360 Laipsnių Besisukantis Kosmetikos Laikymo Dėžutė makiažo Organizatorius Lūpų Turėtojas Skaidraus Krištolo Stendas Didelės Talpos

360 Laipsnių Besisukantis Kosmetikos Laikymo Dėžutė makiažo Organizatorius Lūpų Turėtojas Skaidraus Krištolo Stendas Didelės Talpos

Nauja prekė

€6.41

€13.64

-53%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Ypatybė:

1. 360 laipsnių besisukantis kosmetikos laikymo dėžutė yra labai tinkamas tvarkyti ir saugoti kosmetika.Ji yra paprasta naudoti ir leidžia jums turėti subtilus makiažas kiekvieną dieną.

2. Didelės talpos, Jis gali laikyti visi papuošalai, kosmetika, makiažo šepetėliai, odos priežiūros produktai, lūpų dažai, nagų lakas, akių kontūro ir kt.super didelis konteineris.

3. Viršutiniame skyriuje yra labai tinkamas makiažo priemonės, nagų lakas, makiažas šepečiai ir kt.Vidurio aukštų saugo odos priežiūros buteliai ir kvepalų buteliukų.Storas ir patvarus padėklai yra pakankamai tvirti, kad atlaikytų sunkiųjų produktų.

4. Surinkti ir išrinkti pagal naudotojo vadovas, kuris taupo prekystalių ir išlaiko darbo paviršiaus, tualetinis staliukas ir tualetinis staliukas, švari ir tvarkinga.

Medžiaga: Plastikas

Spalva: skaidri, balta, juoda, rožinė, raudona, aukso.

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas: 1*makiažas saugojimo dėžutė

Pagal vadovas matavimo, skirtumas yra 2-3cm.

Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš perkant produktą.

1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos šviesos ir ekraną, šiek tiek chromatines aberacijos yra priimtinas.

Pastaba: įrenginys yra paprastas, prašome kreiptis į vadovą gavęs prekes.

360 laipsnių besisukantis, kosmetikos laikymo dėžutė, make-up organizer, lūpų turėtojas, skaidrus, kristalų, stendas, didelės talpos, 1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas sukelia tokie veiksniai, kaip ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Žymos: lauke organizatorius, ekranas sunglass, violončelei stendas, mielas korėjos makiažas, 360 sukasi makiažas organizacijos, composite akrilo lange, emalio kristalų dėžutę, jum lipstick case, telefonas kalėjimo, keraminių diskų fogger.

Charakteristikos

Produktas Kita
Grotelės Kiekis 30
Feature1 360 laipsnių besisukantis stalčiuko
3 funkcija Didelės talpos kosmetikos laikymo dėžutė
Plastiko Tipas PS
Formos Round
NAUDOTI 1 Kosmetikos Laikymo Dėžutė
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Apkrovos 150 kg
Medžiaga Plastikiniai, PS
Specifikacija 33*15*85cm
Modelio Numeris Makiažas organizatorius
Stilius Korėjiečių
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija Asamblėjos asamblėja
Technics Blizgus
Spalva Skaidrus
Tipas Dėklai & Dėžes
Naudoti Kita
Talpa > 65 Alpių cukraus

Parašyti atsiliepimą

360 Laipsnių Besisukantis Kosmetikos Laikymo Dėžutė makiažo Organizatorius Lūpų Turėtojas Skaidraus Krištolo Stendas Didelės Talpos

360 Laipsnių Besisukantis Kosmetikos Laikymo Dėžutė makiažo Organizatorius Lūpų Turėtojas Skaidraus Krištolo Stendas Didelės Talpos

Ypatybė: 1. 360 laipsnių besisukantis kosmetikos laikymo dėžutė yra labai tinkamas tvarkyti ir saugoti kosmetika.Ji yra paprasta naudoti ir leidžia jums turėti subtilus makiažas kiekvieną dieną. 2. Didelės talpos, Jis gali laikyti visi papuošalai,

Panašūs produktai: