Moterų Plaukti Padengti iki Sijonas su Antblauzdžiai

Moterų Plaukti Padengti iki Sijonas su Antblauzdžiai

Nauja prekė

€20.51

Apie prekę

Dydis, ES,JAV,CA ir Azijos UPF 50+ Saulės Apsaugos

Moterų Skrited Apačioje

Informacija Audinys & Priežiūra. · linijos plaukti sijonas su legging pridedami · 80% Nailonas, 15% Spandex. · UPF 50+ už visą dieną apsaugos nuo saulės · rankoms plauti tik · Sijonas ir legging nukentėjo virš kelio) · Plaukite po kiekvieno naudojimo ne chloruotam vandeniui · Pagaminti iš mūsų speciali plaukti medžiagos · Pakabinkite išdžiūti saulės. · Patogiai ir iš vandens · Su UPF danga gali pradėti blogėja, maždaug po 30 plauna, · Skirte ilgis dydis M: 43.5 cm/17 L imit plauna, jei įmanoma, Apie Prekės

Kaip atsakingos bendrovės,mes nustatyti griežtus standartus aplinkos apsaugos ir kenksmingų medžiagų kontrolės tekstilės.

Pasitikėjimas Tekstilės medžiagų

Mūsų drabužiai(įskaitant maudymosi kostiumėliai,sunsuit ir bėrimas apsaugas), remdamasi iš anksto sertifikuotos medžiagos, pagal STANDARD 100 pagal OEKO-TEX (STANDARD 100 pagal OEKO-TEX®, kaip nepriklausomą bandymą, etiketės, tekstilės tiriami dėl kenksmingų medžiagų, atitinka šį reikalavimą),kad jūsų vaiko nemokamai iš pakenkti sveikatai.

UPF 50+ : Puikią Apsaugą

Visi Bonverano produktai yra pagaminti iš saulės apsauginiai audiniai su Australija Saulės Apsauginius Drabužius Standartinis AS/NZS 4399,kuri blokuoja 97,5% kenksmingų UV spindulių.

Žymos: xr telefono dėklas žaidimų.

Charakteristikos

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Nailonas, Spandex

Parašyti atsiliepimą

Moterų Plaukti Padengti iki Sijonas su Antblauzdžiai

Moterų Plaukti Padengti iki Sijonas su Antblauzdžiai

Dydis, ES,JAV,CA ir Azijos UPF 50+ Saulės Apsaugos Moterų Skrited Apačioje Informacija Audinys & Priežiūra. · linijos plaukti sijonas su legging pridedami · 80% Nailonas, 15% Spandex. · UPF 50+ už visą dieną apsaugos nuo saulės · rankoms plauti tik

Panašūs produktai: