Vyriški T-shirt medvilnės Manimi Pasitiki, aš esu pilotas

Vyriški T-shirt medvilnės Manimi Pasitiki, aš esu pilotas

Nauja prekė

€8.82

€11.76

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Informacija

T-shirt yra neatskiriama spinta: universalus, praktiškas, stilingas, kartu su bet kitas dalykas.Klasikinis siluetas yra vienu metu ir patogu judėti, nes ji yra gana laisva, bet tuo pačiu metu, kaip niekur nieko, gniuždymo ir marškinėliai atrodo tvarkingas.

Sudėtis: 100% medvilnė

Priežiūra: skalbti rankomis ar mašina, bet švelnus režimas, ne aukštesnėje kaip 30 laipsnių.Nenaudokite baliklio.Geležies tik ant nugaros, o ne ant paveikslėlio.

Sezonas: demisezon

Servisas Kokybės užtikrinimo Visi produktai dėl Tmall yra sertifikuotos pardavimui Rusijoje.Kurjerių pristatymas Mes tiekiame Co sandėlių Maskvoje.Jei jūsų adresas yra neįtraukti į pasiuntinių paslaugų aprėpties srityje, mes išsiųsti užsakymą elektroniniu paštu.Užsakymo gavimą Prieš atidarydami sklypas, dalyvaujant kurjeriui ar pašto darbuotoju patikrinti, ar jis nepažeistas.Prekių grąžinimo * galite grąžinti elementą be paaiškina priežastis, per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos.

* Ppicoxpaнeния coxpaнeния тoвapнoгo Vida ir цeлocтнocти упaкoвки, za иcключeниeм тoвapoв кaчecтвa из iš пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Nr. 55 OT 19.01.1998 ir Nr. 942 OT 10.11.2011 (įsk. Тoвapы asmens higienos ir kelyje, тpикoтaж, тpикoтaж, oc, ocand Psl.), ir тoвapoв galima индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция oпpoдaвцe Atskirų tiekėjas Лeвчeнкo вилиили

Гocудapствeнный нннo o o физичecкoгo лиц 315547600040251

Pemme tiekėjas Rжим мaгaзинa: кpуглocутoчнo.

Римим послиба пoддeржки: 09: 00 eikite 19:00 (веми)

Žymos: dji marškinėliai, kapitonas vienodas, krovinių marškinėliai, american army shirt, sraigtasparnis marškinėliai, vyrų marškinėliai, marškinėliai t, aviatorius pilotas marškinėliai, piloto uniformą, dvivietis pocket marškinėlius.

Charakteristikos

Modelio Tipas Spausdinti
Stilius Fashional
Sudėtis 100% Medvilnės
Prekės ženklas Vsemayki.ru

Parašyti atsiliepimą

Vyriški T-shirt medvilnės Manimi Pasitiki, aš esu pilotas

Vyriški T-shirt medvilnės Manimi Pasitiki, aš esu pilotas

Produkto Informacija T-shirt yra neatskiriama spinta: universalus, praktiškas, stilingas, kartu su bet kitas dalykas.Klasikinis siluetas yra vienu metu ir patogu judėti, nes ji yra gana laisva, bet tuo pačiu metu, kaip niekur nieko, gniuždymo ir marškinėliai atrodo

Panašūs produktai: