2020 Naujas USB 5.0+EDR", Siųstuvas, Imtuvas, 2-in-1 Adapteris TV KOMPIUTERIO, Ausinės, Namų garso sistemos, Automobilių Belaidžio Garso Adapteris

2020 Naujas USB 5.0+EDR", Siųstuvas, Imtuvas, 2-in-1 Adapteris TV KOMPIUTERIO, Ausinės, Namų garso sistemos, Automobilių Belaidžio Garso Adapteris

Nauja prekė

€3.84

€5.48

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1. Bluetooth 5.0 + EDR: Šį produktą priima 5.0 "Bluetooth" +EDR technologija, ir perdavimo koeficientas yra iki 150Mbps, kuris gali būti prijungtas prie prietaiso daugiau stabiliai.Veikimo diapazonas gali siekti 10 m/33 pėdų atveju jokių kliūčių.

2. Siųstuvas, Imtuvo 2 in 1: Universalus Bluetooth Audio Adapteris Leidžia "Bluetooth" jūsų TV ir ne "Bluetooth" prietaisų transliuoti garsą į "Bluetooth" laisvų rankų įranga, ar leidžia Namuose, Stereo "Bluetooth" gauti belaidžio iš savo telefono ir planšetinio kompiuterio Muzikos srauto.

3. USB galia: Jūs galite įkrauti jį į USB lizdą ir prijunkite prie prietaiso per garso plokštę, o naudojant, ir niekada nerimauti, ji bus paleisti iš energijos, kai klausausi muzikos.

4. Plug and play): galite pašalinti adapteris iš USB ir įdėkite jį vėl įjungti siųstuvo/imtuvo režimą.Raudona šviesa yra siųstuvas režimas, mėlyna šviesa yra imtuvo režimą.Ne vairuotojas reikalingi, lengva naudoti.Ji dirba su prietaisu, kurie turi 3,5 mm lizdai.

5. Kompaktiškas ir nešiojamas: Šis produktas yra mažas, ir subtili, bet galinga belaidė garso transliacijos funkcija.Įdėti šį siųstuvą ir imtuvą jūsų kuprinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys ir pasiimkite su savimi, be jokių pastangų.

Aprašymai:

1. Su įtraukti 1m garso kabelis, šis Imtuvas Siųstuvas adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, homestereo sistema, ausinių, išmanusis telefonas, Mp3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

2. Šis lengvas belaidis garso siųstuvas, imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimas įvairiausiose situacijose ir naudoja.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Modelis: SY317

"Bluetooth" versija: 5.0+EDR

Technologija: BT5.0, AVRCP (imtuvo režimas) tik, A2DP

Veikimo diapazonas: iki 10 m / 33 pėdų (be kliūčių)

Siųstuvas režimas: raudona LED lemputė

Imtuvo režimas: mėlyna LED lemputė

Perdavimo greitis: 150Mbps

Pakuotė:

1 x 5.0 Gauti Siųstuvas

1 x garso kabelis 1m

1 x instrukcija

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: sr2ez, bluetooth kamera, eeg laisvų rankų įranga, radijo renault simbolis, usb bluetooth vnt 20, "bluetooth" ic, splspl, niūrus, pritaikyti bluetooth, altaboz "bluetooth" pc.

Charakteristikos

kiekis Garso Ir Vaizdo Įrašai
Sertifikavimo Nėra
Aukštos Raiškos Palaikymo 720P
Perdavimo Sparta 150Mbps
Pakuotė Taip
2 funkcija TV KOMPIUTERIO, Ausinės, Namų garso sistemos, Automobilių Belaidžio Garso Adapteris
Prekės Pavadinimas ONLENY
Drop laivyba Paramos Dropshipping, box pakuotėje, Nemokamas Pristatymas
Funkcija Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Reikšminiai žodžiai 1 USB 5.0+EDR
Reikšminiai žodžiai 4 TV/PC/Ausines
WIFI Standartą Nėra
Sąsaja USB
Modelio Numeris USB 5.0+EDR", Siųstuvas, Imtuvas, 2-in-1 Adapteris
Garso Takelio Vieną
Funkcija 1 USB 5.0+EDR", Siųstuvas, Imtuvas, 2-in-1 Adapteris
Spalva juoda
Parama Atminties Kortelės No
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Pagrindiniai žodžiai 3 2-in-1 Adapteris
Reikšminiai žodžiai 2 Siųstuvas, Imtuvas
"Bluetooth" Versija 5.0+EDR

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujas USB 5.0+EDR

2020 Naujas USB 5.0+EDR", Siųstuvas, Imtuvas, 2-in-1 Adapteris TV KOMPIUTERIO, Ausinės, Namų garso sistemos, Automobilių Belaidžio Garso Adapteris

Savybės: 1. Bluetooth 5.0 + EDR: Šį produktą priima 5.0 Bluetooth +EDR technologija, ir perdavimo koeficientas yra iki 150Mbps, kuris gali būti prijungtas prie prietaiso daugiau stabiliai.Veikimo diapazonas gali siekti 10 m/33 pėdų atveju jokių kliūčių. 2.

Panašūs produktai: