fone stumti, ir vartotojai gali pasirinkti automatiškai atnaujinti internetu.Naudojant pažangiausius technologinius pasiekimus, leiskite klientams patirtį, naujausias

Panašūs produktai: