Vaikiški marškinėliai 3D Minecraft/Minecraft

Vaikiški marškinėliai 3D Minecraft/Minecraft

Nauja prekė

€13.35

€17.81

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Prekės Informacija

Megzti marškinėliai leidžia vaiko odai kvėpuoti ir nekelia fetter judėjimo metu aktyvūs žaidimai.Trumpas apykaklės ne ruožas, laikui bėgant, ir modelis neatitinka įtrūkimai ir neišblunka net po dažno plovimo.Visą antspaudas atrodo įspūdingai ir visada padės rasti vaikas minioje.

Sezonas: Demi-sezonas

Programos Tipas: sublimacija ant audinio

Informacija: apvalia iškirpte, ilgis iki klubų linijos

Priežiūra: plauti ne aukštesnėje kaip 40 laipsnių.Geležies temperatūroje ne didesnis kaip 110 laipsnių.Nenaudokite baliklių

Sudėtis: 100% hipoalergicznych poliesteris

Paslaugų Kokybės užtikrinimo Visi produktai dėl Tmall yra sertifikuotos pardavimui Rusijoje.Express pristatymas Mes tiekiame Co sandėlių Maskvoje prie durų.Jei jūsų adresas yra neįtraukti į pasiuntinių paslaugų aprėpties srityje, mes išsiųsti užsakymą elektroniniu paštu.Gavimo tvarka, Prieš atidarydami sklypas, dalyvaujant kurjeriui ar pašto darbuotoju patikrinti, ar jis nepažeistas.Grąžinti prekes * galite grąžinti elementą be paaiškina priežastis, per 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo видa ir цeлocтнocти упaкoвки, зa иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa iš пepeчнeй, утвepждeнныx пocтaнoвлeниями пpaвитeльcтвa Nr. 55 oт 19.01.1998 ir Nr. 942 oт 10.11.2011 (T. H. Тoвapы личнoй гигиeны ir ne yxogy зa peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga ir gp.), ir тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo вacилий aлeкcaндpoвич

Aš noriu tave viduryje pasaulyje. 315547600040251

Peжим рaбoты Mes gonna apie tai kalbėti.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00 eikite 19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Žymos: 3d vyrų marškinėlius, minecraft žaislas, minecraft marškinėliai, floral plastic tablecloth, minecraft marškinėlius, tcon, šokolado šukos, minecraft nintendo jungiklis, marškinėliai t, butelis užpildas mašina.

Charakteristikos

Stilius Mados
Prekės ženklas Vsemayki.ru
Sudėtis Poliesteris
Punktas 2013357
Modelio tipas Spausdinti
Medžiaga Poliesteris
Kilmės RU(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Viršūnės Tipas Tees
Elemento Tipas Topai

Parašyti atsiliepimą

Vaikiški marškinėliai 3D Minecraft/Minecraft

Vaikiški marškinėliai 3D Minecraft/Minecraft

Prekės Informacija Megzti marškinėliai leidžia vaiko odai kvėpuoti ir nekelia fetter judėjimo metu aktyvūs žaidimai.Trumpas apykaklės ne ruožas, laikui bėgant, ir modelis neatitinka įtrūkimai ir neišblunka net po dažno plovimo.Visą antspaudas atrodo įspūdingai

Panašūs produktai: