TPU Galinio Dangtelio HTC U Itin Minkšto Silikono Cute Kačių Raštuotas Telefono dėklas HTC U Ultra Atveju

TPU Galinio Dangtelio HTC U Itin Minkšto Silikono Cute Kačių Raštuotas Telefono dėklas HTC U Ultra Atveju

Nauja prekė

€1.09

€1.70

-35%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Spalvingas Minkštas Silikoninis Telefono dėklas Suderinami HTC U Ultra

Suderinamas su HTC U Ultra

Minkšto silikono medžiaga: lengva priimti on/off, patvarus, ir skalbti

Apsaugo jus nuo bereikalingų smūgių, įlenkimų ir įbrėžimų.

Lengvai rankena suteikia patogią jausmas.

Greita ir paprasta prieiga prie uostų, ir mygtukai,tinka HTC

1, Jūsų užsakymas bus išsiųsti per 1-3 dienas, kai jūsų mokėjimas patvirtino www.remigijausbaldai.lt. 2, Jūsų užsakymas bus išsiųstas adresu, nurodytu ant jūsų www.remigijausbaldai.lt, jei norite, kad laivas į kitą adresą, prašome leiskite mums žinoti prieš jums atlikti mokėjimą. 3, Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 1, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, ir tokios būklės, kaip naujas, nes mes siunčiame jums, prašome grąžinti ją per 3 dienas, kai jūs jį gauti, ir klientas turėtų mokėti už krovinius returing, po to, kai gausime elementus, mes grąžinsime arba išsiųsti jums elementus. 2, Jei jums gauti pažeista arba skaldytų prekę, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus grąžinti arba pakeisti nauju po tyrimo.Esu kantrus ir norėtų išspręsti jokių problemų, mes visada teikti geriausias paslaugas ir patikimas produktas už kiekvieną klientą.Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiuntimą. 1, džiaugiamės, palikti teigiamą atsiliepimą ir jums, ir tikimės, kad jūs padaryti tą patį su mumis.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Prašome įsitikinkite, kad palikti 5 žvaigždučių mums, kaip 5-žvaigždučių viešbutis yra lygus neigiamas. 2, Jei turite ką nors nepatenkinti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar mažai reitingus.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, ir išlaikyti ryšį su jumis, kol problema bus išspręsta. 3, būsime labai dėkingi, jei galėtumėte suteikti mums galimybę pagerinti mūsų paslaugas. 4, Nuoširdžiai tikiuosi, kad jums palikti atsiliepimą, jūsų parama bus juda mus pirmyn.

'

Žymos: htc u ultra atveju custom, htc u12, biudžeto htc smartphone, htc u11, HTC, htc u ultra atveju hulk, kiicaa, 27 mhz radijo, išdalijimo soda, htc u ultra atveju, pet.

Charakteristikos

Dizainas Skaidrus
Savybės Kietas Raštuotas Tapybos Silikono Soft Telefonas Padengti
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Suderinamos Prekės HTC
Pakuotės Dydis 16cm x 8cm x 3cm (6.30in x 3.15in x 1.18in)
Parama Sumaišykite Spalva/Drop Shipping/Nemokamas Siuntimas/Whosale
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Medžiaga Silikono Minkštos TPU Atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Modelis HTC U Ultra
Prekės Pavadinimas jun yi meng

Parašyti atsiliepimą

TPU Galinio Dangtelio HTC U Itin Minkšto Silikono Cute Kačių Raštuotas Telefono dėklas HTC U Ultra Atveju

TPU Galinio Dangtelio HTC U Itin Minkšto Silikono Cute Kačių Raštuotas Telefono dėklas HTC U Ultra Atveju

Spalvingas Minkštas Silikoninis Telefono dėklas Suderinami HTC U Ultra Suderinamas su HTC U Ultra Minkšto silikono medžiaga: lengva priimti on/off, patvarus, ir skalbti Apsaugo jus nuo bereikalingų smūgių, įlenkimų ir įbrėžimų. Lengvai

Panašūs produktai: