#8 Cinko Sidabrą, Stambus Sriegis Phillips Gipso Sraigtai su Trimito Galvos gipso kartono ir Medžio,300 Vnt.

#8 Cinko Sidabrą, Stambus Sriegis Phillips Gipso Sraigtai su Trimito Galvos gipso kartono ir Medžio,300 Vnt.

Nauja prekė

€13.67

€19.53

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto aprašymas

【VARŽTAS NAUDOJA】 -- medsraigčiai yra visų pirma naudojamas medienos apdirbimo tiek patalpose ir lauke, ir ji gali būti naudojama įrengiant gipso namai, pastatai ir biurai, jie sharp taškas, kurie gali pradurti gipso. 【TVIRTOS MEDŽIAGOS】 -- Aukštos kokybės spalvota cinku padengtą paviršių, savisriegiai, kad pagamintas iš kartono plieno, patvarus ir tvirtas, didelis stiprumas, ne deforming, cinko, padengtą gali pagerinti gebėjimą korozijai ir kovos su pasipriešinimo, ji galima rezervuoti ilgametis. 【LENGVA ATLIKTI】 -- Ateiti su plastiko patvarus skaidrus langelis, kuris turi pakankamai vietos, kad tilptų visi medsraigčiai, langelis turi daug grotelių, šių dydžių medvaržčiams galima rezervuoti įvairių grotelių pagal jų dydžių, tai labai patogu jums pasirinkti tinkamo dydžio, lengva nešiotis, galima išskirti savo produktus, bet kuriuo metu ir bet kur. 【PASITENKINIMO GARANTIJA】 -- Mes suteiks jums patikimą aptarnavimą po pardavimo.Jei jūs turite bet kokius klausimus su mūsų produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, aš atsakyti jums per 12 valandų ir mes jas spręsti jums kuo greičiau.Prašome nustatyti savo širdies ramybės pirkti.

1. Produktai yra:

Gipskartonio varžtai #8*1-1/2(4.2*38mm) 300Pcs

2. Naudojimo būdas:

Naudokite atsuktuvą arba elektrinis atsuktuvas gali gręžti medieną sraigtai į medį lengvai ir greitai..

3. Vartojimo sritis:

taip pat žinomas kaip plokščių nagai, įdiegimo įvairių gipso kartono plokščių, lubos, pakabinamos lubos, šviesos, pertvarų, šviesos plieno kilį, ir tt

4. Produkto privalumai:

sunku anglies plieno, nėra lengva rūdžių, didelis kietumas, jokios taršos, vienoda jėga, atsparumas korozijai, ne taip lengva nutraukti.

5. Dalykai, kuriems reikia dėmesio:

Dėvėti pirštinės apsaugoti savo rankas,užtikrinti saugumą, kai atlikti medienos apdirbimo darbus.Turintys bet kokį klausimą, per konkrečią operaciją, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai pirmą kartą.

Žymos: medienos varžtas varžtas, bikini padengti iki, krovinių jean vyrai, medsraigčiai urmu torq, medsraigčiai amatai, vyrų kelnių, įrankio darbą, pietų afrikos spausdinti, medienos bangles urmu, negabaritinių marškinėliai derliaus.

Charakteristikos

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Vadovas Stilius Butas, Trimito
Pakuotės Matmenys 16.5x14x7.1cm
Pakuotė 300-499Pcs
Medžiaga Plieno
Disko Stilius Phillips
Modelio Numeris 4.2x38mm
Sertifikavimo CE
dydis 4.2x38mm
Prekės Svoris 770g
Skaičius Pakuotėje 300
Apdaila Geltonas Cinkas
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Mediena, gipskartonio
Varžtas Tipas Gipskartonio Varžtai

Parašyti atsiliepimą

#8 Cinko Sidabrą, Stambus Sriegis Phillips Gipso Sraigtai su Trimito Galvos gipso kartono ir Medžio,300 Vnt.

#8 Cinko Sidabrą, Stambus Sriegis Phillips Gipso Sraigtai su Trimito Galvos gipso kartono ir Medžio,300 Vnt.

Produkto aprašymas 【VARŽTAS NAUDOJA】 -- medsraigčiai yra visų pirma naudojamas medienos apdirbimo tiek patalpose ir lauke, ir ji gali būti naudojama įrengiant gipso namai, pastatai ir biurai, jie sharp taškas, kurie gali pradurti gipso. 【TVIRTOS MEDŽIAGOS】

Panašūs produktai: