10vnt/PAK 20x14mm Futbolo Emalio Pakabukai Moterų ir Vyrų Papuošalai Priėmimo Auskarai Apyrankės Keychain "PASIDARYK pats" Aksesuarai Rasti

10vnt/PAK 20x14mm Futbolo Emalio Pakabukai Moterų ir Vyrų Papuošalai Priėmimo Auskarai Apyrankės Keychain "PASIDARYK pats" Aksesuarai Rasti

Nauja prekė

€1.65

€2.74

-39%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Aprašymas

Medžiaga : Lieti , Emalio,

Būklė : nauja

Kiekis: 10VNT

Dydis :20*kaip 14mm

Spalva: kaip paveikslėlyje

Keitimas : 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm =0.0393 colių

Produkto Rodyti

Apie Mus

l Mes laivas paketo paprastu oro paštu, jei norite pasirinkti greičiau laivybos būdas, pavyzdžiui, EMS, DHL.Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

l Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas per Reguliarias Oro Paštu po apmokėjimo gavimo.

l Galutinę pirkimo kainą neapima visų taikytinų mokesčių ar muitų, kad gali būti mokami muitinės.Pirkėjai yra atsakingas už tokias kainas.

MOKĖJIMO

l Prieš jums pasiūlymą, mes norime jums žinoti, kad mes priimame Alipay Tik.Prašome artimiausiu metu.Po to, kai jūs laimėti kainos pasiūlymą.Mes reikštų siųsti jį į dabartinę darbo dieną arba kitą darbo dieną.

l Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

l susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.Ačiū!

DUK

1. Kas tiekėjo rekomenduojama laivybos metodą?

Mes remiame daug laivybos metodai, įskaitant oro paštu, pašto ir greitai Express".Paprastai laivybos būdas yra Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, mano 35-60 Dienų.Greitai express, kaip DHL,UPS,FEDEX,paprastai trunka tik 7-15 dienų.

2. Gausiu nuolaida, jei perkate urmu?

Taip, draugas, mes masinio kad ir suteiks jums labiausiai konkurencinga kaina.

3. Kaip aš galiu vieta imties tvarka?

Visi mūsų produktai yra mažai MOQ, galite nusipirkti tiesiogiai tiekti saugius mokėjimo tvarka.

4. Kas jūsų garantijos politikos?

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, pardavėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad užbaigimas (paspaudus mygtuką "Patvirtinti, Kad Gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpį) ir atgauti visą sumą.Grįžti pristatymas nemokamai bus sumokėti jūs.Arba, jūs galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Žymos: xs max belaidis kroviklis skydelis.

Charakteristikos

Medžiaga Metalo
Pakabukai Tipas Kita
Modelio Numeris PZ201201866@#AL9
Stilius MADINGA
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Prekės Pavadinimas sansango
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

10vnt/PAK 20x14mm Futbolo Emalio Pakabukai Moterų ir Vyrų Papuošalai Priėmimo Auskarai Apyrankės Keychain

10vnt/PAK 20x14mm Futbolo Emalio Pakabukai Moterų ir Vyrų Papuošalai Priėmimo Auskarai Apyrankės Keychain "PASIDARYK pats" Aksesuarai Rasti

Produkto Aprašymas Medžiaga : Lieti , Emalio, Būklė : nauja Kiekis: 10VNT Dydis :20*kaip 14mm Spalva: kaip paveikslėlyje Keitimas : 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm =0.0393 colių Produkto Rodyti Apie Mus l

Panašūs produktai: