1L Didelės Talpos Vandens Butelį Su Laiko Žymeklis nepralaidžiose Gimnastikos Fitneso Sporto Shaker Gėrimų Butelių Kempingas Dviračių Waterbottle

1L Didelės Talpos Vandens Butelį Su Laiko Žymeklis nepralaidžiose Gimnastikos Fitneso Sporto Shaker Gėrimų Butelių Kempingas Dviračių Waterbottle

Nauja prekė

€5.63

€8.54

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Didelės Talpos Vandens Butelį Su Laiko Žymeklis Nepralaidžiose Gimnastikos Fitneso Sporto Shaker Gėrimų Butelių Kempingas Dviračių Waterbottle

Kulka Taškų: 1、Unikalus Motyvacijos Dizainas: Tai aukštos kokybės priminimas gerti vandens butelis yra specialių padarė su įkvepiantį citata ir laiko ženklai priminti jums padidinti jūsų paros vandens suvartojimas.Ir padeda jums pasiekti savo sveikatos ir fitneso tikslus.Naudoti puikiai, svorio netekimas, per ir po treniruotės, apetito kontrolės, papildyti drėgmės, bendra sveikatos būklė.

2、BPA ir Toksinių Nemokamai: Pagaminti iš kokybiškų tritan co-poliesteris plastiko, šis vanduo butelyje yra 100% BPA & toksino nemokamai, kvapas nemokamai ir sveika jūsų dienos vandens gerti.Puikus pėsčiųjų, dviračių, dviračiais, kempingas, bėgimas, Joga ar bet koks kitas sportas namuose, sporto salėje ir biure.

3、Funkcionalus Dizainas: Tiesiog atidaryti su viena ranka spustelėjus mygtuką, norėdami pasiekti savo gėlo vandens, flip viršų dangtis yra skirtas saugiai užrakinti, todėl dulkės ir nuotėkio įrodymas.Greitas vandens srautas burna atidarymo padeda greičiau.Lengvas, su nešiojama ant riešo dirželis leidžia patogu on-the-go hidratacija.Su nuimamu kiaurasamtis, kad butelis yra lengva įkvėpti vaisių ir arbatos į savo gėrimą.Burna yra pakankamai plati, kad tilptų ledo kubeliai, lengva valyti.

4、Lengva Valyti: Su patvarus nailono diržas dizainas ir lengvas dizainas, jūs galite lengvai atlikti daugkartinio naudojimo vandens butelių, kad bet kur jums patinka.Treniruoklių salė, vandens butelis yra labai lengva valyti per daug, tiesiog reikia tiesiog nuplaukite jį su soda ir actu.

5、puiki Dovana Rinktis: 1L vandens butelis yra patogus valandos laiko žymekliai, siekiant padėti jums padidinti jūsų paros vandens suvartojimas.Tai puikus butelis ateina su įvairių ryškių spalvų ir mielas modelių pasirinkimas, o tai geriausia dovana idėja, už save, šeimos nariais, draugais, bendradarbiais, moterys ir vyrai, kurie mėgsta sveiką gyvenimo būdą.

Aprašymas:

Ar žinote, kad svarbu, geriamojo vandens, jūsų kūnas?

1. Vanduo padeda padidinti fizinę veiklą.

2. Gerti daugiau vandens gali padėti su svorio netekimas lengviau.

3. Gerti daug vandens, gali padėti užkirsti kelią ir sumažinti vidurių užkietėjimas.

4. Gerti daugiau vandens, kad jūsų darbo ar sporto efektyviau.

5. Hidratacijos gali sumažinti dažnį, galvos skausmas.

6. Gal žinote privalumai geriamojo vandens, bet jūs gal gauti užsiėmęs visą dieną, kad dažnai pamiršti, kad išlaikyti.

7. Mūsų motyvacijos vandens butelis yra suprojektuotas taip, kad būtų lengviau jums užbaigti moksliškai rekomenduojama vandens suvartojimas.

Savybės:

1. Motyvacijos Projekto: Suteikti jums nori priminti jums likti ir gerti pakankamai vandens per dieną.

2. Laiko ir Pajėgumų Žymenys: Puikus matavimo jūsų kasdien suvartojamų vandens, tai malonu, vizualiai matydami, jums arčiau savo tikslo ir norisi pasiekti greičiau.

3. Maisto Klasės Medžiaga: vandens butelis pagamintas iš patvarių tritan medžiagos, BPA free; jis yra bekvapis ir sveika jūsų gerti.

4. Sandarus: viršuje 1L vandens butelis yra suprojektuotas su maisto kokybės silikono sandarinimo žiedas kelią 100% sandarumas.

5. Užkirsti kelią Dulkių: spyruoklinių dulkių bžūp gali veiksmingai užkirsti kelią dulkėms patekti į savo butelį.

6. Vienas Spustelėkite Atidaryti: Tiesiog atidarykite snapelis su tik viena vertus,padės jums lengvai gerti.

7. Plati Burna: Platus nagų atidarymo sukurta daro sporto, vandens butelį lengva pripildyti ledo kubelių ir vaisiai.

8. Patogu Nešiotis: Vandens butelis su dirželiu yra lengvas gali būti lengvai atliekami į lauko veikla.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sportas butelis

Talpa: apie 1000ml

Medžiaga: Tritan+PP

Dydis: Apie 29.5*7.5 cm/11.61*2.95 į

Svoris: apie 200g

Pakavimo Sąrašas:

1*Sporto, Vandens Butelis

Pastabos:

Ne indaplovės.

Ne karšto skysčio.

Išvengti kritimo iš aukščio, lygio.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Žymos: sporto buteliai, gyvenimo šiaudų, elektrinis vandens ąsotis, baltymų purtyklė, plastikinis maišytuvo, pusė galoną vyno butelis, moliūgas vandens, stilingas salė, vandens butelis, mano, butelį sporto salė.

Charakteristikos

Funkcija Eco-Friendly
Lauko Veikla Žygiai
Modelio Numeris 1L Motivational Water Bottle with Time Marker Leakproof Canteen
Formos Su Virve
Medžiaga Kita
Sertifikavimo CE / ES
Kilmės KN(Kilmės)
Drinkware Tipas Vandens Butelių

Parašyti atsiliepimą

1L Didelės Talpos Vandens Butelį Su Laiko Žymeklis nepralaidžiose Gimnastikos Fitneso Sporto Shaker Gėrimų Butelių Kempingas Dviračių Waterbottle

1L Didelės Talpos Vandens Butelį Su Laiko Žymeklis nepralaidžiose Gimnastikos Fitneso Sporto Shaker Gėrimų Butelių Kempingas Dviračių Waterbottle

Didelės Talpos Vandens Butelį Su Laiko Žymeklis Nepralaidžiose Gimnastikos Fitneso Sporto Shaker Gėrimų Butelių Kempingas Dviračių Waterbottle Kulka Taškų: 1、Unikalus Motyvacijos Dizainas: Tai aukštos kokybės priminimas gerti vandens butelis yra specialių

Panašūs produktai: