Bevielis Karaoke Mikrofonas Kondensatoriaus Mikrofonas "Bluetooth" Mobiliojo ryšio Telefonu, Ar Dainavimas Mikrofon Blutooth Micro Microfon DJ Kareoke

Bevielis Karaoke Mikrofonas Kondensatoriaus Mikrofonas "Bluetooth" Mobiliojo ryšio Telefonu, Ar Dainavimas Mikrofon Blutooth Micro Microfon DJ Kareoke

Nauja prekė

€31.08

€52.69

-41%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes paramos lašas laivybos!

Juoda Karaoke Mašina—Tai lengva naudoti, kaip "Bluetooth" garsiakalbį, KTV, dainuoti, "YouTube" live transliavimo ar interviu.Jis gali būti naudojamas su karaoke, telefono apps, pvz., Yokee, Smule, Tik Tap ir pan.

Platus Suderinamumas & Purpose—Šis "Bluetooth" belaidžio ryšio karaoke mikrofonas yra suderinama su "iPad" / "iPhone" /Tablet/Android Smartfon/Smart TV", jis palaiko Duetas, Aidas, garso reguliavimas, Vokaliniai, Bluetooth Prijungti, Karaoke Dainavimas, Muzikos, Žaisti.

Aukščiausios Garso ir "Bluetooth" Garsiakalbis Garsiau—Built-in garsiakalbis garsiau, ir ji turi 3 sluoksnių filtras išvengti spirgučių arba popping.Mėgaukitės puikus, aiškus garsas, trapumą aukšti tonai ir aukščiausiojo komfortą.

Extra-ilgas Darbo Laikas—Built-in 3000mah įkraunama ličio baterija, kuri palaiko muzikos žaisti 6-8 valandas, jūs galite mėgautis dainavimo ilgą laiką, kad savo mini KTV bet kur.Ir kaip dovana vaikams, suaugusiems, moteris arba žmona.

Nešiojamų Odos Rankena Dizainas—puikus odos rankinės rankena ir aukščiausios kokybės kieto metalo kūno dizaino nešiojamasis karaoke mikrofonas tinka jūsų rankos, kurios gali padaryti jums jaustis patogiau.

Žymos: mikrofonas mobilusis telefonas, mikrofonas asmr mažas, p106, sokani, bevielė mikrofonų sistema, automobilių mikrofonas kareoke, belaidžio microphon, anti pop, microphon, grupė mikrofonas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Karaoke for home sistema, ktv Karaoke for home sistema, ktv
Modelio Numeris Y11S Belaidžio "Bluetooth" ryšio Karaoke Mikrofonas Mic For Mobile Cell Phone
Mikrofonas vaikams dj Mikrofonas vaikams dj
Įrašymas mikrofonas Microfon Įrašymas mikrofonas Microfon
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Komunikacijos Belaidžio
Belaidžių mikrofonų sistemą Belaidžių mikrofonų sistemą
Mikrofonas Blutooth kareoke Mikrofonas Blutooth kareoke
Garso diktofonas su mikrofonu Garso diktofonas su mikrofonu
Mikrofonas wirelles megafone Mikrofonas wirelles megafone
Polar Modeliai įvairiakryptė
Sertifikavimo Nėra
Pakuotė No
Mikrofonas padaryti telefono muzikos įrašų Mikrofonas padaryti telefono muzikos įrašų
Micro karaoke mašina grotuvas Micro karaoke mašina grotuvas
Stilius Kišeninis Mikrofonas
Diafragma Didelis
Prekės Pavadinimas AyeBeau
mikrofonas išmanųjį telefoną mikrofonas išmanųjį telefoną
Už "iphone", "Android" mikrofonas Už "iphone", "Android" mikrofonas
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai
Naudoti Karaoke Mikrofonas

Parašyti atsiliepimą

Bevielis Karaoke Mikrofonas Kondensatoriaus Mikrofonas

Bevielis Karaoke Mikrofonas Kondensatoriaus Mikrofonas "Bluetooth" Mobiliojo ryšio Telefonu, Ar Dainavimas Mikrofon Blutooth Micro Microfon DJ Kareoke

Mes paramos lašas laivybos! Juoda Karaoke Mašina—Tai lengva naudoti, kaip Bluetooth garsiakalbį, KTV, dainuoti, YouTube live transliavimo ar interviu.Jis gali būti naudojamas su karaoke, telefono apps, pvz., Yokee, Smule, Tik Tap ir pan. Platus Suderinamumas

Panašūs produktai: