IFM206 Indukcinis Jungiklis Jutiklis Nauji Aukštos Kokybės Garantija Vienerius Metus,

IFM206 Indukcinis Jungiklis Jutiklis Nauji Aukštos Kokybės Garantija Vienerius Metus,

Nauja prekė

€11.96

€13.29

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Prašome 1. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl deklaracija, prašome palikti mums dėmesį. 2. Daugiau nei galima.Jei esate didmeninės prekybos atstovu ar jūs norite užsisakyti prekes dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, jei mes galime suteikti nuolaidas. 3. Jei turite kokių klausimų prieš pateikdami užsakymą, nedvejodami kreipkitės į mus.Mokėjimo 1. Įsitikinkite, ar jūsų mokėjimo sąskaitą yra prieš pirkdami prekę. 2. Visi mokėjimai turi būti pašalinta per 7 dienas po to, kai gaunate prekę.Jei jūs tikrai turite sunku sumokėti prekei, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padėsime ją išspręsti. 3. Jei turite bet kokį specialų prašymą dėl informacijos punktas, prašome palikti žinutę užsakymo.Vežimas 1.Prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu išvardytų Alipay.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinio telefono numeris yra teisingas, kai jums pasiūlymą prekę. 2.Prekės yra paprastai išsiunčiamas mūsų per 7 dienas per darbo dienas po apmokėjimo gavo. 3.Jūs galite sekti situaciją savo produktų į svetainę, kai jie yra siunčiami iš Atsiliepimus 1. Jei prekė yra su trūkumais, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš grąžindamas prekę ir turi būti grąžinta į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 3. Grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas. 4. Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkiomis žvaigždutėmis, o tai reiškia, daug mūsų ateities www.remigijausbaldai.lt įmonėms.Jūsų pripažinimas yra mūsų motyvacija plėtoti mūsų verslo tarnauti jums, net geriau. 5. Prašome susisiekti su mumis, jei jūs planuojate palikti mums Neutralią/Neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčo, jis bus geriau išsiaiškinti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą, kad jums 100% pasitenkinimo.Labai ačiū už jūsų paramą ir linkime jums geros dienos !

Žymos: lg magic, yra mr600, kontrolės lg magic, yra mr650, lg smart, lg magic remot, kontroliuoti magija, yra mr18ba, lg oro kondicionierius, nuotolinio valdymo 6711a20010a, LG MR600.

Charakteristikos

Paramos PROGRAMĄ Taip
Naudoti Universalus
Pakuotė Taip
Dažnis 11
Belaidis Ryšys Vielos Kontrolės
Modelio Numeris IFM206
Kanalas 1

Parašyti atsiliepimą

IFM206 Indukcinis Jungiklis Jutiklis Nauji Aukštos Kokybės Garantija Vienerius Metus,

IFM206 Indukcinis Jungiklis Jutiklis Nauji Aukštos Kokybės Garantija Vienerius Metus,

Prašome 1. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl deklaracija, prašome palikti mums dėmesį. 2. Daugiau nei galima.Jei esate didmeninės prekybos atstovu ar jūs norite užsisakyti prekes dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, jei mes galime suteikti nuolaidas. 3. Jei

Panašūs produktai: