Oksfordo Dviračių Maišelį Atspindintis Sporto Veikia Kuprinė Su Ausinių Kištukas Saugos Lauke, Dviračių Sportas Veikia

Oksfordo Dviračių Maišelį Atspindintis Sporto Veikia Kuprinė Su Ausinių Kištukas Saugos Lauke, Dviračių Sportas Veikia

Nauja prekė

€4.83

€7.93

-39%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Mažas ir Lengvas: minimalistinis veikia krepšys yra mažas, plonas ir lengvas, kuri gali tilpti jūsų kūno kreivės labai gerai, ne stabdo savo tempą ir paveikti savo ištvermę.

2、Atgal Atspindinčios Juostelės: yra šviesą atspindinčios juostelės ant nugaros, maža šviesos ir didelio atspindžio, gerinti kelių eismo saugą, tinka naktinis bėgimas, pėsčiomis, žygiai, dviračiais, motokroso ir kitų veiklos lauke.

3、Atgal, daug Kišenių: yra daug kišenių ant nugaros, kuris gali turėti mobiliuosius telefonus, planšetinius kompiuterius pagal 8,5 colių, automobilio raktai, ID korteles, Mp3 ir kitų reikmenų.

4、Vandeniui ir Patogu: Pagamintas iš Oksfordo audinys, nugaros pagalvėlė yra kvėpuojantis akių, atsparus vandeniui, patogus ir patvarus.

5、Reguliuojamas petnešėlėmis: Reguliuojamas petnešėlėmis, kuprinė tinka žmonėms labiausiai kūno formų.Dovana giminės, draugai, klasiokai, kolegos, ir sporto meilė vaikams nuo 9 metų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sportinė Kuprinė

Medžiaga: Oxford

Pakavimo Sąrašas:

Kuprinė*1

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad?Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų. 2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?

Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.Siųsti bei grąžinti: Mes išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: kuprinė dangtis, kuprinė lietus, padengti rainproof, kuprinė mtb, kuprinė padengti vandeniui, kuprinė atspari vandeniui, dviračių kuprinės, kuprinė dviračių nuoma, atgal pack dviračių, kuprinė sportas.

Charakteristikos

Medžiaga Nailonas, Oxford
Pavadinimas Sporto Kuprinė
Funkcija Rainproof
Modelio Numeris Šviesą atspindintys Drabužiai-tipo Dviračių Sporto Kuprinė
Tipas Lauko dviračių krepšys
Sertifikavimo -
Tipas 1 Veikia Kuprinė
Kilmės BŪTI(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Oksfordo Dviračių Maišelį Atspindintis Sporto Veikia Kuprinė Su Ausinių Kištukas Saugos Lauke, Dviračių Sportas Veikia

Oksfordo Dviračių Maišelį Atspindintis Sporto Veikia Kuprinė Su Ausinių Kištukas Saugos Lauke, Dviračių Sportas Veikia

Kulka Taškų: 1、Mažas ir Lengvas: minimalistinis veikia krepšys yra mažas, plonas ir lengvas, kuri gali tilpti jūsų kūno kreivės labai gerai, ne stabdo savo tempą ir paveikti savo ištvermę. 2、Atgal Atspindinčios Juostelės: yra šviesą atspindinčios

Panašūs produktai: