10MM 34PCS/Daug Ovalo/Cilindriniai Gamtos Heishi Karoliukai Lukštais Dažyti Pearl Juvelyrika Priėmimo "PASIDARYK pats" Karoliai, Apyrankės, Auskarai

10MM 34PCS/Daug Ovalo/Cilindriniai Gamtos Heishi Karoliukai Lukštais Dažyti Pearl Juvelyrika Priėmimo "PASIDARYK pats" Karoliai, Apyrankės, Auskarai

Nauja prekė

€2.01

€2.23

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

10MM 34PCS/Daug Ovalo/Cilindriniai Gamtos Heishi Karoliukai Lukštais Dažyti Pearl Juvelyrika Priėmimo "PASIDARYK pats" Karoliai, Apyrankės, Auskarai

Aprašymas

Aukštos kokybės ES ir JAV kokybės standartus

Medžiaga: Natūralus apvalkalas (švino, nikelio)

Dydis: Ovalo 5*10MM

Cilindro 4.5*10MM

Kiekis:34PCS/DAUG

Spalva: Dirbtiniai Dažai

Keitimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių

Rankinis matavimas,Elemento ilgis, ten bus 0,5~1,0 mm skirtumas, Prašome suprasti,

Tikrasis produktas gamyba,Kiekviena produktai bus šiek tiek skirtingos formos.

Produkto spalva specialios aprašymas

Tikrasis spalva, projektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo rodomas vaizdas svetainėje, įskaitant tokius veiksnius kaip ekrano šviesumą ir šviesos ryškumą.

Atsižvelgiant į faktinį produkto spalva!

Kaip elgtis su pakartotinio siuntimo išlaidos

Jei kiekvienas produktas turi pridėti registracijos mokestį, mes galime sumažinti laivybos išlaidų už jus.

Yra šių būdų pasirinkti:

1: Prašome nereikia mokėti pateikę užsakymus, mes pasikeis kaina jums, atėmus papildomo pristatymo išlaidas

2: Jei gaminys tą pačią kainą, prašome pasirinkti tik vieną spalvą, įveskite kiekį jums reikia, atkreipkite dėmesį į norimą spalvą, mes išsiųsti paketą pagal nurodytą spalva

3: Jūs galite atsiųsti mums screenshot jūsų pirkinių krepšelį

Mokėjimo PayPal ,taip pat galime atsiųsti jums tinkamos spalvos.

Atsiprašome už problemų sukelia www.remigijausbaldai.lt platforma siuntimo išlaidas.

Nemokamas pristatymas apima:

Mūsų gaminiai yra įtraukti į krovinių.

Jei pasirenkate: "Cainiao Super Ekonomika Pasaulyje" arba

"Cainiao Super Ekonomika" nereikia pridėti registracijos mokestį (atokiose vietovėse automatiškai pridėtas siuntimo), jokių logistikos informacija, šio logistikos, bus prarasta galimybė paketų praradimo platforma nebus.

PASTABA: Tam, kad užtikrinti greitą gavimo mylimas paketą,mes rekomenduojame jums pasirinkti:

"www.remigijausbaldai.lt Standartinis Pristatymas"

"Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu"

"ePacket"

Nemokamas pristatymas užsakymų daugiau nei $ 16.00

Jei pasirenkate: "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu" arba"www.remigijausbaldai.lt Standartinis Pristatymas"

Pirkėjų reikia pridėti atitinkamą registracijos mokestį, galite patikrinti logistikos informacija, šio logistikos saugumo, problemų kyla platforma bus aktyviai dirbti ir suteikti kompensaciją.

Pirmiau logistikos, pašto skyriuose, kai kuriose šalyse nebus pristatytas į jūsų duris, pirkėjai turi kreiptis į vietos pašte gauti savo paketą. (Tai, ką mes pardavėjas negali kontroliuoti, prašome supratimo!)

Apskaičiuota laiku

1) normalus sąlygos: 16-60days pasiekti savo tikslą

2) ypatingų aplinkybių: 35-80 dienų pasiekti savo paskirties vietą, specialios aplinkybės yra: švenčių, politikos pakeitimus, atokiose vietovėse ir kt.

Pristatymas

1.Mes laivas paketą, per 72 valandas po apmokėjimo, išvalytas.

2.Mes laivas visame pasaulyje.

3 Prašau, duok man teisingą adresą saugumui užtikrinti elementą.Jei jūs turite pakeisti savo adresą, ar norite mums, kad laivas į kitą adresą, prašome pakeisti į naują adresą, kai jūs mokate mums su juo, kitaip mes negali būti atsakinga, jei pakuotėje yra prarastas.

pakuotė

Kiekvienas produktas yra atskirai supakuotas su prekės ženklo LOGOTIPU (Olingart)

Išorinė pakuotė: profesinės burbulas maišelį, sandarioje pakuotėje.

Pastaba: pakuotės yra nepažeistos ir nesugadintos, kai pakuotė yra išsiųstas.

Produktai turi praeiti, tikrinimo logistikos bendrovės / Kinija Muitinės patikros / muitinės patikrinimo priimančiosios šalies / kai kurie paketai bus atidaryta tikrinimo, jei išorinė pakuotė yra akivaizdžiai pažeistas ir atidarė, prašome atkreipti dėmesį į produktų skaičius pakuotėje.Ir bendrauti su mumis, laiku laikyti pakuotės informaciją.

Darbo Laikas

Darbo laikas nuo pirmadienio iki šeštadienio, kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, Mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto 24 valandos.

Jei prekės yra pristatomos per šventes, pristatymo data bus atidėtas.Jei esate nepatenkinti, kaip transporto kartą atidedamas, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, nes tai ne mūsų kaltė.Rašykite mums ir mes bendrauti su express įmonė

Atsiliepimai

1.Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.Tikrai, mes palikti teigiamą atsiliepimą ir jums, ir jūsų natūra padėti.

2.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas (- elementus, turite, nepamirškite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir gerų išsamių pardavėjo įvertinimų.Teigiamų atsiliepimų-tai tikrai labai svarbu mums!

3.Palikite mums savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių įvertinimas.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų.Jums bus labai dėkingi.Jei ne visai patenkintas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimų.Mes, be abejo, išspręsti problemą jums norėtųsi. (100% komunikacijos, 100% grąžinimo, 100% pakeitimo, 100% komunikacijos)

Žymos: hematit, žalvario gaudytojas, Go2Boho, mergina shell karoliukai, granulių, bazinė apyrankė, heishi 6mm aukso, bazinė cabochon, laido oda, akolion karoliai.

Charakteristikos

Prekės Skersmuo 0inch
Prekės Pavadinimas OLINGART
Elemento Plotis 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Svoris 15g
Produkto Savybės Papuošalai, Aksesuarai
Medžiaga natūralių perlų
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 1005002835917269
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Papuošalai Išvados Tipas perlų karoliukais
Elemento Aukštis 0inch

Parašyti atsiliepimą

10MM 34PCS/Daug Ovalo/Cilindriniai Gamtos Heishi Karoliukai Lukštais Dažyti Pearl Juvelyrika Priėmimo

10MM 34PCS/Daug Ovalo/Cilindriniai Gamtos Heishi Karoliukai Lukštais Dažyti Pearl Juvelyrika Priėmimo "PASIDARYK pats" Karoliai, Apyrankės, Auskarai

10MM 34PCS/Daug Ovalo/Cilindriniai Gamtos Heishi Karoliukai Lukštais Dažyti Pearl Juvelyrika Priėmimo PASIDARYK pats Karoliai, Apyrankės, Auskarai Aprašymas Aukštos kokybės ES ir JAV kokybės standartus Medžiaga: Natūralus apvalkalas (švino,

Panašūs produktai: