Šuo Aušinimo Mat Vasarą Šuo Lova, Trinkelėmis Katė Antklodė Kvėpuojantis Pet Ledo Padas Sofa Skalbti Pet Aušinimo Kilimėlis Mažas Vidutinis Didelis Šunys

Šuo Aušinimo Mat Vasarą Šuo Lova, Trinkelėmis Katė Antklodė Kvėpuojantis Pet Ledo Padas Sofa Skalbti Pet Aušinimo Kilimėlis Mažas Vidutinis Didelis Šunys

Nauja prekė

€2.39

€3.42

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Medžiaga - Aušinimo motina šunims yra pagamintas iš Aukštos kokybės Ledo-šilko mezgimo paviršiaus medžiagos, kietas audinio paviršiaus ir speciali medžiaga vidinis pamušalas apsaugo paviršius kietas, net karštis vasarą.Netoksiškas, saugus, draugiškas ir patogus, su gera vienodas vėsinimo poveikį, todėl augintiniai nesijaučiu drėgnos arba karšto.

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Pet Kilimėlis

Medžiaga:Šaltas Šilkas

Rekomenduojama dydis:

40*30 cm ≤ 2 kg

50*40 cm ≤ 2,5 kg

62*50 cm ≤ 7,5 kg

70*55 cm ≤ 15 kg

100*70 cm ≤ 40 kg

Apie šią prekę

❄【Cool Jūsų Puikus Šunys Lengvai】Automatiškai atvės, kai jūsų augintinė sėdi ant jo.Nėra elektros, vandens, netoksiškas.Mūsų aušinimo kilimėlis yra skirti išlaikyti savo furry draugų vėsu ir patogu vasarą.

❄【Profesinės Savarankiškai Aušinimo】šuo aušinimo kilimėlis yra pagamintas iš aukštųjų technologijų aušinimo pluošto, naudojamas poliesterio tekstilės medžiagų, kurios suteikia pet cool touch " ir įsisavinti augintinio kūno šilumą, be šaldymo arba vandens.

❄【Super Absorbcijos ir Kvapų Kontrolės】Sutirštės didelio tankio vandens sugeria sluoksnis gali užraktas daugiau vandens, užkirsti kelią extravasation šlapimo, ir užtikrinti, sausas apsaugos naktį.

❄【Lengva Valyti & Plačiai Papročiai】 Mūsų šuo aušinimo mat parama skalbimo mašinai arba ranka plauti ir ji puikiai tinka daug kartų, pavyzdžiui, šunų lovos, grindų, grotelinės dėžės, šunų būdos, kušetės, grindyse, arba savo automobilio galinės sėdynės.

PRISTATYMAS

Paruošimo Laikas: mes need2-5 darbo daysto parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

APO/FPO/DAP Pristatymas

Atsiprašome thatP.O.Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.JAV teritorijų, prašome palikti komentarą, kai jūsų užsakymo pateikimo.Pavyzdžiui, jei jums buvo Guamas, Puerto Rikas, galėtumėte nurodyti, Guamas, Puerto Rikas šalies dalyje.Klientai iš Brazilijos turėtų palikti pranešimą teikti mums savo 11 skaitmenų CPF kaip jūsų užsakymą reikia.

Pastaba:

Jei youchoose nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei youchoose express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

GRĮŽTI&GRĄŽINTI

Jei yra kokių nors problemų,pleasecontact mumis taip greitai, kaip jūs gavo užsakymų.Mes bandysime viską, kad išspręsti problemas.

Visos grąžinamos prekės turi būti įdėti į originalią pakuotę langelį ir tiesa sekimo NĖRA.yra reikalaujama,prašome konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų DHgate ID.

Mes grąžinsime jums visą laimėti didelis sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.Arba,galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: šuo, pliušinis žaislas, aitvarai šunys, perro, katė žaislas, ryšiai augintiniai, žiurkėnų žaislas, antklodė šilta, durų gato, šuo.

Charakteristikos

Elemento Tipas Lovų Dembliai
Kilimėlio tipas Pet šuo, katė aušinimo pad mat lova vasaros
Galima skalbti Automatinė Plovykla, Plauti Rankomis
Svoris as show
Tinka Mažas vidutinis didelis šunys, katės, šuniukai, kačiukai
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Mėlyna, Rožinė, kavos
Funkcija AUŠINIMO, Kvėpuojantis, Prakaitas sugeriančios Šuo Mat Vasarą
Medžiaga Kita
Yra Protingas Prietaisas No
Sezonas Vasaros naminių kačių ir šunų aušinimo pad mat lova
Prekės Pavadinimas HANTAJANSS
Tipas Šunys, Pet šuo, katė, šuniukai, kačiukai
Modelis Kietas, Kietojo naminių kačių ir šunų aušinimo pad mat lova
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Modelio Numeris DB749
Naudoti sofa-lova, automobilis, GRINDŲ, šunų lovos ir pan.

Parašyti atsiliepimą

Šuo Aušinimo Mat Vasarą Šuo Lova, Trinkelėmis Katė Antklodė Kvėpuojantis Pet Ledo Padas Sofa Skalbti Pet Aušinimo Kilimėlis Mažas Vidutinis Didelis Šunys

Šuo Aušinimo Mat Vasarą Šuo Lova, Trinkelėmis Katė Antklodė Kvėpuojantis Pet Ledo Padas Sofa Skalbti Pet Aušinimo Kilimėlis Mažas Vidutinis Didelis Šunys

Medžiaga - Aušinimo motina šunims yra pagamintas iš Aukštos kokybės Ledo-šilko mezgimo paviršiaus medžiagos, kietas audinio paviršiaus ir speciali medžiaga vidinis pamušalas apsaugo paviršius kietas, net karštis vasarą.Netoksiškas, saugus, draugiškas ir patogus,

Panašūs produktai: