Anti Rūko Akiniai Akiniai Šoniniais Skydeliais Stabdžių Mėlyna Šviesa apsaugos Akiniai

Anti Rūko Akiniai Akiniai Šoniniais Skydeliais Stabdžių Mėlyna Šviesa apsaugos Akiniai

Nauja prekė

€1.94

€3.73

-47%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Šie apsauginiai akiniai yra mėlynos šviesos blokavimas ir anti-rūko poveikis, siekiant suteikti geresnį matomumą.Objektyvo nebus rūko, ir jūs visada galite pamatyti aiškų vaizdą.mėlynos šviesos blokavimas akiniai gali sumažinti kenksmingos mėlynos šviesos.Sumažinti pavadinimas ir galvos skausmas.

OOTDTY

Lanksčios ir plastiko, tai nebus žiupsnelis veido.Tinka daugeliui veido formų.super lengvas, tinka ilgai dėvėti.Stilingas stilius, atsiduriate dėmesio centre visą laiką!Su premium mėlynos šviesos blokavimas lęšiai, stoggles yra pagaminti visą dieną, kasdien komfortą.

Apsauginiai akiniai wrap aplink akinių rėmas su skaidriu šoninių panelių.Suteikia puikią periferinio regėjimo ir apsaugos.Šie apsauginiai akiniai, apsauginiai akiniai su funkcija taip pat gali užkirsti kelią dulkių, žiedadulkių ir kitų dalelių, todėl turi geresnį apsauginį poveikį.

Tai Akiniai yra Labai lengvas ir Patogus,Tinka Vairavimas,Žvejyba, medžio Apdirbimas, Dažymas.

Šiuo metu daugelis žmonių reikia asmeninės apsaugos akiniai aktyviam poilsiui ir kelionėms, siekiant apsaugoti jų saugumą.Jei norite turėti poros apsauginių akinių, jis bus ne padaryti jums atrodo sutrikę, visuomenės, nes jos perdėtas išvaizdą.Be to, jūs galite dėvėti ją į darbą visą dieną.Nes ji gali veiksmingai blokuoti žalingo mėlynos šviesos, taip, kad jūsų akiniai bus nesijaučia pavargęs.Šios poros akiniai yra geriausias pasirinkimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PC

Spalva:Žalia,Juoda,Mėlyna,Rožinė,Balta,Violetinė(Neprivaloma)

Dydis: Vienas dydis(Kaip nuotraukos rodo,)

Pakavimo Sąrašas:

1*Akiniai

Pranešimas:Prašome leisti 1-2cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Žymos: stiklo skydas, pusės aišku, skydas, od6, skydelis nuo saulės skydas, klijai oca huawei, stiklo silicio, saugos akiniai su uv apsauga, a40 stiklo, 5d dangtis, 3m saugos akiniai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Lenses Material Plastikiniai
Sertifikavimo Nėra
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Anti Rūko Akiniai Akiniai Šoniniais Skydeliais Stabdžių Mėlyna Šviesa apsaugos Akiniai

Anti Rūko Akiniai Akiniai Šoniniais Skydeliais Stabdžių Mėlyna Šviesa apsaugos Akiniai

Šie apsauginiai akiniai yra mėlynos šviesos blokavimas ir anti-rūko poveikis, siekiant suteikti geresnį matomumą.Objektyvo nebus rūko, ir jūs visada galite pamatyti aiškų vaizdą.mėlynos šviesos blokavimas akiniai gali sumažinti kenksmingos mėlynos šviesos.Sumažinti

Panašūs produktai: