3D Spausdintuvo Dangtį garso izoliacija Dulkėms Aptvarą Ender 3 /Ender 3 Pro/ Ender 3S /CR-100 /ender 2/ CP-01/ CR 20/C Karšto Pardavimo

3D Spausdintuvo Dangtį garso izoliacija Dulkėms Aptvarą Ender 3 /Ender 3 Pro/ Ender 3S /CR-100 /ender 2/ CP-01/ CR 20/C Karšto Pardavimo

Nauja prekė

€45.89

€88.26

-48%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Pastovios Temperatūros Spausdinimo Aplinka: Išlaikyti pastovią temperatūrą spausdinimo aplinka,būtų galima daug labiau stabili temperatūra, kai spausdintuvas veikia.Ši 3d spausdintuvo korpusas gali duoti geresnių rezultatų su aukšta temperatūra gijų ir padeda su lova sukibimas esant aukštai temperatūrai, taip pat, pagerinti spausdinimo stabilumą.

2、Greitas ir Lengvas Įrengimas: Greitas ir lengvas montavimas, pakeliamos saugyklos,su rezervuota įrankis kišenės, lengva nešiotis(apie 6.08 lb), ir įvairiapusės stebėjimo.Yra užtrauktukų priekyje ir viršuje langelį, matyti per ekrano visą laiką stebėti.Įrengta atrankos Ketaus vamzdžiai, stabilios struktūros, ir daug erdvės.

3、Liepsną Išvaizda Medžiaga: vidaus reikalų naudoja gryno aliuminio plėvelės ir liepsną išvaizda medžiagos.Techniškai, jei į ugnį, ji bus išlydyti ir ne ugnis talpyklos, ir bus ne skleisti.Ir nereikia nerimauti, kad stiprus kvapas atspausdintas iš plastiko, kaip ji stovės palapinė, kurioje bus saugiau.

4、garso izoliacija ir Dulkėms: garso izoliacija ir apsauga nuo dulkių.Spausdintuvo palapinė gali veiksmingai blokuoja skleidžiamą triukšmą spausdintuvo spausdinimo metu, ir gali sukurti patogią aplinką net ir spausdinant.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip dulkių dangtelį, siekiant užkirsti kelią spausdintuvas nebūtų padengtas dulkių ir lengviau laikyti.Tiesiog nuvalykite jį drėgnu skudurėliu, kai valymo.

5、Tinkamų Objektų: Padengti visas mini 3D spausdinimo padengti Ender 3 / Ender 3 Pro / už Ender 3S / už CR-100 / už ender 2 / CP-01/ už CR 20 / CR 20 pro, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: 3D Spausdintuvas Termostatas

Dydis: apie 48*50*73cm /18.9*23.6*28.4 colių

Medžiaga: liepsną medžiaga

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

1 x 3D Spausdintuvo Talpyklų

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visi grįžo daiktai MUSTBE originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.remigijausbaldai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: cr 6 se, 3d spausdintuvo dangtis, crealiti ender 3 pro, 3d spausdintuvas priedai profilis, švino varžtas t8, lipo 3 100c, 3d spausdintuvas ender 2, garso izoliacija putų, artcam programinė įranga, ender 3 pro atnaujinti.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
type6 Už CP-01
Pakuotė Taip
Modelio Numeris 3D Spausdintuvas Padengti Ender 3 /Ender 3 Pro/ Ender 3S /
Type2 Už Ender 3 Pro
type1 už Ender 3
type7 Už CR 20
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Type3 Už Ender 3S
type8 Karšto 3D Spausdintuvo Dangtį
Sertifikavimo CE
Tipas Kita
Type4 Už CR-100
Prekės Pavadinimas HXSJ
type5 Už ender 2

Parašyti atsiliepimą

3D Spausdintuvo Dangtį garso izoliacija Dulkėms Aptvarą Ender 3 /Ender 3 Pro/ Ender 3S /CR-100 /ender 2/ CP-01/ CR 20/C Karšto Pardavimo

3D Spausdintuvo Dangtį garso izoliacija Dulkėms Aptvarą Ender 3 /Ender 3 Pro/ Ender 3S /CR-100 /ender 2/ CP-01/ CR 20/C Karšto Pardavimo

Kulka Taškų: 1、Pastovios Temperatūros Spausdinimo Aplinka: Išlaikyti pastovią temperatūrą spausdinimo aplinka,būtų galima daug labiau stabili temperatūra, kai spausdintuvas veikia.Ši 3d spausdintuvo korpusas gali duoti geresnių rezultatų su aukšta temperatūra

Panašūs produktai: